Şimdi Ara

Kriterlerime uygun telefon var mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Epeydir (bikaç yıldır) isteklerimi karşılayacak bir telefon üretilmesini bekliyorum ama her yeni duyurulan telefonla sonuç hüsran oluyor malesef. Şuana kadar isteklerimi karşılalayabilecek 2 telefon var galiba. Ancak ikisi de Türkiye'de yok ve biri eskidi artık. Acaba bu özelliklerde bir başka bir model var mıdır? Yoksa da ilerde çıkarsa burdan haber eder misiniz? İsteklerim:

    - Görüntülü arama desteği (3G-324M) olmalı
    - FM radyo
    - SD kart yuvası
    - En az 32 GB dahili hafıza
    - En az 2gb ddr3 ram (3 GB ve üzeri DDR4 vs. tabiki tercih edilir)
    - Pili çıkarılabilmeli
    - Çift hatlı olmalı
    - Sanal tuş olmamalı.
    - OTG desteği, flaş, GPS, dijital pusula gibi şeyleri yazmama gerek yok sanırım.

    Ekran boyutu önemli değil, işlemci çok önemli değil, çözünürlük 480p vs. olmadıkça önemli değil. 64 bit olması önemli değil. Kamera MP'i önemli değil. Kalınlığı, ağırlığı önemli değil. Markası önemli değil.

    Bunları sağlayan 2 model biliyorum şuan için. Note 3 N9002 32Gb ve Zopo ZP999 Lion Hearth. Note 3 hem bulması zor hem eskidi hem de pahalı epey hala. Zopoyu da temin edemedim henüz bi türlü. Türkiye'ye bi türlü gelemedi. Note 4'te ise FM radyo yok ve çift hatlısını bulmak ta çok zor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 20 Mayıs 2015; 14:52:23 >



  • Malesef note 3'ün çift hatlısını bulmak güç. Bulsam bile note 4'ten pahalı satılıyor. Zopo için ön sipariş gibi bişey verdim birisi getirtmeye çalışacak ama başka alternatif bir model var mı merak ettim.
  • Grand prime diyorsanız eğer şuan kullandığım s4 mini'den daha kötü bir telefon. 1 gb ram ve 8 gb dahili hafıza yukarda yazdığım kriterlere uymuyor malesef.

    Sony'ye mail attım neden dual modelleri getirmiyorsunuz ve neden yazılıma 3G-324M yani görüntülü arama özelliğini eklemiyorsunuz diye ama cevap tam bir hayal kırıklığı. Bunlar sadece ne yollarlarsa onu satıyorlarmış meğer.

    "Sorununuzla ilgili olarak, bir önceki elektronik postamızda da belirttiğimiz gibi Sony Mobile ürünlerimizin tamamının tasarım ve dizayn kararları Sony Mobile Global tarafından verilmekte olup, ürünlerin tanıtımı sonrasında kullanıcılarımız ile buluşmaktadırlar. Sony Dual model telefonlar hakkında ilerleyen tarihlerde üretimi planlanan ya da Türkiye'de satışa sunulması planlanan bir Sony Mobile ürünü hakkında Sony Mobile Türkiye'nin gerçekleştirdiği bir bilgilendirme bulunmamaktadır.

    Son olarak sizi bilgilendirmek isteriz ki, yazılım güncellemeleri Sony global yazılım ekibi tarafından hazırlanmakta ve global olarak yayınlanmaktadır. Siz müşterilerimizden gelen yorum ve öneriler genel bir havuzda toplanarak değerlendirilmekte ve ilgili düzenlemeler yeni güncellemelere eklenmektedir. Sizi ayrıca bilgilendirmek isteriz ki şu anda görüntülü görüşme ile ilgili herhangi bir çalışma bulunmamaktadır. Görüntülü görüşme Xperia Akıllı telefonlarımızda internet destekli ve 3üncü parti uygulamaları yardımı ile gerçekleştirilmektedir."
  • Evlenecek kizmi bakiyon kendine kriterlerine uygun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asdzxcas3507

    Evlenecek kizmi bakiyon kendine kriterlerine uygun

    Açıkçası evet ona da bakıyorum ama şuan için daha çok annem bakıyor. Ben yazın gidince inşallah :-D Lütfen konu dışına çıkmayalım. Eski parayla 1-2 milyar lira ödeyeceğimiz cihazın neden eksik olmasını isteyelimki değil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kesbi

    quote:

    Orijinalden alıntı: asdzxcas3507

    Evlenecek kizmi bakiyon kendine kriterlerine uygun

    Açıkçası evet ona da bakıyorum ama şuan için daha çok annem bakıyor. Ben yazın gidince inşallah :-D Lütfen konu dışına çıkmayalım. Eski parayla 1-2 milyar lira ödeyeceğimiz cihazın neden eksik olmasını isteyelimki değil mi?

    Üzgünüm ama çift hatlı olup bahsettiğiniz özelliklerde başka bir cihaz yok bazılarından feragat etmeniz gerekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 4 üm var bazı şarkıları internetten telefonuma indiriyorum ama içlerinden bazıları Google Play Music uygulamasında gözükmüyor ne yapmalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.