Şimdi Ara

KREDİ İŞİNDEN ANLAYANLAR, BANKACILAR YARDIM LÜTFEN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABA ARKADAŞLAR
    KREDİ KARTIMIN KULLANIM SÜRESİ DOLDU, BANKAMATİK KARTIMI YUTTU, YAKLAŞIK 3 YIL ÖNCE İŞ EV TEL VE ŞEHİR DEĞİŞTİRMİŞTİM MÜŞTERİ HİZMETLERİDE KREDİ NO MU SÖYLEMİYORDU VS. VS. NEYSE NEDENİ ÖNEMLİ DEĞİL 3 AY GECİKTİRDİM KREDİ KARTI BORCUMU (CUZİ BİR MİKTAR)
    ŞİMDİ KREDİ ÇEKMEK İSTİYORUM DEVLET MEMURUYUM MAAŞ ALDIĞIM BANKADAN BANA 3 AY GECİKMENİZ OLMUŞ BİR SÜRE ÖNCE KREDİYİ ONAYLAMIYOR SİSTEM DİYORLAR, 6 AY BEKLEMEM GEREKİYORMUŞ...

    BORÇ ALMAK İSTEMİYORUM KİMSEDEN 6 AY SONRA PARA İŞİME YARAMAZ ŞU AN LAZIM , KREDİ ÇEKMENİN BİR YOLU YOKMUDUR 6KS AY BEKLEMEDEN, NE BİLEYİM BİRAZ DAHA YÜKSEK FAİZLE FELAN V.S.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalso -- 18 Temmuz 2013; 19:41:40 >



  • UP
  • Banka kredi notunuzu düşürmüş ve geçici bir süre kara listeye almış büyük ihtimalle. şuan kredi alabilmeniz pek mümkün görülmüyor. Farklı bir bankaya başvurun diğer bankadaki probleminiz orda da karşınıza çıkar ama kredi verilmesi bankanın insiyatifinde. problem çıkacağını düşünmüyorum. Kolay gelsin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kredi kartı borcunu ödedin mi peki ?

    eğer ödediysen kredi kartını aldığın bankaya git ödeme dekontunu iste. sonra o dekont ile kredi almak istediğin bankaya git. bordro ile birlikte ver. hatta kkb de kredi kartı gecikmesi görünüyor olabilir. özel sebeplerden dolayı ödeyememiştim de.

    tabi kredi çıkmasında istediğin tutar ve bordroda ki tutar da önemli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.