Şimdi Ara

Konu Hız ise TurkNet Hep Zirvede! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • @TurkNetDestek Binadaki fiber kutusundan daireye kablo çekme işlemini Türknet ekibi yapamıyor mu sadece TT ekipleri mi yapabiliyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • michelin99 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı ekipleri binanızdan daireye kadar gerekli işlemleri tamamlıyor ancak iç tesisat ile ilgili bir işlem yapılması gerekiyorsa müşteri sorumluluğundadır.
  • Binamıza fiber kutusu geldi ama TT ekipleri tüm daireler anlaşmadan fiber kablolama yapamıyoruz dediler. Türknetten bir ekip gelip benim daireme kablo çekebilir mi lütfen ? Şimdiden teşekkürler.

  • michelin99 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yerleşik operatörün fiber altyapısı ile hizmet veriyoruz ancak adreste öncelikle fiber aktivasyonunun tamamlanmış olması gerekiyor.
  • @XpressMusic34 hocam kesinlikle haklı. Ankastre darmadağın, işi bitmiş artık. Bir de dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama kablolar da çok ince. Yani bu tesisattan iyi hızlar almak bile mucize bence. Her şeyden önce büyük bir görüntü kirliliği mevcut.

    Ben de Xpress hocamın tavsiyesine katılıyorum. Anlaşın bir elektrikçi ile ankastre dahil daire içlerine de kablo çektirin. Malzemenin de kalitelisini alın derim. Kabloları da maks 23 AWG CAT6 alırsanız şahane bir tesisat kurmuş olursunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

    Hocam aynen öyle. Bir de eski kablolarda yalıtım çok kötü çünkü ses ve fax taşımak için tasarlanmışlardı. Günümüzde ihtiyaçlar değişti, abonelikler çoğaldı. Haliyle yalıtımı iyi olan kabloların önemi ön plana çıktı. Bir binada hiç yoksa on abone var artık, bu kablolar da bir arada gidiyor kablo boşluklarından ve yalıtımları iyi olmalı ki birbirlerine etkileri daha az olsun.


    Konu hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak isteyen kişiler için kaynak ekleyelim.


    tr.wikipedia.org
    Enterferans - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Enterferans
  • @turknetdestek Netflix hızınızı bilemiyorum ama sorun çözme hızınız çok kötü. İlk başta ilgileniyor gibi davranışlar yapıp internetsiz 10 gün kalmama sebep bir kurumsunuz. Şimdi fatura dönemi gelince kullanmadığım 10 günlük kısmı da talep edeceksiniz. Bunun yanısıra evlerden çalışan insanlariz. İnternetsiz ne yapalım? Sanırım değişim vakti geldi de geçiyor bile.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fhmkrtls -- 17 Şubat 2022; 17:47:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka, bugün bağlantı işi de bitti ve 100mbit vdsl ile sizin sisteme geçiş yaptım lakin torrent yerlerde. Napcez?

  • mixed_mind kullanıcısına yanıt
    Merhaba, online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. Sorun şimdilik dondurucuda. Müsait zamanımda yeniden ilgileneceğim.

  • mixed_mind kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek almak istediğiniz zaman tekrar buradan ya da PM üzerinden bilgi verebilirsiniz. Sağlıklı günler dilerim.
  • Merhaba,binamda kullanmakta olduğum kablonet fiber altyapısı mevcut fakat sizin sitenizden sorgulattığımda VDSL üzerinden max 78 mbs alabileceğim görünüyor,fiber alt yapısı olmasına rağmen verilen hız bu,kablonetin altyapısı ile hizmet sağlayamıyor musunuz ?

  • İsTCLuB kullanıcısına yanıt

    Hayır, Turknet kendi altyapısını ve Türk Telekom altyapısını kullanıyor.

  • İsTCLuB kullanıcısına yanıt
    Merhaba, biz GigaFiber üzerinden ya da yerleşik operatöre altyapısı kullanarak fiber hizmet vermekteyiz. Farklı operatöre ait altyapıyı kullanmıyoruz.
  • 2 gündür iptal için telefon bekliyorum bilerek aramıyorsunuz. Süre ne kadar uzarsa faturam o kadar artacak. Sitenizde zahmetsiz iptal yazıyor bekliyoruz bakalım....

  • ilkerk88 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iptal için kayıt numaranızı iletir misiniz?
  • 2058288 Abone numaralı türknet internetim 31 inden beri internete girmemektedir.ne kadar müşteri temsilcilerine yazsamda hep yalan konusup beni sürekli oyaladılar.bugun türk telekom müşteri hizmetlerini aradığımda alt yapı calısması olmadıgını ınternetı verebıleceklerını soyledıler.hatta calısma varsa üyelik başvurusu yaptırmadıgını soyledi.suan basvurumu alabılecegınıde ıletti.31 inden bugune 14 gün var , yani amaç ne onu çözemedim.internet kullandırmamak mı amacınız ona göre taşıyayım.müşteri hizmetleride yerlerde.internet alt yapısında çalışma var deyip 14 gün oyaladı beni turknet musterı hızmetleri.site içerisindede turknet kullanan 1-2 kişi var ve internetlerine bağlanıyorlar.site full turkcell internet kullanıyor herkes kullanıyor ben 14 gundur kullanamıyorum böyle bir rezillik olabilir mi yav.sene olmuş 2023 hala 14 gündür internet yok muhattapda yok!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taslak_9461 -- 13 Ağustos 2023; 21:29:13 >
  • taslak_9461 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu durumun kontrol edilmesi için 66411216 numaralı kaydınızı oluşturdum. Uzmanımız ve ekipler gerekli kontrolleri ve çalışmaları yaparak size bilgi verecektir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.