Şimdi Ara

Kron xc75 V Fren mi Yoksa Mekaik Fren mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Merhaba Başlığa Yazdım Zaten. Öncelikle Kendi Özelliklerimi Söyleyim. Ben bisikleti acayip agresif kullanırım öyle böyle değil. Benim Salcano hector 24 jant v fren bisikletim vardı ama 5 ay önce sattım. Bisiklet 6 yıllıktı yani bildiğiniz tarihi eser  . Bisikleti öyle kaba kullanıyordumki: Bir gün acaba normal fitness a giderken kaç km/s yapıyorum diye telefondan gps den hız ölçeri açtım çantaya attım. Önceki sürüşümle aynı gittim ama açıp baktığım zaman düz yolda maksimum hızım 63 km/s ortalama Hızım ise 39 km/s şehir içi bide  . Yani anlayacağınız bisikleti acayip hızlı ve hor kullanıyorum. E tabi şehir içinde gidince bide çok hızlı gidince buna bide fren ayarı lazım. Aldım elime tornavida allen öyle bi ayar çektimdi ayar şöyle. eğer sadece çok az yavaşlamam gerekiyorsa az sıkmam yeterliydi ve hiç zorlanma yoktu. eğer birden durmam gerekirse 2 frenide sıktığım zaman asfalt yolda yaklaşık 40 km/s hızda 1 metre bile geçmeden duruyordum ve bisikletin önü felan kalkmıyordu. Size Sorum şu:Kron xc75 modelinde v fren alıp ayar çekmekmi. Yoksa mekanik disk almak mı? not: eğer mekanik diskin masrafı fazlaysa benim fazla param yok bisikleti sanayde çalışıp alacağım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GusülAbdestliEnes -- 24 Nisan 2021; 16:6:4 >



  • Mekanigin masrafi her turlu v fren gore fazladir. Öte yandan hizli ve agresif sürüyorum diyorsun, ben guvenligimi birinci planda tutarim dersen bu yönüyle mekanik daha güvenli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasada bulunan cogu bisiklette giris seviyesinde hidrolik veya mekanik fren var. Bu frenleri tercih etmek yerine v fren daha saglikli ve ucuz olacaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.