Şimdi Ara

Konsol mu Pc mi? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
3
Favori
18.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Off tam fan boy konusu :) Kafana göre takıl hocam. Yoksa işin içinden asla çıkamazsın burda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS nin exlusive oyunlarını beğeniyorum dersen ps5 i bekle derim. Geriye uyumluluk olursa ki bence olacak PS4 oyunlarını da oynarsın. Ex oyun önemli değil bana her türlü işimi görecek cihaz lazım dersen PC alacaksın bu kadar basit.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konsol + ultrabook en kombinasyon benim için. i5 CPU, 16GB RAM ve SSD'li bilgisayar yeterli. Artık i5'lerde 4C/8T var zaten. Günlük kullanımda sıkıntısız kullanılır. Laptop'ta kaliteli ekran, mobilite ve uzun pil ömrü en önemli parametreler. Performans artık sıkıntı değil.

    Konsol olarak önerim PS4. Her şeyden önce Sony stüdyoları çok kaliteli exclusive oyunlar yapıyor. Uncharted, TLOU, GoW, Spider-Man gibi oyunlar başka yerde yok. PS5'in çıkmasına az bir süre kalmasına rağmen Ghost of Tsushima gibi bir exclusive daha geliyor. Activision ve Rockstar ile marketing anlaşmaları var. PS'e özel içerik çıkarıyorlar. Daha önce bu anlaşmaya Xbox sahipti.

    Xbox alınacaksa One X alınmalı. Xbox One 900P'de oynatıyor. One X, PS4 Pro'dan daha güçlü. Hem de Gamepass avantajı var. Bir çok güzel oyunu uygun abonelik ücretine oynatıyorlar. Gamepass kütüphanesinde RDR 2 bile var. Xbox'ın birinci parti oyunları ilk gün ekleniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02177D6B6 -- 7 Temmuz 2020; 12:20:16 >




  • artık iki konsolun oyunları da pc'ye geliyor.konsolların esprisi kalmadı.
  • dünyanın en saçma sorusu

    ikisi birbiri ile o kadar uzak cihazlar ki

    ne alaka konsol mu pc mi? demek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyisi gaming laptop.msi gaming serisi al 7 yıl kafan rahat.
  • Ben yıllar sonra pc toplamaya karar verdim açıkçası. Topladım bir tane amd 5 3600-msi gtx gaming 1660 S 6GB-16 Gb ramli birşey 5900'e hallettim. Monitör dahil değil.

    ps3-ps4 senelerdir konsol yapıp idare eder bir dizüstü ile işimi görüyordum ama 2-3 seneye kadar 1500 civarına rahatlıkla alınan bu makineler bugün 5k oldu. Eski teknoloji bu fiyat etmez. Yeni konsollar da 7k civarında gelecek oyunlar 500TL oldu. Pc başında durmayı sevmiyorum ama takarım bir kontrolcü yaslanır oynarım artık.

    ps5 exc oyunları da geldikçe kiralarım 7-10 günlüğüne oyunuyla oynar geçerim. 7 sene boyunca ps5 8-10 tane olmazsa olmaz anca oyun gösterir bizlere.
  • omer_58 O kullanıcısına yanıt
    Bileşenleri detaylı yazar mısınız. Bende kafamda aynı soru ile dolanıyordum siz konusunu açmıştınız ilk günden beri takip ediyorum konuyu. Bende sizin gibi pc ye yöneldim benim kullanımıma daha uygun geliyor. Nasıl bir sistem topladınız parçaları söylerseniz banada referans olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En iyi kombinasyon konsol + ultrabook benim için. PS5 slim çıkasıya kadar 4 ile devam edeceğim. Pek oyun oynamıyorum zaten artık. İndirim denk gelirse, beğendiğim bir oyun görürsem anca alıyorum. Mesela RDR2'yi merak ediyorum ama 50-60 TL'ye düşmeden almam

    Zengin olsaydım şöyle yapardım: PS5 + ultrabook + oyun bilgisayarı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmoslu -- 7 Temmuz 2020; 1:49:51 >
  • Hala bu tarz sorular sorup bunu merak edenlere şaşırıyorum. Tabii ki PC kardeşim.
  • Zenginsen PC orta halliysen konsol şimdi gelecek biri oyunlar çok pahalı diye psde kardeşlik yada xbox game pass ile 10larca oyun oynarsın benim bütçem 15-20klara pc toplayabilsem pc alırdım belki ama tüm oyunlarda hile var buda eksi yanlarından biri +sı fazladır ama sadece oyun netflix twitch youtube takılıyor internete cepten tabletten giriyorsan gerek fazla yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 8-9 k ya çok iyi bir sistem toplanabilir ekran kartı güncelleme olayına çok takılıyorlar aslında böyle birsey yok bugun bu bütçeye rtx 2060 yada 2070 li bir sistem aldığında 4-5 sene arkana bakmazsın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bikereismiguzel kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle insanlar hala 1-2 senede kart upgrade etmek zorunda kalınacağını sanıyorlar.

    Şuan alacağın sağlam bir gpu dediğiniz gibi bayağı götürür.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paran varsa pc.Donanınmlı bir pc de oyun oynamak kadarrahat bişey yok.Eskiden ps3 kullanıyordum ancak pc deki rahatlığı alamıyordum.Ayrıca pc nin belli bir donanımı,sana verebileceği belli bir fps var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: defected

    dünyanın en saçma sorusu

    ikisi birbiri ile o kadar uzak cihazlar ki

    ne alaka konsol mu pc mi? demek?
    Dilimize tüy bitti inan
  • Tabii ki abaküs
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

    Dilimize tüy bitti inan

    Alıntıları Göster
    Aynen öyle katılıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok uzun yazılır bu konuda ama şahsen gözlemim zamanın bolsa pc zamanın azsa konsol
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kozmoslu

    En iyi kombinasyon konsol + ultrabook benim için. PS5 slim çıkasıya kadar 4 ile devam edeceğim. Pek oyun oynamıyorum zaten artık. İndirim denk gelirse, beğendiğim bir oyun görürsem anca alıyorum. Mesela RDR2'yi merak ediyorum ama 50-60 TL'ye düşmeden almam

    Zengin olsaydım şöyle yapardım: PS5 + ultrabook + oyun bilgisayarı
    PS5 çok küçülemez, küçülürse de performansını düşürürler ve lite versiyon olarak satarlar, çünkü 2020'nin üst düzey bilgisayarlarından kuvvetli bir cihaz olacak, bunun için ciddi bir soğutma düzeni gerekli, yani ince laptoplar nasıl oyun konusunda kötüyse bu psde de aynı şey olur. PS4 ün en çok şikayet edilen özelliklerinden biri çıkardığı ses, o yüzden daha ferah bırakırlar diye düşünüyorum. 8 çekirdek işlemci ve üst düzey rtx'li ekran kartı iyi bir soğutma gerektirecek.




  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.