Şimdi Ara

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (583. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.602
Cevap
327
Favori
600.416
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edgar1899

    Evony ya da goodcare in en kolay alacağı onay R, yani sıçrama direnci, çünkü her üç katmanı da su tutucu özellikte, genelde firmalar tip IIR onayı alabilmek için en dış SMS kullanıyor, mesela dış katmana su damlatıyırsunuz geçirmeyip üstünden atıyor ancak en iç katman ise suyu kolayca geçiriyor.


    Aslında herkesin anladığım kadarıyla içini rahatlatacak ve alacağı maske dıştan içe doğru SMS-meltblown-spunbond Tip IIR maske olacaktır. Ben hem üreticisine, hem sertifikalarına, hem de kumaşı üreten ve kullanan hayat kimya olduğu için CE belgesine uygun üretim yaptığına inandığım için ve kapatıcılığı/teli başarılı olduğu için goodcare kullanıyorum.

    Goodcare üç kat SMS ile tip II onayı alacak filtreleme sağlayabiliyorsa ki belgeler bunu gösteriyor, benim için sorun yok.

    Goodcare bulduğumda alıp kendim icin deniyeceğim. Ancak Tip II bir üstü R olani diye sizden öğrenmistik neden R değil?

    Oğlum yüzü biraz tombik bana olan onada oluyor çocuk maskeleri hep küçük geliyor evony çok güzel ama bi tık daha lastiği geniş olur ise oğluma artık maske arayışında olmam. Hayat Kimya güvenilir SMS olması koruyuculuğu etkilemiyor diyorsanız sınıf için artik evony alırız. Gerci vaka sayıları malum okula göndermiyorum oğlumu ancak sınıftaki arkadaşları gidenler icin maske arayışında cok titizim eczane filtreli diye 2 kat filtresiz maske vermis veliler maske olayindan bi haber hemen kesip baktım yazık bilmeden kullanıyorlar ki okulda daha yeni 1 sınıf karantinaya alındı.

    saytek esim icin cok ideal ama logosuna gıcık oldum roll bgood eczaneden bulabildiğim için ARE eczanelere gelene kadar beklicem.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: toran_aga



    Fotoğrafını paylaştığınız Evony maskenin üzerinde Type 2R yazısı var, güvenerek kullanabilirsiniz.

    Are umarım kısa sürede cıkarıp eczanelerede dağıtır beklemedeyiz🖒


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toran_aga kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef rams 5 li göndermiş yeşil olan o yüzden iade ediyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayat kimyadan hepsiburada üzerinden aldım evony ama rezalet daha önce 240 lı aldığımda burun teli tutuyordu kalındı. Şimdi tutmuyor. Bana öyle gelmiş olabilir sandım evdeki herkes sırayla bu aynısı değil diyince emin oldum birde evony yazısı da kalkmış maskelerden hızlı ucuz üreteceğiz diye kalite yerlere düşmüş sanırım are deneyeceğim

  • Roll tek tek ambalaj %99 filtre yok muydu sitede öyle gösteriyor ama eczaneden aldığım 5li olan gibi 98 tekli olandada 98 garibsedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Normalde Akyel ve Mardenim kullanıyorum. İstanbul'da vakalar çok arttı. O nedenle gecen gun 3 saat boyunca 3M marka FFP2 maske kullandim, ventilli modeli. Bankaya, eczaneye, hastaneye vs gittim. Fiziksel aktivite de yapınca (yürüdüm ve merdiven çıktım) nefes almakta epey zorlandım, ki aslinda yürüyüş konusunda antrenmanlı sayılırım. Düşündüm de, bir de bu maske ventilsiz olsaydi ve FFP3 olsaydi, acaba nefes konusunda beni daha da zorlar mıydı? Evde ayni FFP2 maskenin ventilsiz olanı da var, bir ara da onu deneyecegim bakalım. Cerrahi maskelere alıştık, bu N95 maskeleri kullanmak o kadar da kolay değil, sadece mecbur kaldigimda riskli alanlarda kullanacağim herhalde yine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alvent maskenin yeni modeli şu anda trendyolda sepette %50 indirime girmiş. Satıcının hiç yorumu yok acaba başka marka maske gelir mi bilemiyorum.

    100 tanesi 39.50 TL.


    https://www.trendyol.com/alvent/yumusak-kulakli-meltblown-maske-100-adet-en-az-98-koruma-sertifikali-bebek-mavisi-p-57229397?boutiqueId=537950&merchantId=115981

  • quote:

    Orijinalden alıntı: toran_aga

    Saytekmed'de TYPE IIR değil. TYPE II


    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/146330695

    Merhaba tekrar

    Daha önce saytek Med onerdigim @frkne34 paketten cikanlari yolladı bana. Burada tıp ll2 gözüküyor. Tekrar bilgilendirmek istedim. Bu arada firmaya mail attım cevap gelince tekrar yazacağım.

    Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]


    Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugün sınav için 3m in 9152e model ffp2 maskesini kullandım. Herkes n95 maske takınca dışarıdaki kokuyu alamazsın diyordu ama ıslak mendille elimi sildikten sonra kokuyu alabildim. Sizce maske de problem mi var ? Tamamen kapalı olmasına rağmen ?


    Bir de burun telini iyice ayarladım falan ama maske 30 dk sonra burun teli gevşeyip nefes verdiginde üste doğru hava kaçışı oluyor. Sürekli sıkıştırmak zorunda kaldım.


    İlk defa 3m 9152 n95 kullandım. 10 lu almıştım. Ben pek memnun kalmadım.

  • maligezgin kullanıcısına yanıt

    Saytekmed benim kafamı karıştırıyor. Trendyolda bir exlusive üretim yazdıkları maskeler var tek tek ambalajlı kullanan herkes baya kaliteli diyor. Bi de 150 tanesi 50-60 tl olanlar var. Herkes ince yazmış.

  • ksph K kullanıcısına yanıt

    Benim evimin önünde bir miktar yokuş var, araçla gitmediğim zamanlar bu yokuşu çıkmak zorunda kalıyorum. Açıkçası benim için test gibi bir durum oluyor. O yokuşu 3m ventilsiz ffp2 ile çıkamazken, add ventilli ffp3 işe çıkabiliyorum mesela. Bana vakum etkisi yaratarak en zor şekilde nefes aldıran cerrahi maske ise goodcare oldu bu güne kadar. Yokuşun yarısında açma zorunluluğu hissediyorum ancak bunun bir sebebi benim yüz yapıma en uygun maskenin goodcare olması da olabilir. Çünkü açıkçası teli, yanları vs tam kapanıyor benim yüzümde. Ancak başkası için belki büyük belki küçük gelebilir vs.


    Evony kullanamadım ben mesela teli sabitlenmiyor yanlar açık maske var mı yok mu belli değil benim için.


    Ventilsiz ffp3te kullandım ancak o maskeyi ancak düşük nabız halinde kullanabilirsiniz. Biraz yürümek, merdiven çıkmak vs bile nefessiz bırakıyor insanı.


    Şu an dışarı çıkarken goodcare takıyorum bir tane de paketli saytekmed atıyorum cebime, nemlenirse ya da başına birşey gelirse değiştiriyorum. Seyahatler içinde 3m ffp2 ve add ffp3 var.


    Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 7 Kasım 2020; 22:35:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • salvador.deli kullanıcısına yanıt
    20’lik kutularda tek tek paketli kocaman logolu Saytekmed maske gerçekten çok güven veren bir yapıda. Kullanırken anlıyorsunuz. Kaliteli hissettiriyor evet.
    Kalabalık olmyan açık hava gezintisine çıkarken ve diğer zamanlarda da binaya giriş yapacağım zaman Saytekmed kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpBörü -- 7 Kasım 2020; 22:41:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt
    3M ventilsiz maske ile belirttiğiniz durumun benzerini yaşadım. Hatta nefesimi normalleştirene kadar kendimi çok fazla teskin etmem gerekti tabii bunu da telaşlandırmadan, endişe hissetmeden yaparak. Keza Goodcare de gerçekten nefes almayı çokça zorlaştıran bir maske.

    Saytekmed benim de cebimde en az 2 adet bulundurup otoparkta değiştirince taktığım maske. Bir süredir market vs. giderken TT Medikal takıyorum. Otoparkta çıkarıp çöpe atıp Saytekmed takıyor ve evde de onu çöpe atıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpBörü -- 7 Kasım 2020; 22:40:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • salvador.deli kullanıcısına yanıt

    Bir farkı yok bildiğim kadarıyla fark sadece paketli olması.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iyi akşamlar,sağlıklı günler dilerim,telefonlarınızı nasıl dezenfekte ediyorsunuz? Biolab ın mendili var alkol oranı düşük,Ecolab İncides mendili var alkol oranını hiç bir yerde bulamadım,Alkol oranı yüksek mendil tavsiye ederseniz sevinirim

  • merdo1234 M kullanıcısına yanıt

    Eczanelerde swap mendiller vardır. Bunlar 70% alkol içerir onlardan alabilirsin.


    Yada aşağadaki ürünüde.


    https://urun.n11.com/medikal-malzemeler/alkollu-mendil-alcohol-swap-100-adet-cilt-temizleme-mendili-P170607772

  • maligezgin kullanıcısına yanıt

    https://www.trendyol.com/saytekmed/meltblown-filtreli-3-farkli-renk-3-kutu-150-adet-p-49992611?boutiqueId=537811&merchantId=211867



    İlandaki kutu resmine dikkatlice bakınca farklı olduğu ve TYPE IIR yazmadığı görülüyor. Eski üretim yeni üretim farkı mı var ne yok bilemiyorum artık. Demek ki alırken iyice araştırıp incelemek gerekiyor.

  • Onurcansiz kullanıcısına yanıt

    bende de yazısız evony var rezalet tel tutmuyor kenarları kapansın diye de ters takıyorum 5 kutu goodcare sipariş verdim onu deneyecez bakalım gelince Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] 

  • merdo1234 M kullanıcısına yanıt

    Migroslarda hops kolonyalı mendil var 80 derece alkol ihtiva ediyor. 30 tanesi 10 lira gibi birşeydi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

    Polmask 5 li paket 50 Lili kutudan almıştım.bugun 4. Paketi açtım rezalet.burun tellerine bakin


    Yazıklar olsun.

    yurt dışına kalitelileri gönderip yurt içine defolu ürünleri mi yolluyorlar nedir?????

    Daha once 5 li paketleri ve tekli paketleri kiyaslamislardi tekli olanlar daha kaliteli diye


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.