Şimdi Ara

Konya'da Millet İttifakı partilerine gece yarısı saldırısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi’nin büro ve stantlarına Konya’da bir grup tarafından saldırı düzenlendi.

    CHP Konya İl Başkan Yardımcısı Ömer Balcı'nın yaptığı paylaşımda, “Bu gece sularında CHP İl Seçim Kordinasyon Merkezi 100 kişilik bir grup barbar tarafından basılmıştır. Aynı barbarlar daha sonra İyi Parti ve Saadet Partisi standlarına da saldırmıştır. Yaralanan 3 arkadaşıma geçmiş olsun diyor. Planlı yapılan bu saldırıyı kınıyorum” ifadeleri kullanıldı.

    CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu da Twitter’dan saldırı olduğunu belirterek, “Konya Seçim Koordinasyon Merkezimize kalabalık bir grubun saldırısı olmuş… Yaralanan gençlerimiz var… Hayati tehlikeleri yok… Konuyu takip ediyoruz… Bu saldırıyı asla hoşgörü kenti Konya halkına atfetmiyoruz… Bu saldırıyı yapanlar Konya’yı küçük düşüren barbarlar…” diye yazdı.

    İşte o saldırıdan fotoğraflar:

    Konya'da Millet İttifakı partilerine gece yarısı saldırısı


    Konya'da Millet İttifakı partilerine gece yarısı saldırısı


    https://odatv.com/millet-ittifaki-partilerine-gece-yarisi-saldiri-13061833.html







  • İnanmıyorum, Konya Uzay Üssü'ne yönelik provokatif hareketler bunlar, Millet İttifakı kendi yapmıştır. Kimse Konya Uzay Üssü ve Konya Teknoloji Enstitüsi'ni yıkamaz!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic sasirmiyorum. Caresiz kopek gibi saldiriyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konya gibi ilim irfan yuvasına, müthiş bilim adamlarına ev sahipliği yapan bir şehre bunları hiç yakıştıramadım(!)
  • Bu kadar mı ayrıştı ülke. Üzücü gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı gereksizler burada güzel sallamış. Konya'da yaşıyorum, AKP ve CHP standlarının arasında 50 metre var ve başından beri bir kere münakaşa yaşanmadı. Pencerem sürekli o tarafa bakıyor. CHP İlçe binasının altında işyerim ve yönetimimiz MHPden aday adaylığını koydu, CHP ile görüşmeleri de oldu, medeni bir seviyede muhabbetleri de oldu ve oluyor hâlâ.

    Bir kaç tane dengesiz aptalın hareketini bütün şehre mal edemezsiniz. İnsanları şehirler değil, anaları doğurur. Hareket yanlış ama bunun üzerinden Konya halkına yüklenmek daha da yanlış. Bütün iller Türkiye'nin, savaşlar bu vatanın her parçası, her ferdi için yapıldı. Kendinizi rezil etmeyin.

    Düzenleme: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raxacoricofallapatorian -- 13 Haziran 2018; 8:44:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siz bir kişinin açtığı HDP bayrağını tüm CHPlilere yıkabiliyorsunuz.İzmirliler gavur oruç tutmuyor diye orada burada yazıp döküyorsunuz.CHPliler ateisttir oruç tutmaz diye orda burda yazıyorsunuz ama kendinize gelince bütün İller Türkiye'nin bir parçası Konya halkına yüklemek yanlış diye laf çeviriyorsun.Olayın yaşandığı yerle senin bir alakan var mı gittin mi gördün mü ? 100 kişilik bir gruptan bahsediliyor.Bu olayı alkışlayacak bir sürü Twitter'da sana AKPli bulurum oh iyi olmuş vatan hainlerine ders olsun diyen.Hani bilmesem görmesem hoşgörü şehri falan ilan edeceksiniz.
  • CHP seçmeni içkicidir oruç tutmaz müslüman değildir falan diye twitler atan insanlar kendileri bi suç işleyince her nedense suç bireyseldir deyip kıvırmaya çalışıyorlar.Sen muhafeletten olanlara Fetöcü de PKKlı de müslüman değil de içkicidir de ama kendine gelince bütün şehre mal edemezsiniz bilmem ne bilmem ne ben ederim merak etme.Bunu da siz ve sizin gibiler başlattı.Önce insanlara iftira atmamayı öğreneceksiniz ondan sonra insanlardan saygı bekleyeceksiniz.
  • Konya yine bildiğimiz gibi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bir tane o şekilde mesajımı bulup bana gösterirsen bunları kabul edeceğim sevgili kardeşim. Ben hoşgörülü olmaya çalışan, forumdaki ve Konyadaki insanlardan da fazlasıyla becerebilen bir insanım. Burada gelip de bana da sallayamazsın. Konu sahibi olarak senin çabanı haber yapma amaçlı sanmıştım ama sen de basit görüşlü bireylerdensin görünüşe göre. Ben kimseyi genellemem, herkesin tavrını, davranışını, seçimlerini yaşayışı, yaşadıkları belirler ve kimsenin yaşadıkları bir değildir. Herkesin dünya görüşü farklıdır, iyi-kötü görüşü farklıdır, güzel-çirkin görüşü farklıdır vb. vb. Sen burada böyle konuşarak karşı çıktığın, çomar diye nitelendirdiğin insanlardan farklı bir şey yapmıyorsun. Kendini küçük düşürüyorsun, düşürüyorsunuz ve haberin yok.

    Olay yerine gitmedim, evet. Ama ben sana burada gördüklerimi söyledim. Her gün bütün standların önünden geçerim, broşür dağıtan arkadaşlara faydam olsun, önemsememiş görünmeyeyim diye broşürlerini alırım ve bu standların hepsi birbirine yakın mesafelerde, bir sıra üzerinde. Seçim çalışmaları başladığından beri burada tek bir tartışma görmedim. Bir kaç tane kendini bilmez basmıştır, yapmıştır, zarar vermiştir, ben burada onları savunmuyorum. Ama onların hatalarını sen kocaman bir şehre atfedersen, kusura bakma tepkiyi çekersin. Ben burada doğru düzgün işime gelip gidiyorum, vatanın, milletin, şahısların hiç birine zarar vermiyorum, hoşgörülü davranmaya çabalıyorum ama burada sığ görüşlü birisi gelip genelleme üzerinden bana sallıyor. Duruma bak ya.

    Tekrar diyorum, sen bu yukarıda saydıklarını bana da atfetmiş oldun, kanıtlarını getir, benim dinsiz, şarapçı, gavur vb. genelleme altında hakaret ettiğim, aşağıladığım bir adet kanıt getir, ondan sonra seni karşımda muhatap alıp konuşmaya devam edeyim.




  • Arkadaşım bir kere 100 kişilik bir gruptan bahsediliyor önce onu düzeltelim 1-2 kişi değil.Ayrıca yurt genelinde kaç tane saldırı oldu acaba haberin var mı ? Sen burda önce yapılanı kınamak yerine Konyalıları savunmaya geçip millete gereksiz vs diye hakaretler ediyorsun.Sen bana gösterir misin peki muhafeletten birisine atılan herhangi bir çirkince iftiraya tepki gösterdiğini ? 1-2 kişi deyip geçiştirmeye çalışıyorsunuz ama nerdeyse her gün saldırı oluyor

    https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/chp-standina-cirkin-saldiri-2445044/

    http://www.yenicaggazetesi.com.tr/chp-standina-saldiri-194443h.htm

    https://www.gercekgundem.com/siyaset/18758/chp-konak-secim-ofisine-saldiri-girisimi

    http://www.kocaelibarisgazetesi.com/siyaset/chpnin-pankartlarina-cirkin-saldiri-2-h95841.html

    https://odatv.com/millet-ittifakina-her-gun-ayri-saldiri-05061802.html

    Al bak gelen saldırı haberleri acaba sen bunların hiçbirisine tepki gösterdin mi şimdi insanlardan hoşgörü bekliyorsun ?




  • Ben siyaset konuşmayı sevmem çünkü Türk milleti olarak beceremiyoruz. Sonuç kesinlikle tartışmaya gidiyor, o yüzden kendim tepkimi kendi içimden veriyorum. Kimseyle aramı bozmaya niyetim yok. Aslında başta sana da bir şey demeyecektim ve dememiştim, benim sorunum siyaset ile ilgili olan ayağında değil bu konunun. Benim sorunum içinde bulunduğum şehrin, doğduğum büyüdüğüm memleketin böyle aşağılanması.

    100 kişilik bir oluşum kurmak şu devirde zor bir iş değil. Her şehirde biraz bir çaba ile bu oluşumu kurabilirsin. Hem de kime karşı olduğu önemli değil. İnsanlar gergin, sabırsız ve bir şeyler yapmak istiyor. Bunun iyi veya kötü olduğunu düşünen insan sayısı da gerçekten çok az. Sevmezsin, sevmek de zorunda değilsin ama hepimiz her şeyden önce Türküz, Türkiye toprakları üzerinde yaşıyoruz, kimseyi özellikle yaşadığı şehir açısından ötekileştirme, sınıflandırma, aşağılamaya hakkın yok.

    Bana siyaset konusundan sorular sorma, keza ben sana siyasi açıdan bir cevap vermiyorum. Tekrar belirtiyorum, benim sorunum kocaman bir şehri sınıflandırmaya götürüp aşağılamanızla ilgili.




  • Alçak, şerefsiz, vatan hainleri bunu yapanlar
  • İlerde ülkenin başına felan gelirsem
    bu konya ve iç anadoluyu
    yakmazsam şerefsizim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Montmartre

    Bu mesaj silindi.
    100 kişi ananıza bacınıza saldırsa böyle der miydiniz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün şehre acayip mal edilir
    4 sene konya'da okudum ben
    gece gelip üniversite öğrencilerinin olduğu yerlere gelip karısı kızı evdeyken pavyonlarda para yediren
    her türlü eşya mal satarken Ya Allah bismilllah deyip 2 kat fiyat çeken
    Ulan rezil bir şehirsiniz be...
    Konya lanet bir şehirdir...
    Öğrenci arkadaşlarım varsa Selçuk Üni'den uzak dursunlar hayattan soğuturlar adamı.
    İç anadolu çomar yeridir, Konya bunun başıdır.
    100 yıl geçse gene degişmez ben 4 sene de şunu gördüm
    yeni gelen nesil de babasını takip ediyor oda dedesini
    Konyadan adam olmaz..
  • Hayatta yaptığım en iyi hareket Konya’dam üniversite bahanesiyle çıkmak oldu. Şükür yarabbi 🙏🏾

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Schneeflocke

    Bütün şehre acayip mal edilir
    4 sene konya'da okudum ben
    gece gelip üniversite öğrencilerinin olduğu yerlere gelip karısı kızı evdeyken pavyonlarda para yediren
    her türlü eşya mal satarken Ya Allah bismilllah deyip 2 kat fiyat çeken
    Ulan rezil bir şehirsiniz be...
    Konya lanet bir şehirdir...
    Öğrenci arkadaşlarım varsa Selçuk Üni'den uzak dursunlar hayattan soğuturlar adamı.
    İç anadolu çomar yeridir, Konya bunun başıdır.
    100 yıl geçse gene degişmez ben 4 sene de şunu gördüm
    yeni gelen nesil de babasını takip ediyor oda dedesini
    Konyadan adam olmaz..
    Yak beyinsiz kardeşim, yak. Çok güzel yakarsın. Küfür hakediyorsun ama demeyeceğim bir şey.

    Karakterle alakalı bir şey bu, her yerde yok mu bu tipler? Sen sadece Konya'da mı var sanıyorsun? Ulan bu vatan için, bu topraklar için kaç insan şehit oldu, kaç can gitti, beyefendi yakarmış buraları. Ben de sevmiyorum insanını, amenna. Ben de karşıyım her yaptıklarına. Ben de çok memnun değilim burada yaşamaktan, bir fırsatım olsa çeker giderim. Sen 4 sene görmüşsün, ben 25 senedir içindeyim bu rezil insanların. Ama hakaret etmem, edemezsiniz. Herkese mal edemezsiniz. Ben internette gördüğüm İzmir geyiklerine de kızarım. O zaman İzmirde bulunan herkes yollu, hepsi oral muamele çekiyor? Bırakın arkadaş bu pis düşünceleri, sığ kafa yapısını. Okumuş etmiş adamsın, senin böyle cahilce düşünmemen lazımken sen böyle düşünüyorsan gerçekten bu insanların sorunu var demektir.

    Sen böyle düşmancı tavır sergilersen senin bahsettiğin gibi senin çocukların da besleyecek, benim çocuklarım da besleyecek ve bu kutuplaşmalar asla bitmeyecek. Sen benim memleketimden nefret edeceksin, ben senin memleketinden nefret edeceğim. Aynı coğrafyanın adamı, aynı atanın çocukları, aynı vatanın evlatları olarak birbirimizden böyle sürekli nefret mi edeceğiz? Ne yapmayı düşünüyorsun? İç Anadolu'ya Amerikalıların zencilere davrandığı gibi mi davranacaksın? Senin medeniliğin, büyük okumuş insan ideolojin bu mu?




  • Ak gencler boyle siddeti seviyor muydu yaw Ne diyorsun buna reis?

    @joker-38
  • k*nya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.