Şimdi Ara

KPSS Tercih Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, aramızda konuya hakim arkadaşlar mutlaka vardır. Onlara bir soru sormak istiyorum. Malumunuz yarın KPSS tercihlerinin son günü. O yüzden benim için çok önemli bir konu.

    Üniversite son sınıvta okuyorum. Aslında bitirdim fakat okulu uzattık şu anda iki dersim var ve bu sene sonunda onları da vereceğim inşallah. Henüz daha üniversite mezunu olmadığımız için ben bu orta öğretim KPSS'sine de girdim. Bu KPSS'den de 84 puan aldım. Yalnız şöle bir sorun oluştu bu sefer de. Orta-öğretim KPSS'sine girdiğim için geçen sene girdiğim Lisans KPSS'm geçersiz sayıldı. Yani bu sene elimdeki tek imkan şimdilik orta-öğretim KPSS'si. Şimdi sorularım;

    *-) Ben eğer bu orta öğretim KPSS sınavından tercih yaparsam ve gitmezsem bu 2009 KPSS Lisans sınavımda herhangi bir yeri tercih etmemi engeller mi?
    *-) Bu orta öğretim KPSSden tercih yapmam ve gitmemem yarın birgün benim oturduğum mühitteki bir devlet dairesine iş başvurusu yaparken önüme bir engel olarak çıkar mı?

    Yani bu KPSS sınavında tercih yapıp da gitmezsem yarın gerek öğretmenlik atamasında gerekse kendi bünyesinde personel alan birtakım devlet kadrolarına girmemde sorun oluşturur mu?

    Sorumu cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.







  • sorunu net anlayamadım fakat şunu açık olarak söyleyebilirim ki.Eğer evrak üzerinde ufak bir hata bulurlarsa hiç şansın olmaz.Başvuru sayısı,kazanan sayısı,torpil ve bu konuyla alakalı hükümleri gözönüne alınca.insiyatif olsun yada olmasın en ufak yanlışta geri dönersin devlet kapısından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.