Şimdi Ara

Kredi kartı ile alışveriş yapmak??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba beyler iyi akşamlar. Ben şuanda 18 yaşında değilim, fakat babamın imzası ile İş Bankasından bir ek kart çıkartabildim. Farklı bir limiti, numarası olan. Formu doldururken her türlü interaktif hizmetten yararlanmak istiyorum şeklinde doldurmuştum. Bu kart ile ilgili bazı sorularım var.

    1) Paypal'a üye olup ordan alış veriş yapabilir miyim.
    2) Babamın kartının limiti hayli yüksek bir rakam. fakat sanırım numaraları başka olucak. Herhangi bir durumda bir hacker babamın kartına ulaşabilir mi ?
    3) İlk seferde alışveriş yapmak için öncelikle faturada bir kod geliyormuş sanırım 1 ay beklemem gerek yani.. doğru mu o.



  • Up lütfen.
  • 1) Paypal ödemesi kabul eden heryerden alışveriş yapabilirsin..

    2) Eğer senin kart numaran farklıysa ve babanın kartından ayrı farklı bir limite sahipsen babanın kredi kartı bilgileri ile seninkiler arasında bağ olmaz yani senin bilgilerini alsalar bile babanın kartına ulaşamazlar,.Her kredi kartı basıldığında beraberinde bankanın sisteminde otomatik olarak bir sanal kart oluşturulur aynı kişi adına (otomatik olarak oluşturulmamışsa sen bunu yapabilirsin internet bankacılığı veya müşteri hizmetleri vasıtasıyla)..Bu sanal karta sen istediğin limiti belirler ve harcamanı yaparsın örneğin 150 TL'lik birşey alacaksın sanal karta 150 TL limit belirlersin harcamanı yapınca o limit sıfırlanır böylece risk oluşmaz..

    3) Bunu tam anlayamadım,hangi fatura ve ne tür bir kod pek duymadım bu tarz birşey..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.