Şimdi Ara

Koronada nasıl çalışıyorsunuz, küçük şehirlerde olanlar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yani SDÜ yine iyi ya, kütüphanesi falan güzel yemekhanesi idare eder. Kendi üniversitemin kütüphanesi açıkken koskoca SDÜ kütüphanesi kapalı.

    Bir de otobüs fiyatları baya pahalandı biliyomusun, açık olsa dahi gidemem belki de.


    Şu an merkezdeki kütüphanedeyim net çok yavaş, canım sıkıldığı için geldim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    Sabretmeniz gerekiyor :( benim yaşıtlarım da çoğunluğu mezun olup işe falan girdiler hayatın içindiler ben lise çocuğu gibi kaldım :( ama yapacak bir şey yok işte önümüze bakmamız lazım.
    Soğuk havalar benim çok hoşuma gidiyor.sahile inmek falan çok hoş oluyor özellikle ama gerçek bir dostum yok maalesef.zaten gerçek dostluklarınız varsa yüz yüze olmasanız da olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahil olsa dosta ihtiyacım yok deniz yeter euejduejjdjee


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    Yalnız gitmek üzüyor bence insanı :(

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahile gittiğinde hiç çekinme biriyle tanış bence


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    Çok zor ya.yanlış anlaşılır falan hiç uğraşamam.hem öylesine bir şeyler istemiyorum.lisede yurtta kaldığım halde gerçek dostluklarım olmadı ki bu şekilde imkansız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle olmadıysa böyle hiç olmaz, zaten yalan dünya çok da şeyyapmamak gerek diye düşünüyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    Haklısınız :(

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama böyle kısır döngüye girmiş olursun hep yalnız hep yalnız

  • hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    Evet.maalesef bu kısır döngüdden çıkamıyorum :( bu arada konunuzu çok meşgul ettim kusura bakmayın :(

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya hayır kardeşim olur mu öyle şey. Yani sana tavsiye vermek ne haddime ama gönlümden düşen birkaç kelam isterim.Öncelikle kendini keşfetmelisin bence. İnsanlardan çok beklentin olmamalı, kısa tatlı bir sohbet kâfi gelmeli herhangi biriyle. Her konuştuğun kişiyle arkadaş olmayacaksın ki insanlarla tanışmakta bir sorun yok. Arkadaşlık da zaten küçük çıkar ilişkilerine dayanır, büyük çıkar olursa ona ortaklık denir.

    Tanışmak için kendin de fırsat oluşturabilirsin ama karşına çıkan fırsatları da değerlendirmek daha kolay bence. Önemli olan vaktini güzel geçirebilmek.

    Yani sahili olan bir yerdeyim dedin, tahmin ettiğim yerse oradaki insanlar sıcakkanlı oluyor :) bence bir an önce bu kısır döngüden çıkmaya bak. Hayatı yaşamak gerek :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    Sanırım yapım gereği çok beklentim oluyor.yani çok kolay bağlanıyorum :( ama ters tepiyor nedense bu anlayamıyorum.hep aram bOzuluyor ve karşı tarafın beni umursamadığını anlıyorum.
    Sanırım ilişkilere hiç gerçekçi bakamıyorum bu yüzden oluyor bunlar hep.zaten ben de ruh hastası sayılırım belki de tüm suç bende insanları boşuna suçluyorum
    Öyle had falan hiç düşünmeyin ya tabii ki verebilirsiniz teşekkür ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha biraz önce konuştuk bu konuyu arkadaşlarla, kendinizi öncelikle ruh hastası olarak görmeyin :)

    Ya çok yüksek bir volta sahip bir elektrik düşünün, doğrudan 5v luk ampüle o elektriği verirseniz patlar. Yani bu örneği şu yüzden verdim, bizdeki sevgi çok büyük kız olsun erkek olsun bunun cinsiyeti yok ama biz bu sevgiyi karşıya verirken gerektiğinden fazla veriyoruz ve karşılığını alamadığımız için üzülüyoruz bu gayet normal gibi gözükse de bizim bu sevgimizi layık olacak kişi bir insandan fazla olmalı. Yani şimdi size bir düşünce empoze etmeye çalışmıyorum herhangi bir inançta olabilirsiniz ama şunu unutmayalım ki hayatımızdan çoğu şu şey gelip geçiyor. Su gibi yani. Eğer geçicilik kavramını iyice düşüncenize oturur ve kabullenirseniz bu dünya için her şey daha güzel olacaktır.


    Hep ilişkiden örnek veriyoruz, ticarette bile bir ürüne çok fazla değer verirseniz kandırılma ve o ürünün gereğinden fazla size satılma olasılığı çok yüksektir yani sonuç olarak yine zarar görürüz.


    Yani ben de insanım, benim de hatalarım oluyor elbette :D burdan size tavsiyevari konuşuyorum diye beni senior falan sanmayın ama benim gördüğüm bu. Bir sürü arkadaşım oluyor, karşı cinsle rahatlıkla tanışabiliyorum falan. evet sizin yapınıza uygun olmayabilir ama siz de insansınız ve insan sosyal bir varlık :)))


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    Dini inancım yok ama kafam çok karışık gerçekten :( ama zamanında dindar sayılabilecek bir insandım gerçekten daha iyiydi ruh sağlığım açısından.hayata bir anlam yükleyebiliyordum.dünyanın anlamsızlığının farkındayım gerçekten delirecek gibi hissediyorum kendimi :(
    Ruh hastasıyım derken şakayla karışık dedim tabii böyle tabirler kullanılması hiç hoş değil ama baya doğru maalesef benim için.baya anormalim.bunun da farkındayım :( tabii bunları kendi kafamdan söylemiyorum :D terapi almışlığım ve ilaç kullanmışlığım var.
    Sanırım artık hiç adım atmıyorum insanlara.gerçi şu aralar istesem de atamam.aslında insanları seviyorum ama bazen dünyaya bakınca ya da kendi yaşadıklarıma bakınca öyle bir tiksinti geliyor ki o an diyorum yalnız olmak iyi bir şey.tabii bunu desem de acı çekiyorum maalesef.dediğiniz gibi insan sosyal varlık.buna ihtiyaç duymayan insanlardan olmak isterdim gerçekten :( ama çocuk gibiyim gerçekten hep sevileyim istiyorum bi büyüyemedim gerçekten :( neyse gerçekten çok uzattım sanırım kusuea bakmayın :( teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-091269FB4 -- 14 Kasım 2020; 2:46:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şu an bende benzer bir durumdayım, yani istesek de tanışamıyoruz pandemi falan.


    Ya ben psikolog değilim şimdi :), sana incitici bir şey asla söylemek istemiyorum ama dediğin gibi hayat anlamsızlaşınca insan kendini mutlu etmeye çalışıyor bir şeyler arıyor. Bunun sonucu olarak alkol, sigara, uyuşturucu, oyunlar, diziler, cinsellik, dediğin gibi sürekli ilgi görme istediğinden doğan ilişkilere yönelim (benim de yaşadığım olduğu ve başkalarından gördüğüm için diyorum. Bir arkadaşım vardı, sürekli ilgi görmek istiyordu ve de erkekler tarafından sürekli aldatılıyor yine de akillanmiyordu) yani bu uzar gider. Bunlar kendi düşüncelerim bu arada

    Onun yerine hayatı anlamlaştıra da biliriz,

    Bize değer katan içerikler tüketebilir,(kitap gibi)

    Sosyal ortamlarda bulunabilir,

    Doğayla iç içe olunabilir ve düşünmek için en güzel yer doğa bence,

    Hayattaki hedeflerimiz için çalışabilir emek verebilir,

    Yani hayatın gerçekleri var ekonomik bağımsız olmamız gerekmekte mesela

    Bu dediklerim doğrudan insanın default davranışları (fıtrata uygun davranışlar) bence

    Ben University sınavına hazırlanırken bilerek birileriyle tanışmamaya çalışıyor ama sosyal ortam (kütüphanede) bulunuyordum. Çünkü biliyordum ki University sosyallik için biçilmiş kaftan. Bence siz de öyle yaparsanız iyi olabilir. Umarım hayatınız daha da güzel olur. Kendinizi anormal olarak görmemeye çalışın bence, siz de insansınız biz de ama herkesin kaderi farklı tabiki ama yine de bu biraz da kendini geliştirmekle alakalı (düşünmek ve okumak ve eyleme dökmek). Aile fertlerinizin hepsi kötü bir karakterdeykrn bizim iyi bir karaktere sahip olmamız böyle mümkün mesela.

    :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    Asla incitmiyorsunuz hiç öyle düşünmeyin lütfen :) sanırım ben hiçbir şeye yönelemedim boşluktayım :( ama dediğiniz gibi tehlikeli şeyler var.bağımlı oluyorsun.o arkadaşınıza üzüldüm ya :( benim 1 kere başıma geldi de gerçekten çok kötü etkiledi beni ama öyle bir karakterim yok.belki ağır olacak ama öyle çok fazla kişiyle flörtleşen insanlar itiici geliyor bana.gerçi artık öyle bir noktaya geldim ki karşı cinsten tiksineceğim neredeyse :( asla cinsiyetçilik yapmamaya çalışsam da ister istemez bu tarz şeyler geliyor aklıma gerçi kendi cinsimden de tiksiniyorum daha doğrusu tüm insanlıktan bir noktada tiksinmeye başladım artık :( ama yine de ben genel olarak sırf insan olduğu için herkese değer verebildiğimi düşünüyorum.pek kin tutma huyum yok.ön yargısız olmaya çalışıyorum hep
    Dediğiniz gibi zaman kaliteli değerlendirebilir.güzel kitaplar okunabilir dil öğrenebilir akademik açıdan geliştirebilir.aslında sevdiğim şeyler bunlar ama çok tembelleştim ve içimde öyle bir bıkkınlık var ki hiçbir şey yapasım gelmiyor.birde geçmişe çok saplanıp kaldım :( çok hata yaptım sürekli aklım onlarda mesela.bi baltaya sap olamadım fikri var kafamda.tabii ben hedefleri hep çok büyük olan bir insandım bu halde olmak beni çok kötü etkiliyor :( Sanırım gereksiz bir öz güvenle kendimi olduğumdan farklı görmüşüm ama oysa ben buymuşum :( kabullenemiyorum bunu muhtemelen.
    Ben de üniversite okuyorum tabii buna okumak denirse :( umarım istediğiniz sonucu alırsınız sınavdan ve sonrasında üniversiteyi güzel değerlendirirsiniz.üniversitede dediğiniz gibi çok fazla kulüp falan var bunlarla baya uğraşan insnalar var da benim hiç umrumda değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.