Şimdi Ara

Kripto para borsası Rain, 110 milyon dolar yatırım aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kripto para borsası Rain, 110 milyon dolar yatırım aldı



    Ülkemizde önemli bir rekabetin yaşandığı kripto para piyasasına 2020 yılında dahil olan Rain borsası büyümeye devam ediyor. Rain, Paradigm ve Kleiner Perkins'in ortak liderliğinde yürütülen B serisi turunda Coinbase Ventures, GFC, MEVP, Cadenza Ventures ve CMT Digital'ın katılımıyla 110 milyon dolarlık yatırım aldı.



    Rain borsası büyüyor



    Kullanıcılarına kripto para alım, satım ve saklama hizmetleri sunan Rain borsası Abdullah Almoaiqel, AJ Nelson, Joseph Dallago ve Yehia Badawy tarafından 2017 yılında kuruldu. Hızlı bir şekilde büyüyen platform geçen yıl da 6 milyon dolar yatırım almıştı. 



    Ayrıca Bkz.Crypto.com platformuna saldırı şüphesi



    400’den fazla çalışanı bulunan Rain, 2021 yılında 1.9 milyar doların üzerinde işleme ev sahipliği yaptı ve aktif kullanıcı sayısı 185 bini aştı. 10 Ocak tarihinde gerçekleşen finansman turu ile birlikte 2022 yılında iki kat büyüme hedefiyle ekibini genişletmeye devam edecek. 



    Rain, kripto varlıklar giderek daha çok benimsenirken bu yatırımını; başta Türkiye olmak üzere faaliyette bulunduğu tüm ülkelerde lisans almak, farklı bölgelere açılmak, teknolojisini geliştirmek ve ekibini büyütmek için kullanacak.



    Bölgesel genişleme planlarının odağına Türkiye’yi alan Rain, blockchain ve yeni nesil finansal hizmetler alanında Türkiye’nin bölgesel merkez olmasına destek olmayı amaçlıyor. 2021’de Türkiye’deki çalışmalarını hızlandıran Rain, öz sermayesini 50 milyon TL’ye yükselterek ülkemizdeki büyümesini sürdürdü.

     









  • Hay maşallah, bu coin işinin sonu nereye varacak ...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.