Şimdi Ara

Koronavirüse rağmen akıllı telefon satışları artan tek şirket Apple (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skylined

    Kasada fiziksel hasar var ve kusur fiziksel hasar ile alakalı olmasa bile apple yüzüne bile bakmaz garanti dışı der gönderir


    Fanatik olmanın alemi yok. Samsung yeni ürün ile değişim yapan bir firma kötülemen anlamsız

    Bence okuduğunuzu idrak etme sorununuz var.Bana bir firmayı kötülemek için nelere ihtiyacım var söylebilirsen sevinirim.Her sorunu kullanıcı hatası diyip gönderen bir samsungu savunayım mı ?Bir firma neye göre kötülenir neye göre eleştirilir?Allah akıl fikir versin bide fanatik diyorsun.Ya ne yazdıüını bilmiyorsun yada mesajımı okumadan cevap veriyorsun ki karşındakine fanatik diyeceğine bence kendinde ara bu fanatikliği.Ben Fanatik olsam 5 yıldır samsung kullanmam.





  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt

    iphone6'mızın kronik sorunu bildik kasa ses tuşlarının ordan yamulmuş,ekranla arasından ışık sızıyordu.götürdük altında ışığa tutunca görünür bir mm'lik çizik görüp garanti dışı dediler.yahu kasa çantada yamulmuşken en alttaki çizikten bahane uydurmak.hele internette heryerde üretim hatası diye yazıyor.nafile.


    sonrasında iPhone7plus'ta wifi ve ble çalışmaz oldu.üstüne telefonu data kablosuyla da yedekleyemedik,çünkü data girişinde de bir sorun varmış.götürdük apple'a içindekileri kurtarın dedik.hiçbirşey yapamadılar.3200tl verin yenisini verelim diyor.yahu içindekileri kurtar da ona göre aliyim diyorum.beceremediler.


    samsung'u al vur apple'a.birbirlerinden bana göre farkları yok.

  • Xioami nin bile 6-7 bin liralara telefon satmaya çalıştığı güzide ülkemde benzer fiyatlara iphone 11 alabiliyorken başka bir şey almak parayı çöpe atmak gibi geliyor. En azından 2 sene 3 sene sonra belirli bir değer kayıbı ile uğraşmadan elinden çıkarıp yenileyebilirsin. Bugün aldığın tepe model samsungu seneye yarı fiyatına satamazsın mümkün değil.

    2000₺ ye mi 9t aldım. Her işimi görüyor buda bir gerçek. Ama illaki tepe model cihaz alınacaksa ve bütçe bu seviyelerde ise apple alınmalı.

  • F/P olması gereken Android telefonlar artık 2,500 liradan başlıyor, ve şirketler güncelleme vermeyi bile umursamıyor, iPhonelar ise 5 yıl eksiksiz düzenli güncelleme alıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar. Bende aynı şeyleri yaşadım. Samsung servisi rezalet. Fiyatları, güncellemesi falan derken bu sene apple'a geçtim. Yıllarca eziyet çekmişim.

  • Xiaomi'nin bile Apple'dan daha yüksek fiyat çektiği bir piyasada gayet normal. Bir ton para verdiğin telefonun arayüzünde reklam görmektense veya amiral gemisi diye aldığın telefonun 2 sene sonra güncellemesiz kalmasındansa gider Iphone alırım (Not: LG kullanıcısı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 2 Ağustos 2020; 11:55:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skylined

    Geçen günlerde zorlu apple a gittim çoğu kişinin elinde iphone 6 Plus yada 7 vardı. İnsan üzülüyor. Ekonominin ne kadar kötü olduğunu bile buradan anlamak mümkün


    iphone alanlar artık 6-7 yıl kullanmak hayali ile alıyor.



    Alıntıları Göster

    Ne kadar sığ bir düşünce. Benim de elimde Sony Xperia 3 var kaçıncı senesi ama fakirlik diye değil bozulmadı, niye gidip yenisini alayım mantığı ile almıyorum. Her sene yeni bir telefon alındığı yıllar oldu bu ülkede, hiç doğru dürüst bir şey üretilmediği halde doların global bazda çok olmasıyla millet görgüsüzlükte zirve yapıp neredeyse üç ayda bir telefon değiştiriyordu. Bozulmadan, kırılmadan sırf yenisini alayım da havam olsun deyü. Sizin o apple dükkanında gördüğünüz 4+5 senelik telefonlar olması gerekendir. Sağlam bir telefonu bunca sene kullanmak bir zavallılık, aptallık değil bir akıllılıktır bana göre. Keşke bütün dünya böyle kendine yeterli olanı alıp uzun yıllar kullansa hem dünya daha az kaynak kullanır hem de doğa daha az kirlenir. Ama sen gibi insanlar tüketim zehirlenmesi yaşadığından bunu anlaması güç. Bütün bunlar senin için depresyon belirtisi. Bir kasa yeni çıkan telefon dökseler tependen bir saat sonra bir başka model yok mu dersin. Gözünüzü yeni modeller doyursun ne diyeyim artık.





  • En büyük alkışı Huawei hak ediyor. Eşit şartlarda kısıtlama olmasaydı daha büyük fark atardı

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.