Şimdi Ara

Kredi Hayat Sigortası Kesin İptali (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
677
Cevap
58
Favori
100.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-3BCB75913

    vallaha bankaların çekilen kredide kredi faizi ve krediyi geri çağırma hakkı yok yasal değil bilmiyorum blöfte olabilir emin değilim önceden garantiden iptal ettirtmiştim böyle birşey sözkonusu bile olmamıştı bu arada süreci hızlandırmak için şikayetvara yaz 1 gün sonra metlife iptal ediyor

    Alıntıları Göster
    Annemi de bu sabah aradılar iade için 3 iş günü demişler ama sizin yattı mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Can851

    Annemi de bu sabah aradılar iade için 3 iş günü demişler ama sizin yattı mı acaba?

    Alıntıları Göster
    banada 3 gün dediler saat 5 e doğru aynı gün içinde yatmıştı şikayetvar süreci hızlandırıyor sigorta şirketleri kötü gözükmek istemiyor bu güzel :)
  • Neye göre yapıyorlar. Bana da, aynı koşullarda başka bir şirkete yaptırırsanız iade olur demişler. Tekrar şikayet vara itaraz mı etsem. Bilemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QUİDO123

    Neye göre yapıyorlar. Bana da, aynı koşullarda başka bir şirkete yaptırırsanız iade olur demişler. Tekrar şikayet vara itaraz mı etsem. Bilemedim.
    sigorta şirketinden şirketine değişiyor denizbankta şikayervar etkili şuan gördüğüm kadarıyla artı zaten aegondan sigorta yapmıştım yaptırın sigortayı iade garantisi alın sigortanızı iade aldıktan sonra yeni yaptırdıgınızı iptal edebilirsiniz yani
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saitou

    Ben Aegon'da çalışıyorum ve uzmanlık alanım da kredi hayat sigortaları. İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz, elimden geldiğince cevaplarım.

    Kendiniz sigorta bedelinizi hesaplamak isterseniz gayet basit bir şekilde https://www.aegondirekt.com.tr/kredi-hayat-sigortasi-teklifi/sayfalar/indirimli-kredi üzerinden hesaplayabilirsiniz, herhangi bir ücret veya kimlik bilgisi vermenize gerek bulunmuyor.

    Bunun dışında aslında merak ettiğiniz birçok şeyin cevabına http://blog.aegondirekt.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.
    Merhabalar,

    Ben 3 ay ertelemeli kredi çektim. Haliyle aegondaki kredi tutarı ve vadesini girdiğimde aylık ödeme tutarı farklı görünüyor. Bu tutarın herhangi bir önemi var mıdır?
  • MErhaba Arkadaşlar,50bin tl ihtiyaç kredisi çektim, 1500 tl hayat sigortası kesti, sonrasında 400tl ye aegondan sigorta yaptım, şube hayat sigortasını buradan yaptırmak zorundasınız, yoksa bu faiz oranları geçerli olmaz gibi şubeden geri dönüşler aldım, bu aegondaki hayat sigortasını kabul eedemeyiz dediler. şikayet var a mı yazayım. bankaya mı mail atayım diyecegim ama bankaya mail yoluyla ulaşmka zor. nasıl çözümleyebilirim sizce süreci.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-3BCB75913

    banada 3 gün dediler saat 5 e doğru aynı gün içinde yatmıştı şikayetvar süreci hızlandırıyor sigorta şirketleri kötü gözükmek istemiyor bu güzel :)

    Alıntıları Göster
    Aynen saat 4 gibi yatmış bu konuda hakem heyetine başvuru yapan varsa (Denizbank için konuşuyorum) şikayet var a da yazsınlar gerçekten 3 ayda beklediğimiz iadeyi 2 günde yatırdılar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zeir Z kullanıcısına yanıt
    Bir önemi yok. Gerekli ayarlamayı satış anında arkadaşlar yapıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samgoli82

    MErhaba Arkadaşlar,50bin tl ihtiyaç kredisi çektim, 1500 tl hayat sigortası kesti, sonrasında 400tl ye aegondan sigorta yaptım, şube hayat sigortasını buradan yaptırmak zorundasınız, yoksa bu faiz oranları geçerli olmaz gibi şubeden geri dönüşler aldım, bu aegondaki hayat sigortasını kabul eedemeyiz dediler. şikayet var a mı yazayım. bankaya mı mail atayım diyecegim ama bankaya mail yoluyla ulaşmka zor. nasıl çözümleyebilirim sizce süreci.
    0850 222 34 66 dan bizi arayın, arkadaşlar izlemeniz gereken yol için yardımcı olsun.
  • Bu başlığı açan herkese çok teşekkürler. Finansbanktan 65 bin çektim 3394 lira hayat sigortası kestler. Aegondan 500e yaptırıp gidip gösterdim ertesi gün iade ettiler. Hakları savunmak takip etmek gerekiyor. Aegon firmasına da çok teşekkür ederim gerçekten iyi oldu bu. Ziraat katılımdan krediyle de ev aldım yeni. Orda görmedim hayat sigortası vs onu da bir araştıralım bakalım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ihtiyaç kredisi için vakıfbank ile konuştum. Hayat sigortasını iptal etmemem için taahhütname imzalatmak istiyorlar. imzalamassam kredi oranı 1,62 olcağını söylüyorlar. İmzalasamda bu taahhütname'nin iptal talebinde geçerliliği var mı acaba? Sonuçta başka yerden sigorta yaptırcaz sonra.???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keukuat

    Bugün ihtiyaç kredisi için vakıfbank ile konuştum. Hayat sigortasını iptal etmemem için taahhütname imzalatmak istiyorlar. imzalamassam kredi oranı 1,62 olcağını söylüyorlar. İmzalasamda bu taahhütname'nin iptal talebinde geçerliliği var mı acaba? Sonuçta başka yerden sigorta yaptırcaz sonra.???
    Aynı durum bendede var
  • medevilfb M kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar birkaç sefer aynı şeyi belirttim, yine yazıyorum.

    kanunlar ve yönetmelikler her türlü sözleşmeden üstündür. hakkınız 30 gün baki, bu sebeple alın düşük faizli olanı, sonra iptal ettirirsiniz.
  • Herkes Aegon yazmış ama anneme bankanın yaptığı hayat sigortasından daha fazla fiyat çıkardılar 15 yıl için 31 bin tl mesajı atmışlar banka bile 24k çıkardı...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aegon ucuz olur dedik, annem için çektiğimiz konut kredisi hayat sigortası için banka toplamda 25k çıkarmışken aegon 31k çıkardı...

    Biz şimdi fazla olsa bile aegon’dan yaptırsak iptal ettirebilirmiyiz geri ?

    Kredi Hayat Sigortası Kesin İptali

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sigorta yaptırma şartı yok, o nedenle Aegon'a da ihtiyacınız yok.
    Eğer krediyi aldığınız tarihin üzerinden 14 gün geçmediyse, bankaya hemen dilekçe verin ve yazılı cevap isteyin. Olumsuz cevap geldiğinde, BDDK'ya e-devlet üzerinden bildirim yapacaksınız ve en geç 10 gün içinde iptal olup hesabınıza yatacak.
  • 1 Temmuz’da tapu işlemi oldu ama kredi kullandırım yarın 14.gün oluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün bankaya başvuru yaparsanız sorun olmaz. Çağrı merkezini arayın ve şubenize dilekçe verin. Her ikisini de mutlaka yapın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selamigungor172

    Bugün bankaya başvuru yaparsanız sorun olmaz. Çağrı merkezini arayın ve şubenize dilekçe verin. Her ikisini de mutlaka yapın.
    Daha önceden haberim olsaydı keşke artık çok geç, yapabileceğimiz başka bir yol varmı iptal etmek için ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.