Şimdi Ara

Kombiden gelen tak sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
27.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar kombi çalışırken içinde birşey çatlıyormuş gibi ses çıkıyor,bahçede olduğu için ses bizi rahatsız etmiyor ama neden böyle oluyor kombi evin içinde olsaydı rahatsız edicekti bu ses sizce sorun varmı garanti bitmeden servis çağırmaya gerek varmı sizce sesi kayıt ettim 30. saniyeden sonra belli aralıklarla gelen tak sesi gelmeye başlıyor.
    https://soundcloud.com/stabbinq/yeni-kay-t-2



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 12 Ocak 2014; 14:41:53 >



  • Merhaba sanirim kombiniz dd nitromix.bu sorunu gecen sene ben de yasadim servisler bunu çözemedi.kombinizin esanjorunden gelen genleşme sesi bu.kombinin esanjorunu monte eden tüm vidalari gevsetin sorununuz çözülecektir.yani kombinin içini acmaniz lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meddah58

    Merhaba sanirim kombiniz dd nitromix.bu sorunu gecen sene ben de yasadim servisler bunu çözemedi.kombinizin esanjorunden gelen genleşme sesi bu.kombinin esanjorunu monte eden tüm vidalari gevsetin sorununuz çözülecektir.yani kombinin içini acmaniz lazim

    Kombi vaillant 296 açıkcası kombinin için açıp bahsettiğiniz vidaları sökücek kadar becerim olduğunu sanmıyorum bunun için servisi çağırmaya gerek varmı sizce benim merak ettiğim şimdi ihmal edersek ileride daha büyük bir soruna neden verebilirmi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 12 Ocak 2014; 16:30:50 >
  • bLind kullanıcısına yanıt
    Hayir bir sorun olmaz.sadece ses sizi rahatsız ediyorsa sorun olur.sanirim kombiniz içerde değil.ama yine de servisin fikrini yorumun u da alin içiniz rahat eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim ses rahatsız etmiyor çünkü bahçede olduğu için duymuyoruz.Bende oda termostadı modülasyonluğu olduğu için kombiyi kaç derecede çalışıtırıyor acaba diyip meraktan bakarken fark ettim sesi.Olmadı servisi çağırırım bir kere bi baksınlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.