Şimdi Ara

KOSKOCA İSTANBULDA HASTANE RANDEVUSU ALAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
8.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İstanbuldayım anadolu yakasında bir çok hastanede göz ve cildiye için randevu alamıyorum hani şu çok övülen otel gibi şehir hastanelerinde.. Mitinglerde, hastanelerde rehin kalma dönemi bitti dersiniz. Aynen bitti çünkü millet randevu alamıyor..




  • Haklısın, akpnin icat ettiği internet ve bilgisayar sistemi sayesinde sıra beklemek yerine evinde oturup günlerce bekliyorsun, ne tedavi ne muayene olabiliyorsun. Akp sayesinde çok gelişti sağlık sistemi, bir çok gelişmiş ülkede böyle bile değil. Hastalanınca kafadan kurşunla öldürüyorlarmış. 

    Yıllardır insanlara bu saçmalığı anlatmaya çalıştım kimse anlamadı.Mhrs ye giriyorsun randevu yok sana 15 gün sonrasına randevu vermiyor Yani hergün yarışıyorsun insanlarla randevu kapabilmek içini ve oda bitmedi diğelimki randevu aldın gittin tedavinden hemen olmuyor sana gene randevu veriyor Dişe gittim bana şu tarihte ve şu saatte gel denildi.Dedim doktora hocam ben zaten randevu alıpta gelmedimmi buraya ne sonrasından bahsediyorsunuz iş yerinden izin aldımda geldim ücretsiz izne çıktım buraya gelebilmek için tekrar izinmi alıyim dedim adam yüksek ses tonuyla yapabilicek birşey yok bu ilk muayene dedi bana dedim haklısın hocam çıktım gittim söve söve.Devlet hastahnesinde tedavi olmak maximum 1 aydır.Çalışan adam için imkanı yoktur bu yüzden bütün büyük şirketler çalışanlarına özel sağlık sigortası yaptırıyor.Lanet bir sistem kurmuşlar sana uğraşmak istemiyorsan defol git özele demenin kibarca yolunu oluşturmuşlar.Özele gidiyorsun 1 saate işin hallediliyor Devlete gidiyorsun 1 Ay neymiş efendim sağlıkta devrim yaptık sıçıyim böyle devrime buna devrim diyorlar resmen sahtekarlıktır bu Bu hükümetin yaptığı bunu gibi tonlarca sahteklarlık var ama Ülkenin cahillerine anlatamassın bunu imkanı yok.Devlet senden bir kuruş para almıyor der cahil çöl bedevillleri Ezcanede ödediği parayı sorgulamaz sende hastahane girişinde almıyor parayı Ezcaneden alıyorlar hem ilaca para ödüyorsun hemde muayne ücreti ödüyorsun katkı payı adı altında.Devler senden bir kuruş para almıyor dien cahilin kafasına kürekle vurmak istiyorsun.Ülkede herşey sahtekarlık üzerine kurulu cahil insanları nasıl kandırıcaklarını iyice oturup kafa patlatmışmış birileri resmen Şeytanın aklına gelmez bu insanlar uyanmasın gerçekleri görmesin.
    Ayda 1.250 lira sgk ödüyorum ekstra bir ton vergi, bizim verdiğimiz vergi ile yapılan hastanede yine bizim sgk primi ve vergilerimizle bize hizmet eden bir sektör neresi beleş bunun

    Her ay telsiz vergisi vs. Deprem parası toplanıyor deprem sonrasi bizim halk olarak biriktirdigimiz para ile yapılan masrafi siyasiler cebinden vermis gibi övünüyor

    İşinize gelince kötüyü örnek gösterip övünmek ne güzel, yabancı ülkede burdaki kadar vergimi alınıyor
    Geçen sene endoskopi için anneme 3 ay sonraya randevu verdiler(mide için) sadece teşhis bu. Aynı gün aldım özele götürdüm safra kesesi komple iltihaplanmış, taş dolmuş, taşların kanala düşmesine çok az kalmış. Cerrah muayenelerini iptal edip acil ameliyata aldı bana 5 bine mal oldu parası olmayan ne yapsın ?

    90 lar çok uzak ben sana 2011 anlatayım.

    Lenf kanseri sebebiyle sabah 5'te kalkıp, 6'da hastanede oluyordum.

    Gelenler sırayla bir a4 kağıda adını yazıyordu. Saat 8 olunca isim sırasına göre gişenin önünde sıraya giriyorduk. Gişeden numara aldıktan sonra kan sayımı için kan verip doktor sırasının gelmesini bekliyorduk. Bazen saat öğlen 3-4 ü bulabiliyordu sıranın gelmesi.

    Doktor ilaçları yazıyordu, eczaneye gidip ilaçların ertesi güne hazırlanması için işlem yapıyorduk.

    Ertesi günde boşta koltuk varsa tedavi başlıyor, yoksa bekliyorduk.

    Sene 2011.

  • eskiden cok sıra vardı yegenım şimdi evde bekliyorsun daha ne istiyin haun :D


    geçmiş olsun




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 18 Haziran 2021; 17:56:23 >
  • Kaçak göçek girenlerle beraber 20 milyondan fazla insan yaşıyor
    Hastane de yetmez,yol da yetmez,toplu taşıma da yetmez

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dermatoloji için ben 1 ay öncesinden telefon ederdim. Telefonla randevu alın hastaneden. 15 günden sonrası için randevu alınabiliyordu tel ile hala aynıdır herhalde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_mawi -- 18 Haziran 2021; 18:31:7 >
  • Annem ic hastalıklarına randevu al diye aradı beni gecen. Şehir hastanesi acilmisti oraya geçenlerde. Devlet hastanesinde de 5 tane ic hastalıkları doktoru vardı. Bi baktım devlet hastanesinde 2 doktor var şehir hastanesinde 3. Randevuyu da 15 gün sonraya mi ne anca alabildim. Sehir hastanesi dedikleri de şehrin dışında saçma sapan bir şey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden hastane önünde beklerdin, şimdi evinin konforunda bekliyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel hastanalar daş mı yesin yeğeeeen 15 gün sonraya sıranı evde bekleyeceğine özele git diyolla anlasanıza

  • Göz için en az bir hafta bekliyorsun kayıt oluşturup cep teline mesaj gelmesini bekleyeceksin o arada gözün filan yerinden çıkmazsa veya kör olmazsan..

  • Koca koca binalar içleri asistan doktor dolu onada randevu alabilirsen

    Mahallede aile hekimligi var karı koca doktor keyifleri ne zaman isterse gelip o zaman çıkıyorlar 9 buçuk 10 gibi başlayıp 4 olmadan paydos

    İnsanlara muameleleri yüzünden insanlar gitmek istemiyor

    Denetim yok birşey yok devlet hastanelerinde milleti azarlayan doktorlar dolu hesap soran yok sorabilen yok şikayet etsen çözüm yok öyle bir kutsallaştırdılarki burunlarından kıl aldırmıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 18 Haziran 2021; 19:14:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Canbey96 kullanıcısına yanıt

    mahallede aile hekimligi var karı koca doktor keyifleri ne zaman isterse gelip o zaman çıkıyorlar 9 buçuk 10 gibi başlayıp 4 olmadan paydos


    Aile hekimleri yarı özerk bir sistem yerini kendisi kiralıyor hemşiresini tutuyor serbest çalışılıyor. Bir nevi eski muayenehane sisteminin normalize edilmiş halidir. Çalışma saatlerine laf etmeye gerek yok yani.

    Beğenmiyorsan değiştiriyorsun bitti gitti.

  • Koskoca olduğu için alamıyor olmayasın?  


    Bunlar daha iyi günleriniz.

  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Yapmaya saat 9'a randevu verip 9 buçuk'da gelince beğenmezsen gelme değiştir, benim üzerimden parasini devamlı alicak işim düşünce hizmeti aksatıp işine gelmezse gelme olucak nee güzel İstanbuul bee.


    İşine geleni yapıyor işine geleni yapmıyor pasuman yenileme deyince yok öyle yok böyle diyip başından atıyor ilac yazdıracam deyince masasında promasyonlarini aldığı ilac firmalarının ilaçlarını seve seve yazıyorlar bir ara ülkenin %90 Parol ilacını kullanıyordu geç o işleri

    o bahsettiğin sistemdeki hizmeti kabul eden ahmaklara yapsınlar. İşine gelmeyen ahmaklar şikayet etmek yerine değiştirmek ile yetinsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 18 Haziran 2021; 20:52:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Randevularda ciddi sıkıntı var, önceden de vardı ama pandemiyle resmen katladı. Bende özele götürüyorum bizimkileri ama özelde cidden sıkıntılı. Özelde hem işi bilen doğru dürüst doktor yok, hemde masrafta köklüyorlar. Geçen sene rahatsızlandım, yapılmayan tetkik kalmadı. 5 haneli bir fatura çıktı. Sonuç; çözüm yok. Kısaca al birini vur diğerine. Hee birde kuyruk vardı diyenler, yahu adamlar randevu sistemiyle çalışıyor, günde alacağı hasta sayısı belli, hastada 15 -20 gün sonrasına anca alıyor randevuyu, sırasını evde bekliyor. Eskiden bu sistem yokken, sabahtan girer sıraya girerdin, doktor sırayla alırdı, günde şu kadar hasta baktım yeter diyip gitmezdi, daha yoğun çalışıyorlardı, şartlar daha zordu. Kan veriyordun kaç gün sonra çıkıyordu. Teknoloji gelişince bazı şeyler haliyle hızlandı.

  • Antalya'da durum çok farklı değil zar zor randevu aldım gittim doktor yok randevular iptal isterseniz asistan var bir baktım 25 yasinda anca milleti sıraya dizmişler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canbey96 kullanıcısına yanıt

    Sistem böyle gözüm sistem istersen şikayet edebilirsin yaptırımı olmayacak özerk işletmeler orası. Esnaf yani sen telefoncu geç açıyor diye şikayet etsen nolur. Hastanelerin yükünü azaltılmış göstermek için var.


    Kira çalışan temizlik ücretini kendisi ödüyor. Mini özel hastane.


    Devlet özel muayenehaneleri kapattırdı (hastanede çalışmak istemeyen bir çok doktoru muayenehane açıyordu) saçma kurallar getirdi sonra bunu mağduriyet gidermek için çıkardı. Hastane kapasitesi olmayan tıp merkezlerine de zorluk çıkardı (bina şartı cart curt) .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 18 Haziran 2021; 21:40:59 >
  • 90 lara cennet gibi günlere ışınlan sabahın 4.5 ayazında kakıp hastanede sıra bekle, akşam 5 e doğru eve gel.

    türkiyedeki sağlık sistemi bir çok gelişmiş ülkeden iyi aaa tabi daha iyiside var oda para peşin kırmızı meşin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Haziran 2021; 21:19:28 >
  • Memnun olmayanları bırak muayeneyi sabahın karanlığından itibaren saatlerce ilaç kuyruğu beklemeye alalım. Pandemi var hastaneler tam kapasite çalışmıyor. Bütün dünyada aynı sıkıntı var. size özel değil. Kulu kölesi olduğunuz amarikaya gidin bakalım sağlık sistemi ne kadar muhteşem.

  • Istanbul kusuyor isyan ediyor birakin artik beni salin diyor
    İpini koparan orada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    En azından muayene olabiliyormuş

    Konu sahibi randevu bile alamiyor

    Yani saat 5 te degil günlerce orada yatsa kalksa bakan yok

    Çaktın mı mevzuyu ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    90 lara cennet gibi günlere ışınlan sabahın 4.5 ayazında kakıp hastanede sıra bekle, akşam 5 e doğru eve gel.

    türkiyedeki sağlık sistemi bir çok gelişmiş ülkeden iyi aaa tabi daha iyiside var oda para peşin kırmızı meşin.

    Haklısın, akpnin icat ettiği internet ve bilgisayar sistemi sayesinde sıra beklemek yerine evinde oturup günlerce bekliyorsun, ne tedavi ne muayene olabiliyorsun. Akp sayesinde çok gelişti sağlık sistemi, bir çok gelişmiş ülkede böyle bile değil. Hastalanınca kafadan kurşunla öldürüyorlarmış. 

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.