Şimdi Ara

Korniş Montajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
60
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tecrübeli ekiplerimiz korniş montajı konusunda sizlere gerekli desteği verebiliyor. Yerinde korniş montajı için hemen bizleri arayabilirsiniz. Korniş montajı işlerinizi özenle yapan elemanlarımız sizlerin de beğenisini kazanıyor. Günümüzde perdelerin renkleri, tasarımları çeşitlilik göstermektedir. Bu da farklı kornişlerin kullanılmasına neden olabilir. Perdelerin ev içerisine uygun şekilde asılması için gerekli olan korniş montajı desteğini sizlere sunabiliriz. Perde hizmetlerinin her aşamasında olduğu gibi montaj konusunda da uzmanlar firmalardan destek almanız gerekir Firmamız korniş takma konusunda işinin ehli profesyonelleriyle hareket ediyoruz. Evinizin iş yerinizin ve ofislerinizin perdelerine korniş takabiliriz. Korniş ve perde montajlarını yaparken temiz bir çalışma yürütüyoruz. Bununla beraber perdelerin mekanizma problemleri de garantili şekilde tamir edilmektedir. Müşteri destek hattımızı 7/24 arayarak talepleriniz doğrultusunda hemen randevu isteyebilirsiniz.

    Korniş, plastik malzemeden üretilen bir ray sistemidir. Kornişler, kullanılacak perde sayısına göre, farklı şekillerde tasarlanabilir. Perde sayısı arttıkça kornişin ağırlığı da artmaktadır. Bu da montajının daha zor olmasını sağlar. Korniş ürünlerinin malzeme kalitesi de son derece önemlidir.

    İnternet üzerinden kornişçi hizmetlerini sunarken beklentilerinize göre hareket ediyoruz. Siz de korniş montajı konusunda firmamızdan yardım alabilirsiniz. Firmamız, alanında uzman personelleri ve kaliteli işçiliği ile adından söz ettiriyor. Evinize en çok yakışacak perdeyi seçtikten sonra gerisini bize bırakabilirsiniz. Deneyimli korniş montaj ustalarımız, yeni taşındığınız evlerinizde ya da perde değişimi konusunda uygun fiyatlı destek sunacaktır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.