Şimdi Ara

Konami söz verdi: eFootball 2022'yi düzeltecekleri tarihi açıkladılar! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yapılacak şey belli. Ctrl + A ve daha sonra Delete. PES 2021'e sezon güncellemesi yapsınlar. Grafiklere ve oynanışa hiç dokunmasınlar. Bu kadarı kafi. Alırız oynarız.


    Unreal Engine ile mobilde de oynansın diye oyunun tüm hassas mekaniklerini bozmuşlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil ile diğer platformlar arasında kurmaya çalıştıkları organik bağı koparmaları gerekiyor. Herşeyin ilk başlangıcı sancılı olur ama şirket zaten 2021 için sadece bir ek paket niteliğinde oyun sundu (-ki yeni bir grafik motoruna geçilmediği sürece bence de doğrusu bu) ama geçen 2 yıl içinde hataların bu kadar fazla olması, mobilin sanki PC/konsol için çıkarılmış bir remastered versiyonu gibi gözükmesi sinir bozucu oldu. Bakalım belki verecekleri güncellemeler ile bizleri şaşırtırlar ama ben mobil oyun sektörü ile PC/Konsol oyunculuğunun beraber yürümesini isteyenlerden değilim. Büyük bütçeli ciddi organizasyonlar free to play denen saçmalıktan çok ama çok daha kıymetli benim gözümde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Araxes kullanıcısına yanıt
    Fifa da rezil gidip para bayılıyorlar. En azından ücretsiz. Bir de Yeni motora geçtiler. Bu sene olmasa seneye düzelir. Fifaya 700 bayılmaya devam edin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SilenthillDream kullanıcısına yanıt
    Pes 13 gibi çıkaracaksa hiç çıkmasın daha iyi. Dümdüz koş gol at (o zamanın en iyisi agueroydu) defanstan skil yaparak gol at istiyorsanız fifa orada buyurun. Fifaya geçeceğime futbol oyunu oynamam daha iyi ayrıca. Aslında kaybetmiyor fifaya da geçmiyor direkt bırakıyorlar. Pes seven adam fifaya geçmez.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • düzeltecekleri tarihi açıkladılar ! sonundada ünlem işareti var düzeltemiyolar bide tarihini açıklıyor pes bitti beyler.Ben buna pes artık diyorum.

  • Ben pesi winning elevenden beri oynuyorum.. 2014 den sonra pek sarmamaya başladı artık her sene deniyorum o eski tadı kalmadı. Sonra bir arkadaşım fifada pes ayarı filan var dedi sonra ayarları yapınca FIFA güzel gelmeye başladı mesela kareye fifada basılı tutuyorum aynı gidip adama pres yapıyor derken alıştık artık FIFA'ya grubumuz vardı 100 kişilik 95i FIFA'ya geçti hepside pesciydi :) Açıkçası konaminin pek umrunda değil Türkiye pes forumlarinda zamanında az msj atılmadi adamlar sallamiyorsa bizde gidipte niye alalım boşu boşuna dedik..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SilenthillDream kullanıcısına yanıt

    Valla siz pes sevmiyormuşsunuz demek ki... FİFA ile Pes oynanışı arasında dağlar kadar fark var. FIFA nın oynanışı çok kötü ve zevksiz. Yani ayarla falan da olacak iş değil. Sahada hepsi aynı adamlar langırttan farksız. Futbol oyununu bırakırım FIFA oynamam. Kişisel görüşüm.

  • Golden Gate kullanıcısına yanıt

    Fifa sanki farklı. Oyuncak bebeklerle paten futbolu.


    Ekleme: Kanatlardan ara pasını ver yardır oyunu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BéTo -- 13 Ekim 2021; 0:24:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortaya çıkan sonuç bu kadar leş olunca free to play yapmaya karar verdiler kesin. İlk yayınlanan Messi'li 15 fps unreal engine teaserından belliydi. Hadi oynanış neyse de, grafik olarak mevcut oyundan daha kötüsünü çıkarmak nasıl bi kafa anlamak zor.

    Bi de daha yıllardır maç koparma hilesini çözememişken cross play yapmaya kalktılar. İsim değiştirmeyle de tüyü diktiler. Yazık oldu. Pes 5-6 yenilenmiş grafiklerle sağlam online desteğiyle gelse halen hepsinden çok oynanır. Pes'in olayı arcade eğlenceydi. Fifa'ya benzetmeye çalıştıkça bi ayrıcalığı kalmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 13 Ekim 2021; 3:25:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BéTo kullanıcısına yanıt
    O kadar para verince oyun kusursuz oluyor hocam idare et. Buraya fifa şöyle iyi böyle iyi yazanların çoğu zaruretten öyle diyorlar. 600-700 lira bayılınca normal görüyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çok zor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SilenthillDream kullanıcısına yanıt

    F2P oyunların mantığı o zaten. Nereden para kazanıyorlar sanıyorsun?

  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    pes 13 harikaydi. gerci pes2011 mi yoksa pes 12 miydi ama birisinde bir dalevara donmustu.


    e3 taniti mi ile surdukleri oyun farkli idi. sanirim o saklanani 2013 de piyasa surmuslerdi.


    Terry F. Gamingyoutube
    #PES2013 New videos every day! efootball Pro Evolution Soccer 2021. Master League and Become a Legend career mode with realistic storylines . Road to Glory Series with cinematic storylines. Realism in Master League. Simulation Sports Gaming. On this channel I aim to replicate what goes on at a football/soccer club in real life. From big money takeovers to transfers and and squad building, we aim to take a realistic approach on our Road to Glory, RTG, as we push forward to conquer Europe. I'm a big fan of career modes or Master League in general. And the storylines and cinematic elements are so much fun to do they only add to the realism of the series. I mostly play PES 2020 but I will be playing PES 2021 and PES 2022 when it releases. So if you enjoy RTG or Road to Glory series, Become a Legend My Player with realistic storylines that develop along with the series and soccer highlights and compilations you'll enjoy the channel! thanks for being here. Follow me on Twitter: https://twitter.com/terryfooty Follow the stream on Twitch: http://twitch.com/terryfgaming Fiorentina Intro Music: Acid Trumpet by Kevin MacLeod Link: https://incompetech.filmmusic.io/song/3340-acid-trumpet License: http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ Thanks for all the support everyone!
    https://www.youtube.com/watch?v=BT2xZh3VEaM



    2013 sonrasi oyun motorunu degistirdiler. suta cekeren iki, uc metre kayan ve sonra topa vuran animasyonlar geldi vs. cok sacmaladi. su oyunu guncellese yeter. artik yas 35 oldu. su oyunlari oynayasim yok, ama pes13 efsane hala akimizda  

  • Winning Eleven'dan beri serinin fanı olan Fifa'ya karşı da hep savunduğum ve çok daha iyi bulduğum PES artık net olarak Fifa 22'ye yenildi nezdimde. Fifa 22 Next-gen versiyonuyla arayı çok açtı ve efootball'un bu saçmalıkları da birleşince artık rakipsiz bir oyun haline geldi. Gerçekten futbol oynamak isteyenlerin müthiş görsellerle next-gen Fifa'ya geçiş yapmasını öneririm.

  • pskillercheto kullanıcısına yanıt

    PES'in tüm eğlencesi bu hızlı oyun tarzındaydı işte. Seri paslar, ceza sahası dışından sert şutlar vs. İlk 2011'de değiştirdiler ama o da fena olmamıştı. 2014 de yarım bi oyundu yine böyle yeni motora geçme muhabbetine. Sonrasında yavaş yavaş oturuyor derken bu efootball saçmalığı çıktı. Hadi oynanışı yapmak neyse de grafik nasıl daha kötü oldu anlamak zor. Çok umutlu değilim ama inşallah şu yeni duyurulan futbol oyunu UFL güzel çıkar da Fifa'ya alternatif olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir haftadır falan oynuyorum. Cihazda hem Fifa 21 var hem bu oyun. Tamam topun hissiyatı ve gol atarken aldığınız zevk oldukça iyi ama oyun çok yavaş. Aşırı yavaş. Paslar, diğer oyuncuların pozisyon alması, koşmaları vs. sanki herşey ağırçekimde. Fifaya geçiyorum oyun resmen akıyor. Grafiklerden de öte ciddi problemleri var bu oyunun, güncellemelerle falan çözülemeyecek tarzdan. Bu nedenle de sildim.

    Konami kontrollerin bu kadar anlamsız olduğu, hantal bir oyunu yapmayı nasıl başarmış şaşırıyorum. Biz Winning Eleven oynamış PES 5'i PES 6'yı hatim etmiş adamlardık zamanında. Bu rezalet katlanılabilecek gibi değil maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Herkesi çalımlayarak gol atmanın neyi gerçek futbol anlamadım? PES savunduğum diyorsunuz da PES oynayış tarzıyla birbirinin alakası bile Yok. Yani misal PES 21 seven birisine FIFA tat vermez. E football dan bağımsız söylüyorum ki cidden iyi değil şu haliyle. Modlar server hariç FIFAnın artı yönünü göremiyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PES 2021'de 2036 yılına geldim 4000'i geçkin maç yaptım. Ben daha PES 2021'in neyini oynayabilirim? PES 2021'in bana verebileceği bir şey kalmadı ki.


    Fifa 22'yi next-gen de legendary zorlukta bir açın ve yapay zekayı çalımlamayı bir deneyin. Tek bir çalım atarsanız şanslı sayın kendinizi. Tek bir diyorum. Yemiyorlar. Online için de oynamayı bilene denk gelirseniz çalım yemez. Harala gürele pres yaparsa yer çalımı tabii ki.


    Dediğim gibi eski postlarıma bakarsanız PES'i ne kadar savunan biri olduğumu görürsünüz. Ama şu an Fifa 22'nin next-gen versiyonu karşısında gülünç halde PES bana göre. Hani kötü falan değil, gülünç halde. Umarım konami aklını başına alır da öne geçmeye uğraşır yoksa EA pisliğinin tekel olduğu bir futbol istemiyorum ben de. Ama durum maalesef bu ve tek suçlusu konami gerizekalıları.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 13 Ekim 2021; 22:35:58 >
  • Neye göre PES'i sevmiyormuş? Şu fanatik düşünce yapısından kurtulun. İsteyen istediğine geçer.

  • Pes seven birisi FIFA sevmez. Pesin oynanışı ile arasında çok fark var. Fifa geçtim sevdim diyorsa da BANA GÖRE pesi sevmiyor demektir. Ben pesin oynanışını sevdiğimden fifaya geçmiyorum çünkü. Ayrıca arkadaşa Kişisel görüşüm olduğunu da belirttim. O cevap vermiyor seni ne ilgilendirir bu? Varsa fikrin söyle. Yoksa görmezden gel yazdıklarımı. Seni bağlayan bişi Yok. Duyar kasıcam diye de ne yazdığımı önce bi oku. Fanatiktik yapan da Yok. Bi oyuna çok para verdin herkes oynuyor diye o oyun en iyi oyun olmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_90_03 -- 13 Ekim 2021; 23:25:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.