Şimdi Ara

Korona Yüzünden Araç Fiyatları Artar mı Düşer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ngn kullanıcısına yanıt
    0a gücüm yetmez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Küçük Oscar kullanıcısına yanıt
    Arabasini satamayan gariban

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • deboern D kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekleri konuşuyorum.Bak bu mesajım burda kalsın yazın tekrar konuşalım bakalım şuan 60.000 olan araç yazın kaç olucak? 2 ay önce adamın biri geldi arabamı 52 ye bıraktım adam binici diye ki piyasa fiyatı 55 di.Almadı aradan 1 hafta civarı geçti tabi numaramı falan almıştı arabamı 54 e başkasına sattım.Beni aradı tekrar e abi alayım ben 52 den diye bende sattım dedim pişman oldu tabi ama yapıcak bir şey yok.Ve şuan sattığım arabanın piyasası 60 bin oldu.Bizim milletimize iyilik yaramıyor her şeyi kendileri hakediyor o yüzden araba satmaktan nefret ediyorum bu tiplerle uğraşmaktan.

    Geçen sene 2015 egea satıcaktım arabam da boya değişen yoktu kilometre 150 bindeydi.Kuzenimin arkadaşı da egea arıyormuş geldi işte baktı arabaya beğendi ama abi kilometre çokmuş dedi.Bende ona göre söyledim tabi fiyatı.Neyse bu almadı sonra gitmiş benim istediğim fiyata yakın bir rakama 120 binde 2 parça değişen 3 parça boyalı 2014 egea Almış.Şimdi ne diyeceksin bu adama? Bunun gibi insanlarla uğraşıyorsun işte araba satarken.Bizim millet hakediyor abi gitsinler bozuk araba alsınlar kazıklansınlar o zaman akıllanıyorlar.

    Bu konuya yazdığım ilk yorum da bununla alakalı arkadaş şimdi veya sonra alsın beni ilgilendirmez ama soru sormuş bende cevapladım.Herkes bilir ki yazın araba fiyatları yükselir.Ayrıca mantıken millet toplu taşımaya binmeye korkuyor şuan parası olan araba bakıyor yani fiyatlar ne kadar azalabilir talep varken?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • deboern D kullanıcısına yanıt
    Ayrıca şuan bindiğim arabanın aldığım zamanki fiyatıyla şimdiki fiyatı arasında dağlar kadar fark var ve 2 ay oldu alalı.Satmak istesem ve galeriye bile satsam aldığım fiyatın üzerine satarım kafanı yorma yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virüsten dolayı piyasa durgun. Bu süreçte iyi araştırılırsa mutlaka uygun bişeyler denk gelir. İhtiyacı olanlar bu süreci iyi değerlendirin. Virüs bitince fiyatlar yükselir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deboern D kullanıcısına yanıt
    fiyat hakkında fikrin olsun diye yazdım zaten. al tavsiyesi değil o paraya çok daha iyi şeyler alınır zaten
  • ngn kullanıcısına yanıt
    I20 style tam cavan birkactane buldum 80 -85 arasi onlara bakıcam . Valla 80 85e düzgün arac yok piyasada artık hep eski kasalar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artmaz önümüzdeki dönemde birçok bayii batacak.

    Şu şekilde, eğer bugün paranız varsa döviz ve altın sepeti yaparak bekleyin. Fiyatların sizi etkilemeyeceğinizi göreceksiniz.

    Eğer paran yoksa ya da kredi alacaksan merkez bankaları bu krizi yenmek için faiz indirim yapacak ve para pompalayacak... daha düşük faizle araç alırsın.

    Talep kesilecek, fabrikalar kapanacak ve parasızlık olacak...
    İşsizlik oranları artacak, bu krizler esnasında alım fırsatları doğacak. Bayiler batmamak için elde kalmış araçları satmaya çalışacak galericiler önce alacak sonra birbirlerini biçecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codeThoreau -- 26 Mart 2020; 21:14:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mdmgk

    Sokağa çıkma yasağı gelme ihtimalinde fiyatlar düşecektir, çünkü kimsenin gözü araba falan görmez, zaten binemeyecek ki, ama şu virus işleri bitip yaz ayları gelince fiyatlar yine uçar, ama az sabredersiniz temmuzda 0 arabalar gelince piyasa yataya bağlar, onun için acilse alın , değilse temmuzu bekleyin derim.
    ekonomi zor toparlanır. zaten kırılgan bir ekonomimiz var. tüm dünyayı kapsayacak bir resesyon olacak. çok şirket batacak. çok kişi malesef işsiz kalacak. araç fiyatları da uzun bir süre düşük seyreder. çok zor bir yıl bekliyor herkesi. en başta da turizmcileri.
  • Adam ilana 83500 yazıyor son ne olur diyorum 83 diyor bir digeri 86dan 85e düşüyor arkadas %0.1 mi indirim yapıyor bu millet ? Gercekten iq cok düşük bu ülkede. Motorsiklet alırken bile 27 binlik motora 25 bin veriyorsun bazen 24 veriyorsun 87binlik arabaya 86 diyorlar saka gıbı ülke.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.