Şimdi Ara

KRİPTO PARALAR [ANA KONU] (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.367
Cevap
243
Favori
132.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
118 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Binance globalden üyelik oluşturdum, aynı şekilde bilgilerle Binance Tr’den de üyelik oluşturdum. Geçen gün coin aldım şimdi çekmek istiyorum seviye 2 güvenlik diyor. Ehliyeti yükledim, kimliği yükledim devamlı hata verdi. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt

    E Mail dogrulama ve Google Authenticator kurulumu yaparak 2FA uygulama aktive edebilirsiniz. Globalden TR'ye yollayacaksanız Global'in Authenticator kurulumunu yapmanız yeterli olacak. Cepten yapılmıyor, hata veriyor. Bilgisayardan aktive etmelisiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 1 Haziran 2021; 17:8:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba :)


    5 saniyenizi ayırarak bir token hakkında oyunuzu rica edeceğim :)


    https://coinsniper.net/coin/1504


    Not: Bana ait değil :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

    E Mail dogrulama ve Google Authenticator kurulumu yaparak 2FA uygulama aktive edebilirsiniz. Globalden TR'ye yollayacaksanız Global'in Authenticator kurulumunu yapmanız yeterli olacak. Cepten yapılmıyor, hata veriyor. Bilgisayardan aktive etmelisiniz.

    Bahsettiklerinizi yaptım hocam çok teşekkür ederim. Şimdi de ''Başvurunuz inceleniyor, lütfen daha sonra sayfayı yenileyin.'' yazıyor. Umarım gerçekten inceleniyordur, devamlı kimlik sorunu diyordu, eksik ve geçersiz bilgi diyordu. :) İnceleme süreci gerçekten 1-3 gün sürüyor mu yoksa daha erken de hallolabilir mi?

  • Sayfayı güncelliyorum ''Doğrulama Başarısız. Eksik veya yanlış bilgi, lütfen yeniden başvurun'' yazıyor. Kimlik doğrulaması için de direkt QR kod çıkıyor mobile gönderiyor bilgisayardan kimlik doğrulama işini yapamadım. Ne sıkıntı işmiş bu daha şimdiden sıkıntı stres çıktı.

  • Opera’dan girdim bu kez kimlik doğrulama vs çıktı ehliyeti yükledim. Tarayıcıdan iki farklı doğrulamayı kabul etti, doğrulandı iyi hoş ama mobil uygulamada hâlâ sıkıntı var. Doğrulamanız gerekiyor, bilgileri güncelleyiniz diyor bir türlü çekme işini yapamadım. Mobil uygulama ile masaüstü tarayıcı neden farklı şeyler söylüyor ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 1 Haziran 2021; 18:52:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burayı çok rahatsız ettim kusura bakmayın lütfen. Biraz önce bir doğrulama daha denedim bu kez kabul etti. Kimliğimi yükledim, sorunsuzca oldu iki dakikada. Bir yandan kazanalım diyoruz umarım bir yandan kimlik bilgileri şunlar bunlar sorun çıkartmaz. 3-5 kuruş için uğraşıyoruz. :)

  • $Axo Token isimli yeni bir airdrop var. Trust Wallet cüzdanınızı kullanarak her 15 dk'a 1 $'lık Axo Token veriyor. Maksimum kazanç $500 15 Haziran'a kadar bu kampanya devam edecek. Aşağıdaki linkten giriş yapıp siz de deneyebilirsiniz.


    https://axo2moon.com/?r=1077902


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

    Konu aktif değil, yine de ben görüşümü paylaşayım. Aksine fikri olan varsa belirtirse sevinirim. Birlikte yorumlarız.

    Malum BTC'de bir üçgene sıkışmış gibi görünüyoruz. Yukarıdan aşağıya inen bir piyasa olduğu açık. Önümüzdeki 5 - 6 günlük süreçte kademeli olarak tepe inişiyle $39.5k , $39k , $38.5 gibi zirveleri aşılıp $40k üzerine atamazsa üçgeni aşağıya kırarak önce $26k , oradan tutunamazsa $18k dolaylarına kadar çekilebileceğini düşünüyorum. Daha evvel düşüşte beklemek daha büyük zarar ettirebilir minvalinde geçmişte paylaşım yapmıştık. Maalesef son durumlar yine tekerrür ettirecek gibi. Özellikle cash , usdt , busd gibi pozisyonda bulunmayanlar önümüzdeki günlerde BTC takip etmeyi ihmal etmesinler derim naçizane. $40k üzerine atabilirsek bu mesajım kendini imha edecektir.  

    Ikinci senaryo gerçekleşiyor. Ayı sezonuna artık hoşgeldin diyebiliriz. Bakalım ne kadar dibin dibine yolculuk edeceğiz. Son ana kadar herkes üçgenin kirilim yönünü bekledi ve bugün aşağıya kırdık. Bir anda yuksek miktarlarda para girisi olmazsa tablo parlak değil. Terste kalanlara sabır diliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar Malumunuz şuan borsada baya bir düşüş oldu halada düşmeye devam ediyor. Elimde Trust walletin TWT coini var ve şuan %25 30 aralığında bir içeride zarardayım. Oysa ki Alırken sabırla bekleyerek titizlikle alt bandın dibinden ve RSI da yukarı yönelmeye başlayacağı anda alımı yaptım. Az kar yapar çıkarım yada karı bırakır ana parayı çekerim başka bir coine girerim diye düşünüyordum. Baktım gidişat iyi yattım kalktım %2 3 bir kar olmuş dedim akşama çıkarım. Akşam bir girdim Market kan gölü resmen içinden geçmişler kıpkırmızı. Cüzdana girip bir baktım %15 20 arasında içeride zarardayım. Bu gün şuan bunu yazarken %21lik bir düşüşte dünü de katarsak toplam da coin %30 bulacak bir düşüş gerçekleştirdi. Böyle devam ederse %50 yi bulacak gibi görünüyor. Şuan ne yapacağım konusunda kararsız kaldım zararı kesip daha da çok içeri girmeden parayı yarılamadan belki de yarıdan da fazla kayıp yaşamadan zararı kesip çıkayım diyorum. yada short pozisyonlarda işlem açarak yapabildiğim kadar zararı kapatayım diyorum. Sizce bu durumda ne yapayım zarar kesilmeli mi? yoksa beklenilmeli mi? Değer mi beklemeye TWT için özellikle?





  • burakk08 B kullanıcısına yanıt

    Umarım en az zararla veya mümkünse kârla istediğiniz sonuca ulaşırsınız. Kimse al veya sat diyemez hocam. Piyasanin , aslında BTC'nin nerede duracağına bağlı olarak sorularınızın cevabı değişir. Altcoinlerde en büyük sıkıntı göstergelerinin, tablolarının BTC etkisiyle hemen bozulabilmesi. BTC'nin duracağı nokta belli olsa shortlamak kolay olur. Yanılıyor olabiliriz ama ben $20k lara ineceğini düşünüyorum. $30k kırılırsa altları ezer gecer. Isterseniz oraya kadar takipte kalmaya devam edin. Kirilmazsa zaten dibe yakın olabiliriz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah. Yani kimse al sat diye bir şey diyemez. Yani şuan şöyle bir duruma girince sağlıklı düşünülemediği için insan bir sorguluyor doğru mu yapıyorum acaba bekleyerek diye kendiyle çatışmaya başlıyor o yüzden de başkalarının da görüşünü fikrini almak istiyo. Benim sormakta ki amacım bu yönde her hangi bir yatırım tavsiyesi olarak beyan değil de benimkisi bir düşünce fikir almak. Baktığımız da dediğiniz gibi bir senaryo görünüyor gibi ne yazık ki. Şu gidişatta yüklü bir girişlerin olması şart öyle olsun ki geri dönüş yolu aralansın yoksa iyice batacak benim gibi içeride olan kalan insanlar. Olmadı stopu koyup çıkacam gibi görünüyor %25 içerideydik şu an %30 a doğru gidiyor en azından paranın %70 ni kurtarmış olurum diye düşünüyorum bakalım az daha takipteyim %30 35 de zararı keseceğim gibi görünüyor. Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte sizce mantıklımı yoksa beklesek mi? Sizin görüşünüz nedir kısa vade mi toparlama olur yoksa orta vade de mi?


    Bir kaç saat önce tanımıyorum denk geldim arkadaşın birine $55k den $8k e düşmüş sepet yapmış her şey düştüğü için %85 içerideydi. şuan %90 olmuştur. Allah sabır versin.


    Trumpın çıkıp Bitcoin ve kripto borsaları dolandırıcılıktır kanmayın dolandırılmayın demesi ve geldiğimiz şuan ki durum. Bir bitmediler Elon`u çıkar conisi çıkar bilmem nesi çıkar. Çıkıp bir şey söyleniyor, paylaşılıyor sonra olan bizlere oluyor doymadılar. Bir şey diyorlar yada yapıyorlar 2 kazandırıyorlar sonra 5 10 kaybettiriyorlar misliyle alıyorlar.





  • Bu Smart Trade Coin olayı nedir arkadaşlar, bilgisi olan var mı? Yeni bir vurgun mu acaba?

  • burakk08 B kullanıcısına yanıt

    Ben kademe kademe komple Tether'e döndüm açıkçası. Son kalanları da %7 dolayları zararla manuel stopladım. Şu anda görünen $31k gelmemize rağmen hacim gelmiyor. Normalde $30k reaksiyon alıp toplamamız lazım ama sanki delip geçecek gibi. Bir kaç saate göreceğiz. Açıkçası indikçe toplamak da bazen kurtarmıyor. 2018'de bu hatayı yapmıştım ben de. Şahsi düşüncem $30k destek tutmaz , $26k ineriz , oradan $19k - $20k tekrar ineriz düşüncesine katılıyorsanız satıp shorta girin. Arada zarar azaltmak şansınız olacaktır. Aynı coine takılmaya gerek de yok. BTC , Ethereum , BNB , XMR , ADA gibi çabuk reaksiyon verenlerle zarardan çıkmaya çalışırsınız. BTC biraz parelele girerse takibinizdeki altcoinle longlarsınız. Başka türlü ayıdan para çıkartmak imkansız ne yazık ki. Tabi bu denklemde en büyük sorun herkes aynı planı yapıyor. Düşüş ve çıkışlar aşırı ani oluyor. Örneğin olası $26k desteğini çabuk delersek oradan da yüksekten elimize vermiş olacaklar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • burakk08 B kullanıcısına yanıt

    Elon salağı kırık kalbi atana kadar grafik ne haldeydi , 4 Haziran'da hala yükselene oturup devam etmesi ihtimali vardı. Bunu bildikleri için salak saçma manipüle ederek üçgenin üst kırılımını engellediler. Arkadan Çin haberiyle ortasına oturduk. Grafik bozulunca da düşüş geldi. Ben Trump etkisi olduğunu düşünmüyorum. Yeni haberler de yolda , ABD kongreden kripto düzenleme yetkisi istenmesi gibi. Bunlar daha etkili düşüşler de getirebilir. Zararda olunca bir şans daha deneyebilmek için sermayeyi tüketmemek adına stoplamakta yarar var. Belki %30 zarardasınız ancak an gelir 1 - 2 günde kurtarabilirsiniz de.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 8 Haziran 2021; 21:30:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • burakk08 B kullanıcısına yanıt

    BTC $35k dolaylarına kadar tepki yükselişi yapabilir. Çıkış yapacaksanız o noktalar nispeten iyi fiyat verebilir. Ufak spot alımları yaptım ben de biraz önce. Direnc yapacak bölgeye kadar tutup biraz zarar azaltmak imkanı verebilir. Aşağı yönelirse manuel stop.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

    Sabahtan beri 300 dolar kazandim shibadan 6500 zararim az da olsa dustu

    Kaldıraçlı işlemlerden mi kazanıyorsun hocam yoksa spot piyasadan mı? Ne kadarlık işlem yapıyorsun?


    SHIB 'ın hacmi ara sıra azalsa da artarak gidiyor. Güzel yerlere gelirse bizim Türk bankalarındaki milyoner sayısında muhakkak artış olacaktır.

  • Şeyma Subaşı için bile poocoin.app 'de meme token çıkarmışlar.


    Çıktığı gün 0,030 USD 'den 100 dolarlık alan 1,8733 USD 'ye geldiğinde satış yaptığında hacim yeterli ise 6245 dolar mı kazanmış oluyor? Yanlış hesaplamıyorumdur umarım.









  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun bu arada alımlarınız. Bende şuan henüz çıkış yapmadım evet öyle olacak gibi görünüyor. Ben pc başından kalktığım andan şuan oturduğum zamana kadar baya bir artış olmuş ve an itibariyle BTC $33.5k geçti şuan $33.3k geriledi ve yavaşladı gibi 4 saatlikte yükselişte bakalım 2 saat sonra ne olacak. En azından bu gelen yükseliş ile %30 33 arasındayken %16.5 - 17 aralına geldi zararım bu aralık da gidip geliyor bakalım yükseliş devam ettiği sürece zararın düşebildiği kadar düşmesini bekleyeceğim. Markette genel olarak bir toparlanmış görünüyor. BTC şu $33.5 leri geçemedi gitti.


    Derler ya bazen aklına ilk geleni yapacaksın kalktığımda o %2 3 kar seviyesindeyken şöyle bir aklımdan sat geçmedi değil ama akşama çıkarız dedik bıraktık yapmasaydım o an çıksaydım iyi olacaktı. Hadi çıkmadık bari %5 10 aralığında bir zararda çık demi sonra bekle şu yükselişte de yeni alım fırsatları oldu fırsatı yakala verdiğin %5 10 zararını geri al hatta belki de kar et demi.


    Neyse gerçi olan oldu artık bana da bir ders oldu bu piyasanın ne kadar çok volatilite olduğunu unutmamam bu hususu göz ardı etmemem gerektiğini güzel bir hatırlattı.





  • burakk08 B kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim hocam. $34.5k u da geçtik. Şimdilik iyiyiz bakalım. Bu seyirde yükseliyor diye belirli noktalardan girecekleri silkelerler yine. Panik yapmadan takip etmekte yarar var. Böyle böyle siz de zararı kurtaracaksınız inşallah. Uzun vadeli düşünülerek ( kastım 2 - 3 sene belki ) alınan coinler için bu dalgalara bakmaya hiç gerek bile yok. İnsanın vaktini ve enerjisini emiyor. Anlık takip etmek çok zor. Uzun dönemli girdiyseniz ve geleceği olan bir projedeyseniz eninde sonuna kâr gelecektir. Bol şanslar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.