Şimdi Ara

KULAKLIK TERCİH REHBERİ (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
53
Favori
133.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 300 tl civarı bütçem var. rock, blues ve caz türleri dinliyorum, buna uygun tavsiye alabilriim.

    yalnız şöyle bir durum var, müziği telefonda spotify'dan 320kbps dinliyorum, flac değil. böyle olduğu için şu an kullandıgım sennheiser mx375'den çok da farklı olmaz diye düşünüyorum ses kalitesi. çünkü kulaklıgı tam verimle kullanmamış oluyorum. öncesinde headphone amp gibi şeyler mi almak gerekir? bu hi-fi kulaklıklarla telefondan müzik dinlemek ne kadar verimlidir?
  • Arkadaşlar merhaba,

    250 TL bütçem var ve kulakiçi kulaklık arıyorum. Genellikle elektronik müzik ve dizi-film soundtrackleri dinliyorum. Yükses ses olması aradığım ilk özellik. Tavsiyeleriniz nelerdir? Telefonum Note 8 ve samsung kendi orjinal kulaklığını kullanıyorum. Daha önce a4 tech ve rock zircon kullandım ancak bozuldular jag girişi kablo temassızlığı yüzünden.
  • Arkadaşlar merhaba

    Ben blueatooth kulaklığı telefon ile eşleştirip telefonuda tv ye yansıtsam gene kulaklıktan ses alabilirmiyim amacım telefonda oynayan videoyu veya filmi tv ye yansıtıp kulaklık ile dinlemek.Televizyonumda bluetooth özelliği yok ve bluetooth aparatlarını görmüyo.
  • Urbanears plattan 2 bluetooth kullanan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dijital piyanoda kullanmak için uygun fiyatlı kulaklık arayışı içindeyim. Aynı zamanda yolculukta vs. 3.5mm girişiyle telefona bağlanıp kullanmak istiyorum. Noise cancelling (gürültü önleme) de olursa çok iyi olur. Böyle bir kulaklık var mıdır? Tavsiyelere açığım.
  • Sennheiser IE 80S bt


    arkadaşlar bu kulaklık nasıldır sizce? parasına değer mi? şuan amazonda 1100 TL fiyatta


    kablo kısmı pratik olur mu o beni düşündürüyor

  • Merhaba, alışveriş yorumlarında aradığım cevabı bulamadım. Samsung u level gibi boyuna asılan kulaklıkları mıknatıslı kulaklık bakıyorum. Ama iş yerimde tekstil makineleri çalışıyor, sürekli telefon konuşması yapıyorum. Jabranın 3 yıl önce tek kulaklığını almıştım. Sesim karşı tarafa yetersiz gidiyor, ve karşıdaki kişiyi bazen anlamıyorum. Bu şekilde iş yeri için boyuna asılan bluetooth kulaklık tavsiyenizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bir kulaklıkta aradığım en önemli iki özellik mikrofon kalitesinin iyi olması ve şarjının uzun süre gitmesi bana hangi kulaklığı önerirsiniz?

    1. Taotronics Soundliberty 97
    2. Edifier X3
    3. Haylou T19
    4. Taotronics Soundliberty 53 Pro

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba telefonum OnePlus 6t, haylou t19 model tws kulaklık satın aldım. Her şekilde memnunum kulaklıktan ama şöyle bir sorunum var WhatsApp'tan ses kaydı atmak istediğim zaman kulaklığın mikrofonundan ziyade telefonun mikrofonu ile ses atıyor. Instagram ve Twitter'da da durum böyle. Bunu yaşayan var mı. Sesli görüşmelerde kulaklığın mikrofonu çalışıyor ya da iPhone 11 e bağladık mikrofon çalışıyor ama benim telefonda ses kaydında kendi mikrofonum devreye giriyor bu işin içinden nasıl çıkabilirim kulaklığı iade etmek istemiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harman Kardon FLY ANC ile Jabra Elite 85H arasında kararsızım. İkisi de indirimde, Sony WH-1000XM3B de fena değil gibi. Gürültü önleyici olması çok önemli, bugün yarın karar vereyim diyorum ama bayağı zor iş yahu

  • Ses kalitesi desibel vs elbet çok önemli fakat dayanıklılığı da bir o kadar önemli. benim gibi kulaklık kablosunu sık bozan arkadaşlara önerim kulaklık kısmından da ayrılabilen aux kablolu kulaklıklar alması. 7 senedir aynı kulaklığı kullanıyorum ama sorsanız en az 30-40 defa yeni aux kablosu almışımdır.

  • 1200tl bütçem var
    1more comfobuds pro,jbltune 230n,huawei freebuds yada başka bir cihaz silikonlu tws kulaklik bakiyorum samsung telefon markası anc mikrofon ve kızılötesi olmasını tercih ediyorum müzik ve telefon ile konuşmada kullanacağım çok kararsız kaldım bana fikir verebilir misiniz ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, kulakiçi kulaklık almak istiyorum. Bu özel koruma güvenliklerin taktıkları gibi kancalı model, araç kullanırken özellikle telefonla oynamak yada bakmak istemediğim için..

    Sizlerden gelecek öneri ve cevaplara göre almayı düşünüyorum.


    Bütçe olarak 600 TL gibi bi rakam düşünüyorum maximum..

  • Merhaba, mikrofonu iyi bir kulaklık önerisi aradım forumda bulamadım.


    Uzaktan çalışan birisiyim, bazen arabada ya da dışarda iken toplantıya giriyorum. Ya da kahve içmeye çıkıyorum. Bu sırada mikrofon ile olabildiğince mikrofondan az gürültü gitmesini istiyorum karşı tarafa ve sesimin de net anlaşılmasını istiyorum. Müzik dinlemek için falan çok kullanmam. Kulakiçi olması iyi olur. Bluetooth ya da kablolu olabilir.


    Bütçe çok abartı olmadığı sürece max 1000 lira civarı olabilir.

  • Kulak içi silikonsuz kulağa tam oturan orta üst segment (mümkünse max 3000tl) tws kulaklık önerir misiniz? Ağırlıklı Galaxy s23 ile kullanacağım. Huawei freebuds 5 nasıldır kullanan var mı?


    Sesi yüksek ve eşit olmalı ağırlıklı müzik ve film amaçlı.

  • ratso R kullanıcısına yanıt
    S23 ultra ile s22 ultra ile kullandığım huawei freebuds 2 pro tavsiye edebilirim uzun süredir kullanıyorum en ufak bir sıkıntısını görmedim telefonla görüşme mükemmel ses kalitesi bağlanma hızı şarj durumu da öyle

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ysertac kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Silikonlar kulağımı rahatsız ediyor egzamam olduğu için. Silikonsuz kulakiçi öneriniz var mı?

  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.