Şimdi Ara

Kuruluma günlerdir randevu verilip gelinmemesi sorunu Millenicom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.


    Bir konuda yardıma ihtiyacım var.


    Ben ilk başta türk Telekom altyapı için başvuruda bulunmuştum. Evimiz müstakil ve yeni bir ev internet altyapısı olmadığı için türk Telekoma başvuruda bulundum. 4-5 aylık bir süreç sonunda cimer'e şikayetimden sonra keşif ekipleri geldi ve kontrol ettiler sistemde ondan sonra altyapı görünmeye başladı. Ben de türk Telekom ile irtibata geçip adsl 12 mbps bir paket ile anlaştım. Altyapının verebildiği en yüksek hız bu olduğu icin. Fakat 2-3 gün civarı hergün randevu verilmesine rağmen kuruluma gelinmedi hiçbir sebep gösterilmeksizin ben de iptalini sağladım.


    Ardından Millenicom'a başvuruda bulundum fakat bu sırada altyapı türk Telekom'a ait olduğu için yine kuruluma onların geleceğini bilmiyordum. Ben kendi ekipleri gelecek zannetmiştim. Hem fiyattan dolayı hem de kurulumu hızlı yapacaklarını aciliyet bildirdiklerini söyledikleri için onlara başvuruda bulundum. Modemim olduğu için modemsiz paket istedim.


    Bu hafta pazartesi randevu verildi gelinmedi, ardından salı, çarşamba ve perşembe yani bugün için de randevu verilip hiçbir şekilde gelinmedi. Çok mağdur oldum. Hergün defalarca aradım her aradığımda bugün kesin gelinecek bekleyin dediler. Defalarca kayıt oluşturttum, Millenicom Twitter adresine mesaj attım, Whatsapp destek hattı üzerinden canlı destek ile görüşüp onlara da durumu bildirdim. Bir müşteri temsilcisi aktivasyon ekibine whatsapp üzerinden yazdığını durumu ilettiğini özel olarak ilgilenileceğini söyledi ama hiçbirşey değişmedi. Yok arkadaş gelmiyorlar. Resmen yemin etmişler gelmemek için.


    Bana bu süreçte hiçbir şekilde bilgi de verilmedi ekipler aramadı beni. Bu tarihte geleceğiz vs diye. Çift hat kullanıyorum 2 hattım da başka operatörden bu 2 numaramı da verdim birine ulaşamazsalar diğerine ulaşsınlar diye. Zaten aramadıkları için çok birşey değişmedi. Ne yaptım ne ettim hiçbir şekilde kuruluma getirtemedim arkadaşları. İşlemin de çok uzun süreceğini sanmıyorum. Sağ ve sol komşumuz da da internet var zaten gelen ekip bunu da sormuştu.


    Bugün aradığımda ankastre kutusu ile ilgili birşeyler söylediler. Bu ankastre kutusunun bağlantısını yapan ile eve gelip bağlantı yapacak ekip farklıymış. Ama ankastre işi salı günü bitmiş sanırım. Geç gelinmesi için yoğunluk vs olabiliyor dediler. Ben de dedim 4 gün ne yoğunluğu olsa bile gelinmeyecekse niye bilgi verilmiyor. İşi gücü bırakıp adamları bekliyoruz dedim burada. Ama sadece klasik laflar çok üzgünüz kayıt oluşturduk felan filan.


    Şimdi bunları da iptal edemiyorum etsem de başka bir operatöre de başvursam bu sefer yine aynı sorun olacak. Bu arada şikayetvar sitesine de yazdım sorunumu. Aradılar o gün için de ekip gelecek demişlerdi. Salı günüydü sanırım. Hayatımda böyle rezillik görmedim. Yapılacak işlem 30 dakika civarıdır belki de daha da kısadır muhtemelen. Ne için gelinmiyor amaçları ne bunca kayıt şikayet nerede gidiyor gerçekten anlamış değilim.


    Mobil internetim de bitmek üzere. Ama arkadaşların umrunda değil tabiykide. Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar? Köy yeri mobil internet dayanmıyor 2 hattım da da internet suyunu çekti. Bu forum da var mı ekipleri Millenicom'un? Olsa da gerçi onlar da kayıt oluşturur ne olacak başka birşey olacağını zannetmiyorum.


    Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Herkese hayırlı günler dilerim.


    Kuruluma günlerdir randevu verilip gelinmemesi sorunu Millenicom


    Kuruluma günlerdir randevu verilip gelinmemesi sorunu Millenicom


    Kuruluma günlerdir randevu verilip gelinmemesi sorunu Millenicom


    Kuruluma günlerdir randevu verilip gelinmemesi sorunu Millenicom

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • @millenicom forumdaki yetkili. Ama sorun milenniden kaynaklanmıyor gibi, TT'nin kendisi bile gelmemiş. İlgili TT müdürlüğüne gidip bizzat görüşün isterseniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahcaner kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Desteğiniz için teşekkür ederiz, müşterimize PM üzerinden destek olmaktayız. TT ile görüşmeleri biz sağladığımızdan, müşterimizin ayrıca yorulması gerekmemektedir
  • telekom kendi abonelerine daha hızlı bağlantı yapıyor. diğer firmalardan başvurulara geç gidiyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ahcaner kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bugün zor da olsa geldiler çok uğraştım. Bu sefer de kutuda yer yok dediler ve binanın önüne direk dikilmesi gerektiğini söyleyip gittiler. Özellikle sordum boş port mu yok diye. Bana portla ilgili değil kutuda yer yok dediler maximum 5 abone alabiliyormuş kutu ve biri aboneliği iptal etmeden bağlatamazmışım. Dedim sayıyı çoğaltamıyor musunuz onunla ilgili işte direk vs dikilecek ondan sonra bakılacak gibi birşeyler söylendi. Halbuki keşif ekipleri geldiğinde daha önce onay vermişlerdi hatta kabloyu şuradan çekerler vs diye bana göstermişti kendisi. şimdi ise böyle dendi ben de anlamadım. 1-2 ay sonra genel müdürlüğe dilekçe verin denildi. Millenicom ile irtibata geçtim nasıl bir işlem sağlanacak bilmiyorum. Normalde bu işleri gelen ekibin yapması gerekiyordu dediler Millenicom müşteri hizmetleri.

    Bir de sana maximum 4 mbps gelir o da sürekli kesilir dedi. Ama altyapıda 12 mbps alır gösteriyordu. Magnet önerdi magnet için sordum bölgenizde magnet hizmeti de yok dedi müşteri hizmetleri türk Telekom'un. Yani ne olacak bilmiyorum ama muhtemelen bu sorun çözülse dahi uzun bir sürede çözülür. Hemen sol tarafımızdaki komşu da internet var kutu da oralara yakındı. Onlara ise 12 civarı geliyormuş bir bina farkla 4 mbps gelecek olması çok mantıklı gelmedi bana.

    Hayırlısı diyelim artık umarım kısa sürede çözülür sorun. Yardımcı olduğunuz için de çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • millenicom kullanıcısına yanıt
    Desteğiniz için teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 06turkmen kullanıcısına yanıt
    Maalesef araştırma yaparken ben de dediğinizi okumuştum. Ekipler geldi ama bağlantı yapılmadı direk dikilmesi ve kutuda boş yer olması gerekiyormuş. Millenicom ile de irtibata geçtim umarım kısa sürede sorun çözülür. Yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sanki söyledikleri olay port oluyor sanki, ama port değil demişler. Siz yine de şu linkten altyapınızı sorgulayın, port durumu da yazar burada.

    https://aytelekom.com.tr/altyapi-sorgula


    Ve yine dediğim gibi gerekirse TT müdürlüğüne gidip görüşün, dilekçe de verin, Türk Telekom'a baskı yapın. Hatta BTK veya Cimer'e yazın. Gerekirse sizden internet alacağım falan deyin, teknik kısımları hallederlerse gerisi kolay. En kötü senaryo, bize başvur halledelim falan derlerse, TT'den taahhütsüz internet alıp direkt Milleni'ye taşırsınız. Ayrıca yine ekleme yapayım, Türk Telekom personelinin "Bu adreste bu hızdan fazlasını alamazsın." dedikten sonra daha fazlasını aldıklarını çok gördüm. Bence takılmayın onun söylediğine. Bağlansın da hız olayı sonraki mesele. İnternetsiz kalmaktan iyidir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ahcaner kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür hocam.

    Sizin attığınız link üzerinden baktığımda Altyapı kontrolü yaptığımda Port var olarak gözüküyor. Ama altyapım Adsl olmasına rağmen VDSL gözüküyor sitede. Bir de diğer sitelerde maximum hız 12 mbit gözükürken bu sitede 15 mbit gözüküyor. Türk Telekom üstünden de baktığımda Bu lokasyonda Türk Telekom ADSL internet hizmetinden faydalanabilirsiniz olarak yazıyor. Ama portla ilgili birşey yazmıyor. Başka sağlayıcılardan baktığımda ise port var gözüküyor. Belki sisteme yansımamış olabilir.

    Türk Telekom Magnet alabilsem daha iyi olur aslında çünkü mobil operatörler nispeten fena sayılmaz bölgemde. Muhtemelen altyapıdan daha iyi hız alırım. Magnet altyapısı sorgulattım müşteri hizmetleri üzerinden. Bana magnet altyapısı da desteklemiyor dedi. Sizin dediğiniz gibi Türk Telekom müdürlükleri ile irtibata geçin zaten internet üzerinden magnete geçiş yok dedi. Sizin de dediğiniz gibi düşük hızda da internet olsa internetsiz olmaktan iyidir çünkü mobil internet dayanmıyor.

    Pazartesi günü gidip görüşmeyi düşünüyorum umarım bir çözüm bulurlar. 1 hafta bekledim sonunda hiçbirşey yapmadan gittiler.

    Yardımlarınız için tekrardan çok teşekkür ederim. Kuruluma günlerdir randevu verilip gelinmemesi sorunu Millenicom Kuruluma günlerdir randevu verilip gelinmemesi sorunu Millenicom

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • millenicom kullanıcısına yanıt
    Bende gecen hafta vdsl den fibere gecmek icim basvuru yaptim 1 haftayi gecti gelen gixen yok ne yapmam gerekir Kuruluma günlerdir randevu verilip gelinmemesi sorunu Millenicom

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.