Şimdi Ara

### KONU DIŞI ÖZEL BÖLÜMÜ KURALLARI ###

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
10.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • KONU DIŞI ÖZEL BÖLÜMÜ KURALLARI



    Aşağıda yazılı olan kuralları bölümü kullanan herkes kabul etmiş sayılmaktadır.


    1) Yeni konu açmadan önce forumun Arama bölümünü kullanarak daha önce konunun açılıp açılmadığına bakınız. (Aynı konunun birden fazla açılmış olması durumunda ilk açılan kalacak, sonra açılan silinecek / kilitlenecektir.)

    2) Konularınızı lütfen ilgili bölümlere açınız. Teknik konular ilgili bölümlerine aittir.Sorularınıza hızlı yanıt almak için konu dışına ait olmayan konuları bu bölüme açmayınız. Bu konular taşınmayıp, silinecek ve konuyu açan üyeye uyarı verilecektir. Bu davranışın devamında üyeye Konu Dışı bölümüne bir daha mesaj atamama cezası verilecektir.Fıkra, komik olaylar ve eğlence ile ilgili herşey Mizah / Eğlence , Spor ile ilgili herşey Futbol ya da Diğer Sporların Gündemi , MSN ile ilgili herşey MSN ve türevleri , film, müzik ve kitaplar adına her şey Sinema - Müzik - Kitap bölümüne aittir.


    3) Üyeler birbirlerine küfür, hakaret ve küçük düşürücü sözler sarf edemeyeceği gibi 3. şahıslar için de bu tip sözler sarf edemez. Hakaret olup olmadığı muğlak kelimelerde söz konusu söze maruz kalan üyenin şikayet etmesi durumunda, takdir üst yönetimindir. Bu tür mesajlar içeriğine bakılmaksızın silinecek ve yazan üyeye ceza uygulanacaktır. (Küfür veya hakaretlerin sansürlenerek ya da farklı bir dilde yazılması bir şey değiştirmez)

    4) Size bir üye küfür/hakaret ettiğinde, aynı şekilde cevap vermek yerine
    butonuna basarak şikâyet ediniz. Küfüre veya hakarete aynı tarzda cevap verilmesi durumunda, ilk kimin başlattığına bakılmaksızın olaya karışan tüm üyeler ceza alacaktır.

    5) Bölüm kurallarına göre silinmesi gereken mesajları alıntı yapmayınız. Aksi takdirde mesajınız silinebilir.

    6) Silinen veya kilitlenen bir konuyu ısrarla tekrar açmak ceza sebebidir.

    7) Açtığınız bir konunun neden silindiğini sormak için şikâyet et butonunu (
    ) kullanınız. Bu işi yeni konu açarak yaptığınız takdirde cevap verilmeksizin konunuz silinecektir.

    8) Ceza alan üyelerin başka bir kullanıcı hesabı alarak foruma yazmaya devam etmeleri yasaktır. Bu durumu tespit edilen üyelerin sonradan aldıkları kullanıcı hesapları kilitlenecek, asıl hesaplarının cezası ise uzayacaktır. Bu tutumlarını ısrarla sürdüren üyelerin ise asıl kullanıcı hesapları bir daha açılmamak üzere kilitlenecektir. (Yönetimin bu üyelerin sahte kullanıcı hesapları ile yazdıkları tüm mesajları silme hakkı saklıdır.) Bu konudaki sorularınızı forumdestek@donanimhaber.com adresine e-posta yollayarak iletebilirsiniz.

    9) Bölüm içinde dini ve siyasi içerikli ya da bu tür bir tartışmaya açıkça sebebiyet verecek türden konu açmak ve başka bir konuyu bu platforma çekmek yasaktır. Bu tür konular silinecek, üyelere gerekli görüldüğü taktirde ceza verilecektir.

    10) Açtığınız bir konuyu ilgi görmemesi ya da aşağıya düşmesi durumunda ısrarla gereksiz mesajlar yazmak sureti ile (smile koymak, "up" yazmak v.b.) üste taşımanız flood suçundan ceza almanıza sebep olabilir. Gerekli görüldüğü hallerde konu kaldırılabilir.

    11)Yöneticiler hakkındaki şikayetlerinizi, konu açarak ya da konulara mesaj atarak değil, şikayet mesajı yolunu kullanarak veya forumdestek@donanimhaber.com adresine e-posta yollayarak yapınız. Aksi halde bu tür şikayet içeren mesajlarınız ve konularınız silinecektir.

    12) Burada yazmayan fakat Forum Genel Kurallarına aykırı olan tüm kurallar ve yaptırımlar bu bölüm için de geçerlidir.

    13) Forumumuzdaki hak kısıtlamaları yöneticiler tarafından değiştirilebilmektedir. Bu yüzden bu yönde maddeler ilerde bu anlaşmaya eklenebilir ve kullanıcı bu maddeleri kabul etmiş sayılır.

    14) Bölümdeki konulara konu ile alakasız mesajlar yazmak ve alakasız resimler (jpg-gif) koymak yasaktır. Ör: "takam kafana, sana puanım 9 kanka, ow yea man, ..... dediler geldik, kangal alır, anladık .... var, ibretlik paylaşım, cCc .... cCc " vb... Bu tür mesajlar konu bütünlüğünü bozmaktadır. Ayrıca konuyu açan kişiye karşı da saygısızlıktır.

    15) Sahte üyelikler ile açılan küfürlü ve 18+ konulara mesaj atarak konunun güncel kalmasını sağlayan üyeler için de işlem yapılacaktır.

    16) Forum dahilindeki smileyları ya da resimleri amacı dışında kullanıp harf veya hece ekleyerek farklı anlamlara taşımak uyarı puanı sebebidir.

    17) Başka sitelerle olan sorunlarınız sadece sizleri ilgilendirir. Donanım Haber Forumlarını aracı olarak kullanıp site baskını yapma amaçlı konular açmak kesinlikle yasaktır.

    18) Tüm bölümlerde olduğu gibi, Konu Dışı Özel bölümünde de illegal içeriğe sahip siteler hakkında konu açmak, davetiye istemek ve reklamını yapmak ceza sebebidir.

    19) Üyelik için davetiye gerektiren, tıklama ile kazandırma vb. sitelerle ilgili konu açmak yasaktır.

    20) Alıntı özelliği oyun oynamak için değildir. Amaç dışı kullanımlarda gerekli görülen ceza verilecektir.

    21) Forumda ilginizi çeken, linkini kaydetmek istediğiniz konuları, sayfanın sol üst tarafında bulunan favorilerime ekle butonu ile kaydedebilir, konu her güncellendiğinde haberdar olabilirsiniz. Bu yüzden lütfen konulara "mesajım bulunsun" türünden bilgi içermeyen ve konu bütünlüğünü bozan mesajlar atmayınız. Bu tür mesajlar silinecek, gerektiğinde ihlal yapan üyeye uyarı puanı verilecektir.

    22) Forum yapısı ve forum yönetimi ile ilgili soru, öneri ve sorunlarınız için Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız bölümünü kullanınız. Konu Dışı Özel'e açılan bu türden konular cevap verilmeksizin silinecektir.


    Yukarıda yazılı kuralların herhangi birine uymayan üyelerin bu bölüme erişimi süresiz kapatılacaktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.