Şimdi Ara

Kombi ntc sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sıcak suyu açınca direk sıcaklık göstergesi 70'leri gösteriyor doğal olarak kombi su ısındı sanıp gazı kesiyor o yüzden duş alamıyorum . Lakin normal petek suyunda sorun yok. Bu ntc ikisi için ortak değil mi neden birinde yanlış gösteriyor birinde düzgün çalışıyor ? Şimdi kombiyi 10k dirençle kandıracağım. 10k direncin sıcaklık değeri 25 derece. Yani sıcak su hep 25 derece olarak görünecek ve kombi sıcak su verecek ama bu seferde petek suyunun ısısı hiç düşmez herhalde. Hep yanar. Doğru mu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • 10k takarsan 25 C görür ve hep tam kapsite çalışır ve musluğu ısıtabildiği kadar ısıtır.60ın üzerine çıkar. Suyu az açarsan aşırı ısı arızasına geçebilir. Yarına kadar geçici tek çözüm direnci 5k takarsın karşılığı 45dir kombiyide 45-50-55 dene. Modele göre değişikliik gösterebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ebu abdillah

    10k takarsan 25 C görür ve hep tam kapsite çalışır ve musluğu ısıtabildiği kadar ısıtır.60ın üzerine çıkar. Suyu az açarsan aşırı ısı arızasına geçebilir. Yarına kadar geçici tek çözüm direnci 5k takarsın karşılığı 45dir kombiyide 45-50-55 dene. Modele göre değişikliik gösterebilir.
    Aşırı ısınma bilgisini de ntc'den almıyor mu peki hocam ? Aa pardon gerçi boru üzerinde ısı termiği var o atar herhalde dimi ? Çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.