Şimdi Ara

Konami söz verdi: eFootball 2022'yi düzeltecekleri tarihi açıkladılar! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Grafik işleri çokda önemli değil... önemli olan oynanabilirik ve oyun içindeki fizikler. (futbol oyunu için)


    Yoksa Ronaldo'nun kaşı gözü çok benzemiş benim çokta umurumda değil.

  • fotolara ne güldüm ya hahahahahah. ama yine de konamiyi hep sevdim, seveceğim.

  • Duyar kasmıyorum. Oynanışlarının farklı olduğunun da farkındayım. Yalnızca yargılamaya benzeyen tavrın rahatsız etti. Keşke en başından "bana göre" deseydin de böyle olmasaydı. Bu arada çoğu kişi FIFA'ya sandığın gibi 600-700 vermiyor, o iş çoğu zaman dijital satın alım ile ucuza halloluyor.

  • düzelme güncelleme olmasın. bu şekilde devam etsin düzelmiş halini ayrı yayınlasınlar. eğlenceli oluyor bu da.

  • Daha önceki PES'lerde menüde oyuncuya bakarken ağızlarında çok ufak ama aptal hareketler vardı, insan bi iptal eder tam bi andaval işi.



    Pes umarım batar, zaten namerde muhtaç olmuşlar her sene bedavaya açınca cheater doluyor raporluyorsun kaplumbağa hızında müdahale ediyorlar.


    Oyundan düşen tarafın skorunun azalması lazım bunlar var ya tam bir pislik. Millet kaybetmeye yakın interneti çakıyordu.

  • Arkadaşa yazarken en sonda kişisel görüşüm olduğunu belirtmiştim zaten. Herkesin kendi tercihi zaten. Dijital vs de alsan o oyun o kadar paraları hak etmiyor ''bana göre''. Dileyen dilediğini oynasın. Ben Fifa ya geçmeyi düşünmüyorum. İyi forumlar.

  • Fifa 21'e kadar dediginiz gibi fifalar cok kotuydu pes sever olarak hic katlanamadim buz ustunde yurur gibi ergen gibi hareketler vs. Sacma sapan top fizikleri isik hizinda sut cekmeler filan. O konuda dusuncem bu sekilde. Ben online insani degilim ama futbolculari iki kere emekli ettim master league de her ligde kupa alana kadar oynadim efsane zorlukta ve cok begendigim bir oyundu pes 21 ama artik oynayacak bir sey kalmadi yapay zekanin ne yapacagini bile ezberleyince. 2 sene ara verdiklerini gorunce konaminin cilgin bir seyler yapacagini dusunduk malum ama ortaya cikan koca bir rezalet dalga gectiler bizimle. Buna karsin fifa 22 de cok guzel halde geldi sanki iki firma anlasmis gibi bu kadar farkin acilmasi cok sacma.


    Bence denemediyseniz fifa 22 bir deneyin hatta firsat olursa asil next gen konsolda deneyin. Cok guzellesmis ok dogal hale gelmis oynanis ve organize atak kurmak ince gormek gerekiyor gol bulmak icin. Pcde de hemen hemen ayni guzellikte oynanis ama next gende bir tik daha guzel. Grafikler asil cokfarkli ama oynanis hemen hemen benzer.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 14 Ekim 2021; 18:35:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.