Şimdi Ara

kombili dairede kullanılmayan odaların petekleri kapatılırsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar evim 100 metrekare oturma odasında 2 adet 60 cm var çocuk odasında 1 adet 80 cm var yatak odasında 1 adet 80 cm var salonda 2 adet 100 cm var mutfaktaki söktüm ve tıpa taktım koridorda yok banyoda ızgara şeklinde petek var benim kullanmadığım salonun 2 peteğinide kapatsam doğalgazdan tasarruf edermiyim kombim 24 saat boyunca 45 derecede yanıyor demirdöküm atron modeli doğalgazdan nasıl tasarruf edebilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Petek kapatirsaniz talebi dusurdugunuz icin tasarruf edersiniz ama kullanmak istediginizde odayi isitmak zaman alir. Lombiyi 24 saat calistirmak da istediginiz kadar dusuk sicaklikta calistirin gereksizdir.bir termostat edinin, vede olmadigini zamanlarda 17 dereceye getirin. Radyatorlere de termostatik vana taktirin, kullanmadiginiz odalari dusuk bir sicaklikta tutar bu.

    Isitma kontrolu onemli bir konudur, kesinlikle tasarruf ettirir hem de konforunuzu arttirir. Forumda derya kadar bilgi var. biraz arastirin siz de gorursunuz.

    Saygilar,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.