Şimdi Ara

Kompakt Taviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yıllardır Nikon D5200 kullanıyorum. Yanımda da mutlaka bir kompakt makine bulunur, özellikle zoom için. Olympus Sz-10 var şu an kalitesi tatmin edici değil, çok uygun fiyata bulup ikinci el olarak almıştım.


    Şu an bütçem 1500-2000 civarı. En az 25-30x zoom olan kompakt makine arıyorum. Şu an favorim Canon Sx710 veya Sony Hx60. Bunlardan birini ya da başka bir makineyi önerebilir misiniz? Düşük ışıkta pek çekim yapmam. Makro çekimler ve portreler önemli benim için.




  • SZ10 ne kadar başarısız ise diğer kompaktlarda o kadar başarısız. O nedenle benim tavsiyem küçük aynasız bir makine almanız. Samsung NX300 - NX3000 ve NX mini çok çok daha iyi makineler. NX mini bence tam aradığınız şey.

  • Zoom yapan kaliteli bir makine en az 1 inch sensör boyutunda olmalı. Bu tarz makineler de kompakt sınıfında olmuyor. Boyutları büyük dslr like tarzı olanlar var. Ya da objektif değiştirilebilir kompakt boyutlular alacaksınız fakat onlarda da 25x zoom yine bulamazsınız. Kısacası ya fotoğraf kalitesinden vazgeçeceksiniz. Ya da zoomdan. İkisinden vazgeçmem diyorsanız kocaman makine ve lensi taşımaya mecbursunuz.

  • Hocam bende hx60 var

    Macrosu fena değil zoomu harika uçakları falan kesiyor  portre kötü kompakt makinelerde portre pek olmuyor galiba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.