Şimdi Ara

Kristal Piksel Başvuruları 6 Kasım’da Sonlanıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •      2012 yılında verilmeye başlanan Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri, dördüncü yılında da yerli yapım video oyunlarını ve oyun geliştiricilerini desteklemeyi sürdürüyor. Her ölçekteki oyunla başvurulabilen Kristal Piksel, bu yıl Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fındıklı Kampüsü'nde düzenlenecek Eurasia Graphics 2015 etkinliği kapsamında 20 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilecek. Kristal Piksel ödüllerinin amacı hem yerel oyunlar ve oyun geliştirme faaliyetlerine gerekli önemin verilmesini sağlamak hem de bu konu hakkındaki farkındalığı artırmak.

     

         Kristal Piksel, sektörde faaliyet gösteren başarılı geliştiricileri ve oyunları takdir ederek bunları sektöre tanıtmayı ve diğer geliştiricilere tecrübe kaynağı olacak örnekler sunmayı hedeflemekte. Kristal Piksel bu amaçla tüm sektör takipçilerini bu kutlamanın bir parçası olmaya davet ediyor.

     





         ODTÜ GATE, Dijital Oyun Geliştiricileri Derneği ve ODTÜ TEKNOKENT ATOM işbirliğinde, IGDA ve Seti PR’ın desteği ile bu yıl ilk kez İstanbul’da düzenlenen Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri, tüm oyun geliştiricilerini Kristal Piksel 2015’ e başvuru yapmaya davet ediyor.

     

         Kristal Piksel’e burada yer alan başvuru formunu doldurarak, en geç 6 Kasım tarihine kadar başvuruda bulunabilirsiniz.

     

    Yer: Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fındıklı Kampüsü

    Tarih: 20 Kasım

     

                                                                                                Basın Bülteni










  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.