Şimdi Ara

Konu silinebilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Conar-XP kullanıcısına yanıt
    Bu mesajdaki videoda o.c olabilir belki çünkü hız 1950 ila 2010 arası dalgalanıyor, gerçi buna rağmen olmayadabilir belli değil, çünkü videoda o.c var yada yok belirtilmemiş, eğer 1900 küsür hızlarda çalışırken o.c var ise bu kart hakikaten diğer modellere nazaran düşük seviyede boost eden değişik bir kart olmuş, belki TDP adına boost böyle düşük tutulmuş olabilir.



    Diğer durumda aynen nvidia da belirtilen boost değerleri minimum garanti edilen değerler oluyor ve normal şartlarda o değerleri hız olarak yıkıp geçiyor, bu konuda katılıyorum.

    Mesela bir arkadaş nvidia sitesinden bir örnek vermiş, bende 2080ti örneği vereyim.
    Normalde boost olarak 1545mhz founders e. ise 1635mhz olarak belirlenmiş.

    Konu silinebilir
    Konu silinebilir

    Bu ve başka bir çok videoda stock 2080/2080ti 1890-1900 küsür mhz lerde dolanıyor, boost 4.0 sayesinde bu hızlara elle hiç bir müdahale (o.c gibi) olmadan kendileri zıplıyorlar.

    Resimin kaynak videosu.



    nvidia boost 4.0

    Konu silinebilir


    Kaynak :https://www.hardwarezone.com.sg/feature-nvidia-geforce-rtx-2080-and-2080-ti-review-guess-who-has-fastest-cards-again/gpu-boost-40




  • Luke Neil kullanıcısına yanıt
    Konu ismine silinebilir yazdığın andan itibaren okumayı, haliyle yazmayı bıraktım ama sen kuruduğumu fln düşünmüş ve silinsin dediğin konuya akabinde 1 şeyler yazmaya dvm edip, kendi kendine gelin güvey olmuşsun, neyse.

    Yazdığım ilk mesajdan beri, snn hangi mesajını baz alarak yazmaya başladığımı ve ilk mesajdan hangisini kastettiğimi anlamamaışsın, hoş, gerçi mevzuyu hâlen anlamamış gibi davranmaya da dvm ediyosun, belki gerçekten anlamamışta olabilirsin çünkü; "o GPU 1875 de ama boost ama overclock ile çalışıyor ama daha da gidebilir hocam derdi" diyorsun, sen hâlâ kartın kendi çalışma şekline overclock'lu dersen, karta elle müdahale edilmiş gibi lanse etmiş olursun,bunun gayette farkındasın. Ama X marka kart nasıl ki boost ediyor sa ve onu boost hızı olrk kabul ediyorsan Y marka kartta boost ediyor o'nu da kabul etmelisin, 2 kartın çalışma prensibi nasıl ki aynı değilse, boost durumları da aynı değil, şu an'a kadar bunu bilmiyorsan da yazılan lar'dan öğrenmiş olman lazım.

    Bir yerlerden bir şeyler bulmaya çalışıp laf gevelemek çünkü açtığım konu ve içindeki bilgiler açıkça hoşuna gitmedi.
    nvidia'yı övüp, övüp durduğun mesajların resimlerini fln'da atmışsın, sen madem nvidia'yı övüyorsun ve bende yeşilciyim madem, bu durum neden hoşuma gitmemiş olsun ? Seni anladığım için bunu pek merak etmiyorum.

    Nvidia'ya ama haklı ama haksız bir laf gelse bu arkadaş anında savunma pozisyonuna geçiyor.
    Ben öyle 1 durum'da hatırlamıyorum, yoxa bu dediğin iftiraya da girer, varsa söylediğin gibi haklı, haksız savunma moduna geçtiğim 1 nvidia konusu, mümkünse ver linki birlikte bakalım.
    Ben sadece kullandığım/bildiğim kartlar mevzu olursa en fazla bilgim dahilinde bilgi vermeye çalışırım, savunma geyiklerine pek girmem, muhtemelen ilk defa snn yaptığın gibi yalan/yanlış 1 ibareye takılıp, sadece bu konuda bunu yapmış oluyorumdur.




  • Luke Neil kullanıcısına yanıt
    Hayır şekerim yaw, ben başta seni saf'a yatıyo fln sandım fakat yazdıklarına bakınca yanılmışım yeaw, o 100'den uzatmiim, çünkü papağan gibi her mesajında aynı şeyi tekrarlayıp duruyosun, kendi açtığın konuyu ne hâle getirdin ve hâlen overclock diye de diretiyosun, aynı mesajda alenen yazdığın sağlam overclock görmüş buna dikkat edilmeli kısmına, verdiğim yanıta, laf cambazlıı yapıyosun fln diye repeat'e bağladın, her yeşil konusuna zıplayıp savunmaya kalktığımı'da söylemiştin onuda kaynatmışsın her neyse tmm. Snn istediğin gibi olsun. Sağlam overclock var tmm.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.