Şimdi Ara

Kozyatagi - Istanbul'da Uydunet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir TTnet'zede olarak Uydunet'e basvurdum, Pazartesi günü baglantim gerceklesecek. Uzun bir süredir bölgemde Uydunet performansi ile bilgi almaya calistim ama maalesef ulasamadim. Mecburiyetten gectik artik bakalim nasil olacak.

    Bayar Caddesi Sarikanarya sokakta oturuyorum ve 5mb limitsiz tarifesine gectim.

    Belki baska arkadaslara da faydali olur diye önümüzdeki hafta kullanimla ilgili tecrübelerimi aktaracagim.



  • Bayar'da sıkıntı olmaz herhalde, paylaşımını bekliyorum.
  • Kısmetsizlik midir nedir anlamadım, kuruluma gelen ekip daire içindeki tesisatta sinyal bulamadı, bir daha gelip apartmanda keşif yapacaklar. TTnet'deki problemim de devam ediyor, tatminsizlik hat safhada.
  • Bende Kozyatağı'nda Bostancı Köprüsü'ne yakın oturuyorum. Kablonet'i TMSF el koymadan önceki Ultratv döneminden beri kullanıyorum yaklaşık 8 sene oldu yani. Tabi arada sırada kesintiler ve hız kaybı oluyor ama kesinlikle eğerki yerel bi sorun yoksa TTnet'ten çok daha stabil ve daha sorunsuz . Sadece Kozyatağı için konuşucak olursam öyle çok sorunlu fişlenmiş bölgelerden biri değil hatta son 1-2 senedir müşteri hizmetlerini bile aramadım . 3 sene önce bi çalışma olmuştu sanırım o arada aşırı paket kaybı vardı. Ondan beridir pek bir sorun yaşamadım. Yanlız şunu söliyim farkettimki (özellikle bazı dönemler es geçmeden her gün oluyor) sabaha karşı 5-6 gibi modeme reset geliyor. Eğer indirmen kaldığı yerden devam etmiycek şekilde bi indirmeyse buna dikkat et.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone -- 22 Kasım 2011; 23:01:39 >
  • Bilgiler icin tesekkürler, yarin ekip tekrardan gelip muhtemelen yeni bir kablo cekecek daireye. Umarim dedigin gibi sorunsuz calisir
  • Sonunda hattimla ilgili baglanti problemim ortadan kaldirildi, bozuk olan modemimin yerine yeni bir modem aldim ve Uydunet 5MB aboneligim basladi

    Bugun aksam itibariyle kullaniyorum ve cok basarili bir sekilde gidiyor simdilik. Umarim bu sekilde devam eder. Sitede yer alan sikayetlerin hicbirini yasamadim su ana kadar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertigo_vh72 -- 25 Kasım 2011; 23:08:39 >
  • mercan sokağı bilirsin.. bende 5mb limitsiz kullanıyorum fakat son 1 aydır online oyunlarda büyük problemler yaşıyorum.. sadece kendimin yaşadıgını dusunurken sarı kanarya da oturan arkadaşımdanda aynı duyumları aldım..
    ttnet'zede olarak gecmistim uydunete fakat tahahüt olmasına rağmen bozup tekrar ttnet altyapısına gecmeyi dusunuyorum.. bana gore ttnet in online oyun performansı daha yuksek..

    umarım moralini bozmam..
  • On-line oyun oynamadigim icin böyle bir sorunum yok. Web sayfalarinda gezinirken, e-mail kullanirken ve downloadlarda hic bir sorun yasamadim, dolayisiyla gayet memnun bir sekilde kullaniyorum Uyduneti.

    Ama bahsettigin üzere kisiye göre öncelikler degisebilir. Bugün itibariyle de TTNet iptali icin basvuru yaptim
  • bugün kozyatağında net berbat devamlı kesilip geliyor.kaç tane indirdiğim dosya yarıda kaldı.ayrıca ben bayadır uydunet kullanıyorum belirli saatlerde ve haftasonları sürünür,süründürür o yüzden ana konuda da kozyatağında interneti iş için kullanacaksanız hiç önermem demiştim ama benim gibi keyfe keder kullanıyorsanız ve bu kesilmeler kopmalar sizi rahatsız etmiyorsa alınabilir diye yazmıştım.
  • kesilme kopma varsa servis i cagirin neden kabullenıyorsunuz bu durumu . bir kere duzgun ayarlarlarsa bır daha hıc problem yasamazsınız . uydunet ılk cıktıgı zamandan berı kullanırım 0 problem . sinyal degerlerini kontrol edin degerlerde hareket varsa devamlı eve gelen kabloda bır ezılme kacak olabılır veya modemden kaynaklanan bır problem
  • Arkadaşlar bende TTnetten bıktım artık. Uydunet´e geçmek istiyorum.

    Kozyatağı Marmara caddesinde oturuyorum. Buralarda uydunet kullanan var mı ? ve bağlantısı nasıl acaba ? Yardımcı olabilecek birileri var mı ?
  • Kozyatagi Sakaci Sok.- Marmara Cad. Uydunet performansi ile ilgili güncel bilgi rica ediyorum?? Tercihimiz 40Mbit olacak, bu hızlara problemsiz çıkabiliyor mu,
    Teşekkürler
  • Kozyatagı üst bostancı rezalet ötesi bir şey.
    Dakikada bir kesiliyor ve 30 saniyede anca geliyor.
  • içerenköydeyim yeni bağlattım uyduneti ve sıkıntısız çalışıyor dostum. bence servise başvur
  • Bir arkadaş online oyun performansı demiş; Uydunet Turkiye'deki oyun server'larina 12-18 arasi ping veriyor. Daha düşüğünü görmedim. Ben 100mbit kullanıyorum ping'im 13-16 arasinda degisiyor. Superonline Fibernet ise Turkiye'deki en iyi ping'i veriyor server'lara. Fibernet (SOL) 6-8 ping veriyor.

    Kaynak: Quakelive.com istanbul QuakeIII sunuculari..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.