Şimdi Ara

konu silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Arkadaşlar herkese merhaba,
    macbook air de app store dan birşeyler indirmek istiyorum.apple kimliği oluşturdum kendime.eğer yapabildiysem tabi..app store dan birşey indirmek istiyorum ücretsiz birşey mesela.indirmek istediğimde apple kimliği bilgilerimi girmek istiyor.girdiğimde de bu apple kimliği henüz itunes store ile kullanılmadı uyarısı veriyor.itunes den girmeye çalıştığımda da gene aynı uyarıyı veriyor.bu uyarının altında iki tane seçenek var.biri iptal diğeri de gözden geçir.gözden geçir kısmına tıkladığımda da bilgilerimi güncelliyorum ve ilerlediğimde kredi kartı bilgilerini istiyor.kredi kartı bilgilerini girmeden app kimliği alınamıyor mu ?
    problem neyden kaynaklanıyor ? ne yapmam gerekir ?
    birde bilgisayardan film izlemek istiyorum.taşınabilir harddiskimdeki bir kaç filmi attım ama oynatamadım.media oynatıcı mı indirmem gerekiyor ?
    bir macbook ta olmazsa olmazlar nelerdir, neler indirmem gerekir ?
    şimdiden bilgiler için teşekkürler,
    saygılar herkese,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aemred -- 8 Ekim 2012; 11:47:04 >







  • kredi kartsız kullanabiliyorsun orda hiçbiri seçeneği var onu seçeceksin. oynatıcı için dehttp://itunes.apple.com/tr/app/mplayerx/id421131143?l=tr&mt=12 MPlayerX i dene.
  • bende MPlayerX kullanıyorum, repeat özelliği hariç oldukça güzel bir program. (alternatifi vlc player)
  • hangi ülkenin app store'unu seçtiğiniz de önemli.örneğin tr'deki app store hesabını usa'de (veya tam tersi) kullanamazsınız.o yüzden hangi ülkeyi seçtiğinizden emin olun.
    medya oynatıcısı olarak ise vlc önerimdir.
  • ülke seçimine türkiyeyi seçtim diye hatırlıyorum.
    bana kredi kartı bilgilerinin altında bu bilgileri girmemekle ilgili bir klik var denildi, baktım ama bulamıyorum.kredi kartı bilgilerini girmeden bu işlemleri yapmak istiyorum ama bir türlü başaramadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.