Şimdi Ara

Kormoran lastik hakkında? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
228.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kuru zeminde idare eder ama ıslak zeminde rezalet bir lastik. Road performance 205lik kızak gibi oluyor araba resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 205/55/16 dört mevsim kormoran lastik aldım 6 ay oldu alalı.Çok yumuşak , sürüşü çok konforlu geldi bana . uzun yola da çıktım,şehir içinde de kullandım.yağmurda da kuru yolda da .arabayı çok sakin kullanırım.bence çok güzel lastik. şimdilik memnunum.diğer arabamda contiEcoContact 5 lastik var ve 3 yıl 28000 km 'de sorun çıkarmaya başladı.
  • Kormoran gamma b2 215 55 16 93w modeli arabamda takılı.5 kuruş etmez.içerde sesten durulmuyor.Kışlık lassalarim daha az ses yapiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 235 45 18 sava uhp 2 intensa aldim arabama.. Yazlik.. Iyikide almisim.. Good year alacaktim.. Yabancı yorumları vs okudum.. Etiket degerleride istedigim duzeyde olunca aldım.. Lastikler yumuşak hamurlu guzelde yol tutuyor ozellikle islakta memnun edici.. Tavsiye edilir.. Ayrica made in germany lastikler sasirdim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Polestar191

    Ben kislik lastigini kullandim 195/65r15 ebatinda cok memnundun lassa snoways den cok cok daha iyi bir lastik
    selam ben lassa snoways era kış lastiğini 10 yıldır kullanıyorum daha çatlama sı bile yok çok memnunum seneye kış bir daha takalım diyor lastikçi
  • y.e.c. kullanıcısına yanıt
    bu uhp2'ler benim de dikkatimi çekti. Etiket değerleri fiyatına çok başarılı. İki markada vardı sanırım aynı lastik. Debica ve sava mı neydi. Ben de alsam mı diye tereddüt ediyorum.
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    pişman olmucana eminim savadan.. benim ebatlar 235 45 18 olduğundan diğer continentallerde balon yapmıştı lastikler cukurlarda.. bu aldıklarım xl yanak birde jant koruma da var lastiklerde fp diye geçio.. good year f1 as3 alacaktım aslında ama savayı iyiki almışım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turgut reis

    selam ben lassa snoways era kış lastiğini 10 yıldır kullanıyorum daha çatlama sı bile yok çok memnunum seneye kış bir daha takalım diyor lastikçi

    Alıntıları Göster
    Bir lastigi 10 senedir kullanabiliyorsaniz zaten en basindada iyi kotu lastik ayrimini yapamiyorsunuz demektir umarim can sagliginiz icin en kisa surede degistirirsiniz lastikleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracımda kullanıyorum, ne iyi ne kötü (normal kullanım şartlarında)
    Agresif kullanımda tam lastik yakmalık :D iyi pati sarar :)
    akıllı süren adam lastiği. KOnfor ve ses is c sınıfı diyebilirim.

    Bu arada lastik üzerindeki barkodu okutursanız michellin üzerinden sizi bir siteye yönlendirir.
    Marka "made in serbia" fabrikasını "micheldever group" satın almış (michellin in bağlı olduğu holding)
    Ama michellin yan ürünü değil.
    Birini yardım, mecbur eş aldım :) 270tl





    Kormoran lastik hakkında?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi my_natsumi -- 5 Mayıs 2020; 12:1:42 >




  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt

    konuyu hortlatıyorum ama lastik ararken karşıma bu konu çıktı. bir merakla okuyayım derken bu yoruma denk geldim. aşırı yanlı bir arkadaş. yorumu dikkate bile alınmamalı. 2 sezondur aracımda kışlık lastik olarak nexen kullanıyorum. 2019 sonlarında almıştım. kore malı. boş bir marka değil alırken sadece 2018'ini bulabildim ki o zaman 2019 petlaslarla vs kafa kafaya fiyatı vardı. akıl var mantık var 2019 petlas mı 2018 başka bir marka mı? tyrereviews gibi sitelerden kullanıcı yorumlarını okudum ve gayet iyi yorumlar vardı. daha geçen gün 120-130la giderken bile endişe ettiğim virajı 160'la bitirdim. esp'nin devreye girmesi söz konusu bile olmadı. normal kullanımda frenlemede vs ne önden ne arkadan kayması var. 45 yanak olduğu için bir 55 yanak konforu yok tabi ama yine de rahatsız edici değil. normal bir yol sesi var araçta. yol üstünde 110-120 giderken görmediğimiz, görsek bile o hızda fren ya da manevra yapmak için çok geç kalacağımız çeşit çeşit bozukluklara bile çok maruz kaldı ona rağmen en ufak bir çatlak, yarık ya da balon söz konusu değil. üzerinden epey zaman geçmesine rağmen hemen hemen ilk günkü direksiyon yumuşaklığı halen duruyor.


    kusura bakmayın burada çöp oğlu çöp olan bir şey varsa o da sizin marka önyargınız.


    edit: bir ekleme daha yapayım. kışın yaptığım yolun %60-70'i şehir dışı. ona göre yorumumu yapıyorum. sonbahar döneminde de ıslak yolda tutuşu, frenlemesi de gayet yeterli ve tatmin edici. kar yağdığında ya da buzlanma ihtimalinin yüksek olduğu zamanlarda kullanmamaya çalışıyorum ki aklı olan biri ya da bu işlerden az çok anlayan biri zincirsiz ya da çivisiz lastiğin bu tip yüzeylerde tek başına %100 avantajlı olmadığını da bilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayonnaisse -- 4 Şubat 2021; 12:7:31 >




  • Mayonnaisse kullanıcısına yanıt

    Doğru basınçta kullanmasına rağmen arkadaşımın NEXEN marka lastikleri iç kısmından yarıldı, patlamak üzereydi. Kışlık değişiminde fark etti, yüksek hızda kullanıp patlasa ölse suçlu kim? Lastikler merkeze yollandı, kullanıcı hatası diyerek geçiştirildi şaşırmadık.


    Bana sarf ettiğin yorumu kendine iade ediyorum. Tartışacak değilim.


    Arkadaşımın başına iş gelseydi nasıl olurdu acaba? İnsan hayatı bu marka fanatizminden önemli mi? Ama olur mu bir insana ağır ithamda bulunarak kendini rahatlatırsın doğru...

  • eski aracımda 2 yıla kadar kullandım, memnundum. yine alırım

  • Bir yıldır

    185/65/14 ebatlı ALL SEASONS modelini, Polo aracımızda kullanıyoruz. Çok sessiz, yumuşak, konforlu bir lastik.


    Kullanım şeklimiz sakindir. Yanlama, patinaj çektirme, virajlara son sürat girme gibi huylarımız yoktur.

    Üstteki şartlarda şiddetle tavsiye ederim.

  • 2019 yaz başında aldım. hava yaz gelmesine rağmen hala kışlıklar takılı malum pandemi. bence bu lastikler çok hafif. 215 60 17 ebadını kullanıyorum. eski kullandığım lastiklere göre bana güven vermedi. fren ve yol tutuş konusunda continental ve michelin gibi markaların gerisinde kalır. kuru zeminde ve düz yolda fren yaptığınızda sorun yok. sessiz ve hafif. yakıt tüketimi bir miktar düştü. ancak dediğim gibi bana güven vermedi. petlas kışlıklarla yaza devam.

  • 195 55 r16 dört mevsim olarak ne önerirsiniz arkadaşlar?

    Kormoran ve falken öneriyorlar ne dersiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avese kullanıcısına yanıt
    Falken acık ara önde 4 mevsimde 👍🏻

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.