Şimdi Ara

Küçük Bir Şehirde Veteriner Kliniği Açıyorum / Tavsiyeler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar konu başlığında belittiğim gibi. Evcil hayvanı olan arkadaşların hasta sahibi gözünden tavsiyelerini duymak isterim.


    Bir veteriner kliniğinde beklediğiniz en büyük şey nedir? Veya daha önce karşılaştığınız problemler neler olmuştur? Hekimden ve klinik ortamından beklentileriniz ve hayal kırıklığı ile karşıladığınız şeyler nelerdir?


    Biliyorum ama maalesef günümüzde sanırım herkes ücretler diyecek sanırım. O konuya daha sonra değinirim eğer merak eden olursa. Oda fiyatlarımızın altına maalesef inemediğimiz için yüklü cezalar ile karşılaştığımızdan bu durum karşısında inanın yapabileceğim hiç bir şey yok :(



    Evet yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Her bir görüş benim için değerlidir, fikrinizi boş görüp yabana atmayın :))




  • Hayırlı olsun hocam fikrim yok maalesef

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Up, bir 2 hafta geriden geleceğim ama cidden çok saygı duyuyorum özel klinik sahibi veteriner hekimlere. Tıp doktorlarının her biri ayrı branşa bakarken sizler neredeyse her şeyden anlıyorsunuz, üstelik de farklı türler. Sermaye ortaya koyuyorsun, işletiyorsunuz, fakat hükümet sizi tamamen yok sayıyor, halbuki özellikle sokak hayvanları için devletin vazifesini yerine getiriyorsunuz. İnsanlarla uğraşmak zaten apayrı bir dert, hele ki sağlık alanında.

    Benim gözlemim insanlar böyle gereksiz tahlil, tetkik yapmasın istiyor hekim, ama bir rahatsızlık atlanınca da her bir yerde duyuruyor olayı. O yüzden ön tanıda her ihtimali hasta sahibiyle paylaşmak önemli. Genel olarak hayvan sahibiyle iletişim içinde olmak. Olası bir olumsuzlukta "bana haber vermediler" falan olmasın. Onun dışında sokak hayvanları için ilgi bekleniyor ama olay hepten sokak hayvanlarına ücretsiz bakılsına dönüyor, sanki o kadar masrafı kendileri yapmış, kendileri okumuş gibi, bir de vicdansızlıkla falan suçluyorlar. Ama yine de belli bir miktar indirim yapmak sahipli hayvandan, ve belki size ait sokaktan alınmış bir can, veya yuva arayan/kayıp hayvan ilanlarını paylaşmak sempatik olur diye düşünüyorum. Hayırlı işler, Allah işinizi rast getirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hayırlı olsun nereye açıyorsun hedef kitlen ne

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim herkese öncelikle :) @PunisherLord Hocam hislerime tercüman olmuşsun resmen. Aslında bana değil tüm hekim meslektaşlarıma da. Evet dediklerinde çok haklısın. Hasta sahipleri ile iletişimi düzgün kurmak en elzem olaylardan birisi. Neyi ne için nasıl yöntem izlediğini söylemek hem güven kazanmak hem de tanı yöntemlerinin önemini anlatmak için büyük pay taşıyor. Sokak hayvanlarına bende isterim ücretsiz yardım edeyim inanın herkesden çok isterim bunu. Hatta kendim aylık belli bir bütçe buna ayırmak istiyorum. Keşke devlet bi ödenek çıkarsa düzgünce denetlese bunu. Ama suistimale çok açık malesef...


    @Vatikanli Mumin Bir il yazmak istemiyorum şuan hocam umarım anlarsınız :) Ankaraya çok yakın bir yere diyelim. Kendi memleketime. Bir çok yer düşündüm Samsun, İstanbul, İzmir, Aydın vs gibi. Hem çok tanıdık olması bununla beraber tanıdık ustalar, evimin olması, arabaya erişimimin kolay olması gibi açılardan memleketimi tercih ettim.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.