Şimdi Ara

Kuluçka Makinası Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fiyatı ucuz diye aldığın ı kuluçka makinası civciv çıkarmayacak ise ucuz kuluçka makinası almanın ne faydası var?



    Ülkemizde özelliklerine ve üretiminde kullanılan parçaların kakitesine göre kluçka makinesi fiyatları değişmektedir. Yerli üretim yapan firma kadar ithal makine satan firma var hatta daha fazla diyebiliriz. Tabiki gözlemlediğimizde kuluçka makinesi fiyatları firmadan firmaya değişmektedir. Bizim firmamız bir çok modelde %100 e varan oranda yine hobi cihazlarında %70 oranında yerli üretim yapmaktadır. Yerli fabrikasyon üretim yapan ve faturalı garantili makine satan firmalar arasında fiyatları gözlemlediğimizde firmamız fiyalarının diğer firrmalara göre daha makul olduğunu göreceksiniz.
    Kuluçka Makinası Fiyatları

    Her üretimin her makinenin bir maliyeti vardır. Kuluçka makinlerinde kullanılan teknolji ve özelliğe göre maliyet çıkar. Yarı otomatik ve full otomatik bir makine arasında fiyat farkı olması gayet normaldir. Müşteri kuluçka makinesi fiyatlarını araştırıken öncelikle aradığı makinenin özelliğine hakim olmalıdır. Karşılaştırma yaparken aynı özellikteki makinelerin fiyatları kıyaslanmalıdır. Kuluça Makinesi otomatikmi yarı otomatikmi? gövdesi neden oluşuyor? kullanılan parçalar yerlimi ithalmi? yumurta kapsitesi nedir? hem gelişim hem çıkım yapılabiliyormu? satıcı fabrikamı yoksa merdiven altı üretimmi yapıyor? makina faturalı ve garantilimi? kargo maliyeti nedir kargo anlaşması mevcutmu? ödeme seçeneleri nedir kapıda ödeme yada kiredi kartı ile ödeme seçeneği mevcutmu? bu sorulara müşteri cevap aramalı ve kafasında nasıl bir makine alacağının taslağını oluşturmalıdır.
    Kuluçka Makinası Fiyatları

    Piyasaya ve çevremize baktığımızda insanlar makineden çok yumurtaya para vermektedir. Yumurta fiyatları 10 ila 40 tl arasında değişiyor. Müşteri 40-50 yumurtaık bir hobi makinesine 500 tl öderken içine koyduğu yumurta 1000tl yi bulabiliyor. Bu sebeble makine alırken fiyatından çok yukarda bahsettiğimiz sorulara cevap aranmalıdır. Çıkmayan yumurtaların bedelinin hesabını yapmak daha mantıklıdır. Ayyıldız kuluçka olaraka firmamızın ürettiği kuluçka makinelerinde yaptığımız testlerde ve müşterilerimizden gelen sosyal medya paylaşımlarında yüksek verim oranına sahip olduğunu görmekteyiz görmektesiniz. Sattığı makineye sahip çıkan farturalı garantili mal satan ve müşteri memnuniyetini önemseyen bir firmayız. Biliyoruz ki biz sizler ile varız sizler ile bu yoldayız. Kuluçka makinesi fiyatları araştırıken firaylarımızı inceleyin sosyal medyadan ayyıldız kuluçka olarak bizi takip edin, göreceksinizki bu firma bu işin hakkını veriyor. Firmamızın tüm kuluçka makinesi modellerini ve ekipmanalrını görmek içinwww.ayyildizkulucka.com internet sayfamızı ziyaret edebilir online güvenli alışveriş yapabilirsiniz.
    Kuluçka Makinası Fiyatları


    https://www.ayyildizkulucka.com







  • https://youtu.be/oAB4EbBZdcI servo kuluçka herkese tavsiyemdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.