Şimdi Ara

Konya da Yol İsteyen Sürücüye Saldıran Levyeli Trafik Magandası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konya'da selektör yaparak yol isteyen sürücünün aracının yanına levye ile gidip saldırmaya kalkan şahıs, mahkemece tutuklandı. Zanlı ifadesinde "Psikolojik rahatsızlığım var, yaşananları hatırlamıyorum" diyerek kendini savundu.



    https://www.sondakika.com/haber/haber-levyeli-saldirgan-selektor-yapinca-sinirlendim-13749741//


    şimdi bu adam bu cesareti nereden buluyor ? adama ya da arabasına zarar vermiş ne fark eder zarar da bulunma cesaretini nereden alıyor ? benim ya da bir başkasının sevgilisi olsun annesi olsun ailesinden biri olsun böyle bir saldırıya uğrasa ve ifadesinde de psikolojik rahatsızım dese siz olayın üstünü kapatırmısınız ?


    neyseki şaşırdığım bir sonuç olarak adam tutuklanmış.. öfkem az da olsa hafifledi .




  • tutuklanmamıştır haberde yanlışlık var. mümkün değil böyle bir olayda tutuklanması. saçmalamayın sanki burası almanya

  • Pjikolojik rahatsızlığı olmayan yok ki zaten memlekette

  • Başlıktaki imla hatasını yapmak yapmamaktan daha zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt

    Ben göremedim nirde ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler Görür

    Pjikolojik rahatsızlığı olmayan yok ki zaten memlekette

    psikolojik rahatsızlığı olmayan da suç almamak için rahatsızım diyo .. ki rahatsız olanlarda çevreye mala mülke zarar veremez.

  • Ya bir kamera görüntüsünü görr görmez dolmuşa binememk lazım ki,mse seletör yaptı diye inip kimseye saldırmaz

  • Olayın öncesine de bakmak lazım, arkadaki kişi ne yaptı, adam dörtlüleri yakmış sonrada yolda durdu. Adamı savunmuyorum ama olayın öncesine de bakmak gerek.


    Geçenlerde benzer bir durum başıma geldi, yoğun trafikte 30-40 km ile gidebiliyoruz, önde onlarca araç var bir tane minibüs sıfır takip mesafesi ile dibimde girip selektör yaptı 2-3 kere sallamadım devam ettim, zaten yol açıldı buna farkta attım, ileride yine tıkandı trafik, yine bu geldi yine takip mesafesi sıfır dibime dayandı. Önümde de bir araç var bu sefer, önümdeki araçta takip mesafesini biraz açıyor araya bir arabadan fazla girebilir ama onunda önü araba dolu zaten. Tam içimden, "şimdi minibüs benim önümdeki araç için selektör yapar" diye geçirirken, bu başladı yine selektöre. Önce elimi çıkardım hayırdır diye, bu yine selektörleri ardı ardına yakmaya devam edince tepem attı bastım frene, sağ şeride geçti, bende geçtim sağa onun önüne yine frenledim, sonra soluma geçti yanıma geldi, ben sana yapmadım öndekine yaptım diyor, dedim kime yaparsan yap, bana da yaptın daha önce, yol tıkalı nereye gidecen diyip bastım küfürü. Biraz diklense inip ağzını burnunuda biribirine sokacaktım, bastı gitti ****




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 21 Kasım 2020; 19:50:8 >
  • 2 defa konya ya gittim gezmeye, ikisinde de asayiş olayını denk geldim nedense. Hele ikincisinde neredeyse aynı buna benzer bir olayın mağduru olacaktım, ama ite bulaşmaktansa dönüp dolaşmak dedim de başımdan def ettim. Gerçi bu tür olaylar artık her memlekette olası. Allah denk getirmesin inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuklacini kullanıcısına yanıt

    ' kesme işareti atmamış. "Da" ayrı olmuş diye herhalde

  • Bunu zaten fark ettim arkadaş de da yazımı konusunda hata var sanıyor sanırım .Forumda bende kesme işareti kullanmıyorum .

  • Rahatsızlığı varsa sokakta ne işi varmış hastahaneye yatırsınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadan dayanıp sellektör yaptı. Adamın sabrını zorladı o da indi sopaladı. Bir sellektörle olacak iş değil.. Esas maganda arkadaki.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr20mouse

    Rahatsızlığı varsa sokakta ne işi varmış hastahaneye yatırsınlar.

    yeni taktik oldu buda işlerine gelmediği zaman hastayım olayı

  • paso sellektör yapan sığırlar var öndeki araca bence çok iyi yapmış keşke kafasını gözünü dağıtsaydı o arkadan devamlı selektör yapan piçin.nefret ediyorum arkadan 500 metre öteden selektör yapıp aracın arkasına yapışan tiplerden.bir daha yapamaz artık sellektör.bu ona güzel bir ders olmuştur..

  • Ben sahitlik ettigim olayin ozunu hatirlamiyorum ama Narlidere cevreyolu girisi gobekte bir tofas araca 3 kisi levyelerle vuruyorlardi. Adamlarin tipinden hayir gelmez zaten. Otobuste giderken sahit olmustum detaylari bilmiyorum ama var oyle insanlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.