Şimdi Ara

Küçük esnaf olarak halimiz içler acısı, sizde durumlar nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
2
Favori
29.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
362 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2001 den beri satılmadık kurum kalmadı. Yandaşlar zengin edildi. Saçma sapan projelere paralar harcandı. Bir kişiye her yetki verildi. Sonuç bu.

    Fatih terimin kızı mesela isyan ediyor. Sizinkide aynı.

    Allah demekki bizim söylediklerimizi anlamanız için başınıza getirdi.

    Ne konuşsanız boş 3-4 ay önce ihtiyat akçesini çatır çatır harcarlarken MB başkanını göreve alırken sesiniz çıkacaktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda yöneticilerin anket yoklamaları % 44 ü gösteriyor. Az bike. Dibin dibi görmesi lazım. Sefaletle sokaklar pislikle dolması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozellikle bugun berbat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında yazarkasa fırlatıp şimdi susan esnaf için üzülmem kimse kusura bakmasın
  • Doların fırlamasından, evde oturan sayısı artmasına hele olası bir sokağa çıkma yasağında kazanclarım kat kat artacağını biliyorum. Kendi işim home office şekilde çalışıyorum. (web işleri)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esnaf var esnaf var hepsi aynı ölçüde değilki. Bakırköy meydanında yada mısır çarşısında dükkanı olup paraya para demeyen esnaf var birde Anadolunun bir köşesinde pastanesi kuruyemiş vs.. olup günü birlik hayatını sürdürmeye çalışan gariban esnaf var. Siz hangi gruptansınız?
  • iyi esnaflarda var.bazıları yaramaz kötü diye iyi esnafları kötülüme işi yanlış şu esnaf bu esnaf kötü olarak söylerseniz daha iyi.isim isim olarak söylerseniz kötü esnafları daha iyi.
  • Yapacak bir şey yok, hepiniz işsiz kalacaksınız. Birikimi olan ve ortalama 1-2 sene kendini götürecek kadar birikimi olmayan herkes doğal seleksiyona uğrayıp yok olacak. Zaten kobi denilen işletmelerin %90'ı doğası gereği batmaya mahkumdur. Esnaflık yaparak gelecek kurulacağını düşünen 3. dünya ülkelerinde de işler ufaktan bozulmaya devam ediyor. Zaten bu virüs mevzusu bitince direkt krizin etkilerini vergi ile ödemeyeceksiniz. Gerek iş hayatında gerekse eğitim sektöründe de köklü değişimler başlayacak.

    Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.
  • Mehmet Cengiz milletin a.na koyacağız derken bunu kastetmişti. Eyy küçük esnaf sen ne sanmıştın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanada 83 milyar doları vatandaşına dağıtacak.Gelişmiş ülke olmak böyledir.Tr de ise hazinede para olmadığı için sokağa çıkma yasağı ilan edilemiyor.Para falan yok.
  • yapmayın beyler, dünya bizi kıskanıyor ve itibardan ödün verilmez.

    siz köle gibi ödemeye devam edin ki sarayın hiç bir şeyi eksik olmasın.

    aç geberin ama itibarlı geberin...ey büyük Türkiye, seni bu hale getirenlerin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 24 Mart 2020; 12:29:45 >
  • Gidişat çok kötü inşallah olmaz çünkü olursa hep bizim gibi gariban insanlar acısını çekecek üç beş kuruşu olan köprüde sallantıda parası olan zaten karşıya geçti bakalım sonuç ne olacak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu fiyatları şişiren galericilere çok seviniyorum.

    100 e alıp 150 ye satıyolardı zira. Hadi şimdi satsanıza.
  • Arkadasım bilkentte okuyorsun buradamı yazıyorsun. Onceki yazılarına baktım oyle yazmıssın. Mesajta siyasi mesaj vermeyide ihmal etmemişssin. Gitti gitti diyorsun ama senden daha cok kaybedebler var. Mesela berberler kapandı kirası olan evi kira olan birde birikimi olmayanlar var. Bu bir ornek. Herkes Alamanya olmak ister 750 milyar eurodan pay almak ister. Ama onemli olan ne yaptıgımızdır. Biz yatalım alamanya olalım derdindeyiz. İlk olen vakada alamncı hatırlarsan. Amcam alamanyada bu isi yapsa hem ceza yerdi hemde tıklırdı içeri. Bizde ne oluyor amca dayı diye millete bulastırdı oldu gitti. Amcam alamancı ama alamanyanın hicbirseyini almadan emekli olmus. Bu girdaptan ulkemiz en az zararla nasıl cıkar ona akıl yoracagına yazdıkalrını bir daha okumanı tavsiye ederim. Ev de kalmadıgımız hergun italya olmaya yaklasıyoruz. Sonumuz onlardan daha kotu olur.
  • encok esnafa destek veriliken hep aglayan esnaf oluyor. Faizler %20 lerdeyken %5 den kredi almalar, kacirdiklari vergi, yapilan katakullilerle fazla kar elde etmek. Sizin haliniz perisansa calisan emekcinin hali daha perisan. Kisaca, tek siz degilsiniz, kenarda parasi olmayan herkes zor durumda, olanda hazirdan yiyecek malesef.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oshinankara kullanıcısına yanıt
    Kardeş yatarak dünyanın en yüksek vergilerini verdin. O vergilerle 20 yılda 10 ülke kurulurdu. Peki nerde paralar? Sanki hep beraber yemişiz de sorumlusu halkmış şimdi ağlamayın der gibi konuşmuşsun.
  • Durun daha yeni başladık en az birkaç ay böyle devam edecek üstelik insanlar daha tehlikenin yeni yeni farkına varmaya başladı.
  • Sıkıntı yok 💆‍♂️

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.