Şimdi Ara

Köleyiz beyler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Boş bir düşünce kalıbı kölelik die birşey yok tercih var. Bankadan gidip kredi çekip iş kurabilirsin kendin patron olabilirsin ve beynini iyi çalıştırırsan belki Oyunun kurallarını bile değişterebilirsin ve böylelikle köle olmaktan kurtulursun.Gerçi patron olmadığınız için konuşmak kolay geliyor Gidin patron olun herşeyiyle uğraşında bir köleliği ondan sonra görürsünüz davulun sesi herkese uzaktan hoş geliyor işte.İnsan sadece kendi penceresinden baktığı görür.4000 5000₺ maaş alan memurlar dünyanın en zor işi kendilerinin zanneder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 13 Ocak 2022; 10:49:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dedi ve lahmacunundan bir ısırık aldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes ekmeğinin kölesidir.!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eagle-1453 E kullanıcısına yanıt

    Yaşadığını anlıyor insan hocam. Temiz hava, yeşillik, sessizlik huzur herşey var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysnrysn Y kullanıcısına yanıt

    hocam doğru dersin ama bu insandan insana değişiyor.Mevcut ekonomik şartlar neticesinde çiftçilik,hayvancılık getireleri insanların ev geçindirme çocuğunun eğitim masrafları, yiyecek yakacak vb faturalarını karşılamadığı için küçük çapta yapılan çiftçilik insanlara haliyle yeterli gelmiyor,yanına en azından bir asgari ücretin veya emekli maaşının olması gerekiyor.Ama benim gördüğüm asıl sorun ihtiyaç kalemlerimizin gereksiz artışları.Yani kesemize göre harcamak yerine başkalarının durumu ile kendimizi mukayese edip gereksiz borçlara girip bu da sonrasında hem işimizi hem de sağlığımızı sıkıntıya sokmakta ve sonrasında o iş bize bıkkınlık vermekte.Yani değişen birşey yok ama biz kendimizi zamanla gevşetiyoruz.Uzun soluklu göremiyoruz hayatı her alanda.Uzun soluklu yaşayanlar da zaten Allah ömür verdikçe emeklerinin karşılığını alıyorlar.

    Bunu her alanda uygulamamız önemli olan.Biz birşeyi severek yapmıyorsak zaten baştan 3-5 sıfır geride olduğumuz için bu da bizi çabucak yıpratıyor.Seviyorum ama para kazandırıcı bir iş değil bu deniyor ama ne kadar çalışırsan çalış sonuçta bu sana bıkkınlık vermiyor.Sevdiğini geliştirebilirsin ama sevmiyorsan ya sevmenin yollarını arayacak ya da tükenip gideceksin

  • Eski insanlar nasıl yaşıyormuş çadırlarda, mağaralarda. Para yok, dert yok. En iyisi avcı-toplayıcı zamanlarına geri dönmek. Ama bütün lüks yaşam bize mecburiyet gibi sunuluyor.

  • HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt

    bizimde sporcu arkadaş var nişantaşında trolara sergiiyodu kaslarını tişörtünü kaldırıp acayip övgüler almıştı ülkeden ülkeye değişiklik gösterebiliyo bu işler  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7BED80C52 -- 19 Ocak 2022; 5:42:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.