Şimdi Ara

Konu Hız ise TurkNet Hep Zirvede!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konu Hız ise TurkNet Hep Zirvede!

    TurkNet hızı hep zirvede! Netflix’ten Steam’e, nPerf’ten Speedtest’e kadar tüm verilere göre Türkiye’nin en hızlı interneti bizde.
    Yüksek hız tutkumuz ile yaptığımız yatırımlar ve çalışmalar sonucunda kullanıcılarımıza birçok farklı alanda Türkiye’nin en hızlı internet deneyimini sunduğumuz için çok mutluyuz. Bu hızları sürekli olarak iyileştirmeye ve geliştirmeye de devam ediyoruz.
    Kullanıcılarımız hızdan ödün vermesin diye dünyanın en büyük şirketleri ile de peering anlaşmaları yapıyoruz. Bu anlaşmalar ile kullanıcılarımızın ana internet trafiğine girmeden, platformların sunucularına kendi altyapımız üzerinden ulaşmalarını sağlıyoruz. Tüm bu çalışmalarımız sayesinde de TurkNet’liler altyapılarının desteklediği maksimum hızı en verimli şekilde kullanabiliyor.

    Speedtest’e göre de Türkiye’nin en hızlısı TurkNet

    Konu Hız ise TurkNet Hep Zirvede!


    Bağımsız hız testi platformu Speedtest’in Speedtest Intelligence verilerine göre 2021 yılının 3. çeyreğinde Türkiye’nin en hızlı interneti biz olduk! Üstelik sadece en hızlı değil aynı verilere göre en tutarlı internet de TurkNet’te! Biz hız konusunda zirvelerde olmaya alıştık. Türkiye’nin en iyi internet deneyimini yaşamak için siz de hemen buradan altyapınızı sorgulayarak TurkNet’li olabilirsiniz.
    Speedtest verilerini de buradan inceleyebilirsiniz.

    *Yüksek hızlar her şeyden önemli olsa da, tutarlı bir deneyim aynı zamanda bir ağın kalitesinin önemli bir ölçüsüdür. Tutarlılık Puanı, tutarlı bir hizmet kalitesi sağlayan sabit geniş bant veya mobil ağları tanımlamak için kullanılan bir ölçümdür. Ağın türüne bağlı olarak, bir sağlayıcının indirme ve yükleme hızları için minimum eşikleri karşılayan veri örneklerinin yüzdesini yansıtır. Bir sağlayıcının Tutarlılık Puanı ne kadar yüksek olursa, tüketicinin kabul edilebilir internet performansı ve kalitesinden yararlanma olasılığı o kadar yüksektir.

    Netflix’e Son 15 Aydır En Hızlı Bağlantı TurkNet’te!

    Konu Hız ise TurkNet Hep Zirvede!


    Netflix, web sitesinde düzenli olarak dünya ve ülke bazlı, sunucularına en hızlı ulaşan operatörler listesini açıklıyor. Bu verilere göre 2021'in ilk dokuz ayıyla birlikte son on beş aydır Türkiye’den Netflix’e en hızlı bağlanan internet servis sağlayıcı TurkNet! Maksimum hızda ve sınırsız internetinizle dizilerinizi, filmlerinizi kesintisiz bir şekilde izler, kota gibi can sıkıcı konuları dert etmezsiniz.
    Netflix verilerine buradan ulaşabilirsiniz!

    2021 Eylül İtibariyle Steam’e Erişimde Birinciyiz!

    Konu Hız ise TurkNet Hep Zirvede!


    TurkNet tüm eve yeter derken tam bunları kast ediyoruz! Sadece sınırsız, taahhütsüz ve yüksek hızlı internete sahip bir hizmet sunmuyoruz. Bizim için internet hizmeti daha kapsamlı bir deneyim. Bunun için dijital dünyaya da çok önem veriyoruz.
    2018’den bu yana Steam’e bağlantı hızı konusunda ikinciydik. O hali ile bile Türkiye ortalamasının çok üzerinde bir bağlantı sunuyorduk ama dedik ya konu hız ise biz hep zirveyi hedefliyoruz! Özel geliştirmeler ve çalışmalarla 2021 Eylül’den itibaren birinciliğe oturduk.
    Steam verilerini ben de incelemek istiyorum diyorsanız buradan resmi sitedeki verilere ulaşabilirsiniz.

    nPerf verilerinde de Türkiye’nin en hızlısı TurkNet

    Konu Hız ise TurkNet Hep Zirvede!

    Bağımsız hız testi servisi nPerf’ün 2019 ve 2020 yılındaki hız testi sonuçlarına göre Türkiye’nin en hızlı ve en düşük ping’li interneti de TurkNet! Kullanıcılarımızın ortalama hızı 26.45 Mbps. Yani TurkNet’liler için 4K film/dizi izlemek, aynı anda birçok cihaz kullanmak veya online oyun indirip oynamak çok rahat.
    nPerf verilerine buradan ulaşabilirsiniz.
    Türkiye’nin en hızlı, taahhütsüz ve sınırsız internetinin keyfini çıkartmak için hemen altyapınızı sorgulayıp alabileceğiniz maksimum hızı öğrenerek aboneliğinizi başlatın! Benim zaten taahhüdüm var başka yerde diyorsanız da merak etmeyin, TurkNet’e geçiş yapmak çok kolay. Üstelik 120 TL’ye kadar cayma bedeliniz de bizden! Bambaşka bir internet deneyimi için sizi de TurkNet’e bekliyoruz.







  • Steam'e göre 1. değil 2. görünüyor Turknet


    Konu Hız ise TurkNet Hep Zirvede!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benalldream -- 22 Ekim 2021; 15:30:26 >
  • benalldream kullanıcısına yanıt
    1. sıradaki üniversitelerde olan bir altyapı :) (üniversiteyken test yapardım servis sağlayıcı o çıkardı hep oradan biliyorum:) )
  • Yakın zamanda TurkNet'ten internet hizmeti almaya başladım, daha kullanmaya başlayalı 1 ay bile olmadı. İnternet bağlantısı sağlandıktan yaklaşık 1 hafta sonra 23.10.2021 Cumartesi günü internet bağlantım gitti. Sesli yanıt sistemi üzerinden arıza kaydı oluşturdum. Bugün 29 Ekim, konunun üzerinden 6 gün geçti ancak hala bir çözüm yok. En ufak bir geri bildirim yok! Aradığımızda sadece sesli yanıt sistemi ile muhatap olabiliyoruz, karşımızda süreçle alakalı bilgi verebilecek bir insan yok. 6 gündür telefona aldığım ek paketlerle idare ediyorum. 100 Mbit/s interneti ucuza veriyor sandık ama telefon operatörüne verdiğim ek paket ücretleriyle diğer internet servis sağlayıcılardan daha pahalıya geldi TurkNet. Arıza yaşanana kadar güzeldi, altyapının destek verdiği maksimum hızı alıyordum ama bu kadar kısa sürede arıza oluşması ve arızanın 6 gün boyunca çözülmediği gibi en ufak bir geri bildirim verilmemesi bu devirde büyük rezalettir. Tepkim arıza oluşmasına değil, arızanın çözülmesi için bir çaba olmamasınadır. Birkaç gün daha sabredip, arızayı gidermezler ise aboneliğimi iptal edeceğim. Dostlar, TurkNet alırsanız şunu bilin; bir arıza oluşursa destek sağlayacak bir ekip olmayabilir.





  • _magnetar_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Size yardımcı olabilmem için oluşturduğunuz destek kaydı numarasını konunun linki ile birlikte PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Merhaba, balıkesir bandırmadayım, şuan türktelekom altyapısını kullanan netspeed deyim ama IP ile ilgili sorun yaşadığımdan değiştirmeyi düşünüyorum(2 yıldan fazladır samsundaydım ve hiç bi sorun yaşamamıştım).


    şöyle söyliyeyim IP ler 188.132.23x.xxx gibi yani 188 le başlıyor yani DATACENTER dan IP veriliyor...bu da kullandığım bazı uygulamalarda ve sitelerde sorun oluşturuyor(vpn kullanıyormuşum gibi davranıyorlar)


    TürkNet in bandırma için IP leri netspeed in ki gibi DATACENTER üzerinden mi veriliyor? sizde de bu bölge için böyle mi? yoksa normal RESIDENTIAL IP mi? bu bilgiye göre TürkNet e geçicem:)


    ((netspeed i arayıp sordum samsun için IP ler 45 ile başlıyormuş bandırma için 188 ile dendi yani datacenter ip si))



    @TurkNetDestek

  • @TurkNetDestek millenicom dalı aboneliğimi iptal edip yeniden firmanıza geçiş sağlamak istiyorum ama öyle aptal bir sisteminiz var ki numaram firmanızda kayıtlı olduğu için hala bu numara ile işlem yapmak mi istiyorsunuz gibi şuursuzca soru soruyorsunuz evet diyorum bu sefer abonelikle ilgili yok fatura yok kıl tüy menüsü çıkıyor, hayıra basınca abonelik numarası veya TC kimlik no istiyorsunuz. Geçmeye korkar oldum lanet olsun. 30 dakikadır bağlanmaya çalışıyorum ki abonelik başlatayım. Ama tok siz hala akıllanmamışsınız gram ilerleme kaydetmemişsiniz!!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fofer kullanıcısına yanıt
    Merhaba, https://turk.net/baska-operatorden-gecis üzerinden bilgi alabilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Hacı abi BİLGİ almak istemiyorum geçiş yapmak istiyorum! Formu dolduramıyorum çünkü adresim sisteminizde görünmüyor nasıl oluyorsa! Telefonla bağlanmak istediğimde de numaram sanırım hala sisteminizde kayıtlı olduğu için fatura vs menüsü çıkıyor karşıma, abonelik başlatmak istiyorum. Özel mesaj ile numaramı gönderiyorum biri donerlbilirse




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 1 Kasım 2021; 13:6:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana cevap yok mu 😅

  • @TurkNetDestek Merhaba iyi pazartesiler diliyorum öncellikle. Size özel mesaj attım rica etsem geri dönüş yapar mısınız?

  • Balıkesir (ve/veya Bandırma) bölgesinde olup türknet kullanan arkadaşlar :) IP niz datacenter dan yoksa residentional mi?



    Konu Hız ise TurkNet Hep Zirvede!


    Konu Hız ise TurkNet Hep Zirvede!

    https://ipdata.co





  • Turk.net kendi saha ekipleri olmadan hiçbir sorunu çözemiyor. DSLAM'ın dibindeyim 90 mbps sabit hız alırken birden 70 mbps'lere düştü. Sorunu halen daha çözemediler. Gönderdikleri Turk Telekom saha ekipleri de bina içi tesisatın içine etmiş. Her yeri dağıtıp gitmişler.


    Konu Hız ise TurkNet Hep Zirvede!
  • konu hız ise turkner zirvede ama internet kopmaz ve size internet gelirse zirvede diğer türlü dumanla haberleşmeye devam

  • İstanbul Eyüp Akşemsettin Mahallesi'ne Gigafiber gelecek mi ?

  • michelin99 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Akşamsettin mahallesi planlama içerisinde yer alıyor.
  • Ray Kurzweil kullanıcısına yanıt

    Hocam o kutunun elden geçmesi lazım, orada kimbilir ne kadar parazit var. TT saha ekibi kabloları birbirinden ayırmış ve öyle bırakmış. Size dağınıklık gibi gelse de esasen paraziti azaltmak için yaptığını düşünüyorum. Kablolar iyi yalıtım malzemesi ile sarılmamış ise birbirlerini etkilerler ve bir parazit oluştururlar. Bu da bağlantı kalitesini etkiler.


    Tavsiyem, bina olarak ortaklaşa yeni bir telekom kutusu ve regletler alın ve elektrikçiye baştan bağlatın. Hem de oralar düzene girer, hem de parazit azalır hizmet kalitesi yükselir. Bu kutu hiç yoksa yirmi senelik vardır, hadi hatrınız için on beş olsun. Oradaki çoğu kablo da ömrünü tamamlamış gibi gözüküyor.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Hocam burayı bu hale getiren TT saha ekibi zaten. Biz yapmadık ki?

  • Üstteki mesajımda bahsettiğim şeyleri tekrara düşüp yeniden yazmak istemiyorum. Kutunun, içindeki regletlerin ve kabloların eski olmasının Telekom ile ilgisi nedir hocam? Bina içerisindeki tesisata Telekom karışmıyor, binanın kendi sorumluluğunda olan bir durum. Telekom binanızın içerisine Fiber kabin koysa veya kendi ankastre kutusunu taksa dediğiniz doğru olur ancak bu dışarıdan alınma bir kutu.


    Kutu,reglet ve orada gözüken kabloların en az onbeş yılı var. Burada "burayı bu hale getiren" bir sorumlu arıyorsanız, bu sorumsuz apartman/bina/blok/site yöneticileridir.


    Tekrar söylüyorum, oradaki kabloların dağıtılması kasten yapılmış paraziti kaldırmak için. Eski kabloların yalıtımı iyi olmadığı için birbirlerini çok etkilerler ve bu da hatta gürültüye dönüşür. Bağlantı kalitesini de doğrudan etkiler.


    Hadi çalışan kötü niyetli diyelim, kabloları öyle bırakıp gitmiş. Fotoğraftan gördüğüm ve +10 yıllık tecübe ile söylüyorum ki zaten o tesisatın komple sökülmesi lazım, yenilenmesi lazım.


    Bina olarak harcayacağınız 200 veya 400tl civarında bir tutarla işçilik dahil yeni tesisat yapılır, siz de tüm sıkıntılardan kurtulursunuz.


    Gerçekler acı gibi gözükmesin hocam, binanıza aidat vs veriyorsanız söyleyin yenilensin. Kendi binanız ise ve müstakil ise de kendiniz elektrikçi ile anlaşıp yenileyebilirsiniz. @Ö1f1




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 30 Aralık 2021; 13:24:28 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.