Şimdi Ara

Konuşulan şeylerin karşınıza reklam olarak çıkması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önceden bunu çok duymuştum ama aklımın bir köşesinde hep yav o dinleme olayı batarya tüketir, öyle bir şey mümkün değil, wp yazışmaları falan reklamlar için kullanılıyordur ama konuşmaların dinlenmesi hep bana abartı gelmiştir. Ta ki yaşayana kadar. Ayda yılda bir yazıştığım bir arkadaşa geçen gün mesaj attım buluşalım diye. Neyse buluşmayı falan ayarladık ve buluştuğumuzda işi hakkında bahsetti. İşte muhasebeyle uğraşıyorum, şu an az para kazanıyorum ama işi öğrenmeye çalışıyorum falan filan. Kendisi bi mali müşavirin yanında çalışıyor ve birçok kez ben de ya bu mali müşavirler çok para kazanıyor, şimdi az kazansan da işi öğreniyosun, bence zekice falan dedim. Yani hem o hem ben birçok kez bu sözü kullandık ve genel olarak işinden bahsettik. Ne wpden ne instadan ne de telefon görüşmelerinde buna benzer bir şey konuşmadık. Ben de ne muhasebeden anlarım ne de öyle kişilere işimin düştüğü oldu yani önceden hiç araştırmadığım hiç bilgimin olmadığı bir alan. Ama daha bugün (adblock açık olmasına rağmen) bilgisayardan bir youtube videosu izlerken karşıma mali müşavirlik ile ilgili bir reklam çıktı ve o zaman gerçekten dinlendiğimi anladım.


    Sizin de başınıza gelen böyle şeyler var mı ? Yani bilgisayar araştırırken bilgisayar reklamı normal ama bu kadarı biraz ürkütücü.








  • Cidden öyle, bir konudan muhabbet ediyoruz youtube açtığım zaman hemen konuyla alakalı videolar karşıma çıkıyor.

  • sana öyle şeyler anlatırım ki s...i .çekersin :D ama hepsi doğru. seni 7/24 dinlemesi en hafif iş. manyetik alanın ve enerjini check ediyor. yapay zeka gerektiğinde algı yönetir. kamera açar. mikrofonla dinler. parmak izi alır. bunlar işin başı be abi. ben bunları 2016 gibi fark ettim. büyük data center'larda google bütün hayatımızı log'luyor.

    gerisini araştırmak sana kalmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E878AD58 -- 24 Eylül 2021; 0:42:37 >
  • Benimde başıma bir çok kere gelmiş olaydır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renk olarak mavi sözcüğünü kullandığımda, Mavi Jeans reklamı gelmişti.

  • gelsin ne var ki bunda

    adamlar sizin için uğraşıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sadece benim başıma geliyor sanıyordum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi ya işte. Zamanında google ileride aradığımızı tahmin edip bize en uygun sonuçları çıkaracak denildiğinde "woah çok iyi olur keşke olsa" derken iyiydi  

  • 5 yıl önce şerefsizin birinin niyetini öğrenmek için telefonuna 1 ay deneme sürümu bedava olan casus yazılım kurmuştum.
    Telefonu kapalı olsa bile ortam dinlemesi yapabiliyordum.

    Hakim "Hukuka aykırı delil olmasını geç yaptığın suçtur" deyince uğraşmadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google dinliyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.