Şimdi Ara

Kripto Borsası Coinbase, Nasdaq’ta Halka Açılacak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ABD merkezli en büyük kripto para borsası Coinbase, Nasdaq’da halka açılmak için SEC’e resmi olarak bir kayıt beyanı sundu.

    Coinbase, geçtiğimiz yıl açıklanan halka açık bir şirket olmak için bir taslak tescil beyanının gizli olarak sunulmasının ardından, dev ABD borsası Nasdaq’da listelenmek için büyük bir adım attı.



    Daha önce bir iddia olarak, Coinbase’in ABD borsalarında işlem görmek için harekete geçtiğini bildirmiştik. Bu gelişme Coinbase’i halka açık ilk ABD merkezli kripto para birimi borsası yapacak. Ancak tescil beyanı dosyalanmış olmasına rağmen, henüz yürürlüğe girmediğini belirtmekte fayda var. Şirketin açıkladığı gibi:”Bu menkul kıymetler, kayıt beyanı yürürlüğe girmeden önce satılamaz ve satın alma teklifleri kabul edilemez.”

    Bugün erken saatlerde şirket, Komisyon’a “A Sınıfı adi hisse senetlerinin halka açık doğrudan listelenmesi ile ilgili olarak” S-1 Formu hakkında bir kayıt beyanı sunduğunu bildirdi.Bunun yanında şirket, A Sınıfı adi hisse senetlerini Nasdaq Global Select Market’te “COIN” ticker sembolü altında listelemeyi planlıyor.


    Son olarak ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na yapılan başvuruda Coinbase , geçen yıl 43 milyon doğrulanmış kullanıcısı ve aylık 2.8 milyon kullanıcı olduğunu belirtti. Ayrıca 100’den fazla ülkede 7.000 kuru


    Kaynak: https://www.koinfinans.com/kripto-borsasi-coinbase-nasdaqta-halka-acilacak//








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.