Şimdi Ara

Kulaküstü Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Jabra move kulaklığım arıza yaptığı için yeni bir kulaklık arayışına girdim daha kaliteli bir model almak istedim, teams toplantıları ve elektronik müzik dinlemek için. Bütçeme en uygun Sennheiser HD 458BT modeli var. Ancak web de çok fazla eleştiri var ses yüksekliği ve mikrofonuyla ilgili. Biraz daha paraya kıyıp taksitle daha iyi bir modelmi alsam 458bt yi alsam pişman olurmuyum sizce ? 458bt yi önermiyorsanız aşağıda 3 model var benzer fiyatlarda hangisi daha iyi bir seçim olur ?

    Sony WH-1000XM4
    Sennheiser Momentum 3
    Bose Quitecomfort 35 II



  • Ben de aynı ikilemdeyim. Sennheiser'e ek olarak aynı fiyat bandında dolaşan Sony Wh-h910n ile wh-xb900n bulunuyor. Aynı zamanda Skullcandy Crusher Anc modeli var. Ortalama üç haftadır kulaklıklarla yatıp kalkıyorum. Eğer alırsanız verdiğiniz kararı ve nedenini belirtirseniz sevinirim.

  • Gudik. kullanıcısına yanıt
    Dostum yorumun için çok teşekkürler. Hiç aklımda olmayan ama çok kaliteli ve uygun fiyatlı bir kulaklık önermişsin, skullcandy crusher ı baya bir inceledim web de, kötü 1 tane yorum bulamıyorum, bass piyasaki en iyisi deniyor seside sony ler kadar yüksekmiş, amazonda 849tl biraz daha araştırıp bu kulaklığı alabilirim. 458bt alacaktım ama çok fazla kötü yorum vardı vazgeçtim.
  • Tek dezavantajı 2016 üretimi olması sanırım. Bluetooth 4.0 ve codec ler de yok gibi Sony deki. Ama denemeden anlayamayacağım gibi, f/p bir cihaz olabilir.
  • Skullcandy Crusher Evo daha iyi bir seçim gibi, bt 5.0, type-c, application mevcut. Fiyat 1299tl, Anc li modeli de var 1599 a ama tıss lama sorunu varmış. Biraz daha araştıracağım ancak bu fiyat bandında en iyi seçenek crusher evo gibi duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.