Şimdi Ara

Koyu Akp lilerin artık Osmanlı olduk güçlüyüz diyememesi..:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şaka bir yana ben üzülüyorum onlar için hani hayat kadınını anlarım kimseye zararı yok bir yerde emekçi esasen ama şerefini satam adam için belirleyici bir tabirin olmaması gerçekten çok üzücü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben de bir kaç yerde yazdım. bu ülkede osmanlı yı dindarlar değil, gayrimüslümler istemeli demiştim.
    gerçekten osmanlı da , güzümüzdeki çoğu ülkede olmayan hoşgörü ve demokrasi vardı. bazı padişahlar demokrasiye uymayan davranışlar sergilese de genel olarak demokrasi hakimdi. neden mi?
    aşağıdaki resimdeki 1885 yılındaki istanbul nüfusu. nüfusun yüzde 56 sı gayrimüslüm ,yüzde 44 müslüman. yani istanbul un yarıdan fazlası müslüman değilmiş. demokrasi olmayan yerde gayrimüsüm ve müslüman beraber yaşar mı? yaşamaz.
    günümüzde istanbul nüfusunun yüzde 90 dan fazlası müslüman. yani islama osmanlı mı daha iyi hizmet etmiş, yaksa türkiye cumhuriyeti mi? orana bakınca tabi ki türkiye cumhuriyeti.
    Koyu Akp lilerin artık Osmanlı olduk güçlüyüz diyememesi..:)




  • Bu ülkenin zaten oy verebilen kişilerinin %25 lik kısmı koyu AKP li. AKP ne yaparsa yapsın, cebindeki parayı alsa dahi sorgulamadan oy verecek insanlar. %15 lik kısmı da koyu CHP li Erdoğan düşmanı Erdoğan ne yapsa yaptığına bakmadan karşı çıkan, Erdoğana düşmanlık yapacam diye her şeyi yapacak insanlar. %12 lük kısmı da zaten MHP li ve IYI partili koyu milliyetçi kısım. %8 likte zaten HDP liler onlar hakkında bir şey deme gereği bile duymuyorum zaten. Geriye kalan %40 ise ülkenin asıl her şeyini belirleyecek aklı başındaki insanlar olduğunu düşünüyorum. İnsanların kararı değiştirilecekse bu %40 lık kısmın ancak kararı değişir. Takım tutar gibi parti tutulmayacağını bizim ülkenin %60 lık kısmı halen öğrenemedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FuKaGa

    Bu ülkenin zaten oy verebilen kişilerinin %25 lik kısmı koyu AKP li. AKP ne yaparsa yapsın, cebindeki parayı alsa dahi sorgulamadan oy verecek insanlar. %15 lik kısmı da koyu CHP li Erdoğan düşmanı Erdoğan ne yapsa yaptığına bakmadan karşı çıkan, Erdoğana düşmanlık yapacam diye her şeyi yapacak insanlar. %12 lük kısmı da zaten MHP li ve IYI partili koyu milliyetçi kısım. %8 likte zaten HDP liler onlar hakkında bir şey deme gereği bile duymuyorum zaten. Geriye kalan %40 ise ülkenin asıl her şeyini belirleyecek aklı başındaki insanlar olduğunu düşünüyorum. İnsanların kararı değiştirilecekse bu %40 lık kısmın ancak kararı değişir. Takım tutar gibi parti tutulmayacağını bizim ülkenin %60 lık kısmı halen öğrenemedi.
    katılıyorum ,erdoğanın yaptığı herşey hatalıdır,yada yaptığı herşey doğrudur diyen kesimden çekiyoz zaten....ideolojik programlanmış robotlar....




  • bu forumda osmanlı konusu açmak israile gidip islamı yaymaya çalışmaktan farksız kıyısından köşesinden de olsa açmayın artık saygısızlıktan başka bir şeye yaramıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stenoz -- 14 Mart 2019; 2:30:27 >
  • Evet çok güçlüyüz hıyar kuyruğunda, tüp yağ dediler,şimdide hıyar kuyruğundayız,gelecek nesil şunu diyecek,ulan bu ülke hıyar kuyruğunada girdi diye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SultanApex

    Öyle bir şey hiç olmadı...

    Ayrıca AKP yönetiminin ve fikirlerinin, Osmanlı'nın güçlü bir imparatorluk olduğu dönemle zerre kadar alakası yoktur.

    En basitindan sanatçıya ve bilim insanına bakışına bakınız. Osmanlının zirvede olduğu dönemlerde bu iki konu her zaman önemli olmuş ve bu insanlar el üstünde tutulmuştur. Şu anda yaşadıklarımız herkesin malumu...
    düşüncene saygım var ama gerçekten şaka yaptını var sayıyorum
  • Ümmet döne döne bir hâl oldu. Baızları yanlış yere saptı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.