Şimdi Ara

Kullandığım Laptop'ta Opcom Pro Aktivasyon Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnşallah konuyu doğru yerde açıyorumdur.


    Bu yaşadığım sorunu sadece kendi laptobumda yaşıyorum 2 tane masa üstü PC'de denedim sorunsuz çalışıyor.


    Hali hazırda Lenovo Thinkpad T410 laptobumda arabamdaki arıza yada özellikleri aktif etmek için kullandığım opcom cihazım var.

    Bu opcom cihazı için kullandığım program Op-Com pro ve aktivasyon dosyası var programı kurup C'deki dosya dizininin içine Aktivasyon dosyasını attığım zaman gerekli ayarlarını yaptığımda sorunsuz kullanabiliyorum.Bu aktivasyon dosyası benim opcom cihazımın ID'si ile üretilmiş bir dosya olduğu için başka cihaz ile çalışmıyor yani kurduğum her bilgisayarda benim cihazım çalışabilir.


    Şimdi sorunumu anlatayım Win10 işletim sistemi kurulu bir bilgisayarda malesef bu opcom'um program dosyası virüs gibi algılanıp otomatikman siliniyor ben ne yaptıysam çözemedim ve bilgisayarıma ikinci işletim sistemi olarak Win7 kurdum sorunsuz kullanıyordum.

    Bilgisayarımda ufak bir donanımsal sorun vardı oda bilgisayarımda Çift işletim sistemi vardı ilk çalıştırdığımda direk win10 ile açılıp CD sürücüsünün yerine taktığım yedek diskimi görmüyordu yeniden başlattığımda sorun ortadan kalkıyordu tabiki bu sorunumun çözümünü geçte olsa burada açılan konulardan öğrendim ilk olarak Win7 devamında Win10 kurduğumda sorun olmuyormuş onuda deneyip görmüş oldum ama bundan haberim olmadığı için bunu çözebileceğini söyleyen Bilgisayar Teknikeri bir arkadaşım bilgisayara baktı ve asıl mevzu burada başladı buna Viurtualbox kuralım dedi kurduk desteklemediği bazı şeyler oldu kaldırdık üst versiyonunu kurduk olmadı derken bilgisayarı formatlamak zorunda kaldık.

    Zaten tüm sorun burada başladı benim bilgisayarımda bu programı Win7 yada 10 farketmez kullanamıyorum aktivasyon istiyor ama başka bilgisayara programı kurunca çalışıyor ne yaptıysak benim bilgisayarımda aktivasyonlu şekilde kullanım sağlayamadık.Resimde görüldüğü gibi gelen ekranda üstte On-Line Aktivasyon onun altındada Off-line Aktivasyon yazıyor Off-Line Aktivasyonu tıklayıp aktivasyon dosyasının içindeki keyleri oraya atınca yine aktivasyon sağlanmıyor.


    Sıfır SSD HDD takıp windows7 kurdum gene aktivasyon istedi çevremde bu sorunumu çözecek birisini bulamadım.Yani biryerde bilgisayarım misal bios gibi bir yerde (doğru kelime seçmeye çalışıyorum ama) engellendimi nedir çözemedik gitti.


    Varmıdır buna bir çözüm bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum

    Kullandığım Laptop'ta Opcom Pro Aktivasyon Problemi







  • Merhaba;


    Merakımdan nedir bu Op-CON diye biraz araştırdım; alışveriş siteleri ve forumlarda kurulum ve kullanım hakkında bir çok bilgi var.


    Sizin sorunuza gelince; cihazın bir clone olduğu ve int. üzerindende aktivasyonunun yapılabildiği için kurulum sınırı koyulmuş olabilir.


    Yeni bir bilgisayarda kurulum yapmadan önce int. kesmeli, antivirüs programını kapatmalı, aygıt yöneticisinden cihaza ait sürücülerini yükledikten sonra kurulumu yapmanız çözüm olabilir.


    Kolay gelsin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.