Şimdi Ara

Kojima Productions Yeni Projenin Geliştirildiğini Doğruladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Metal Gear Solid ve Death Stranding geliştiricisi Kojima Productions, yeni projenin geliştirme aşamasında olduğunu resmi olarak duyurdu.

    Tokyo stüdyosu için sınıfının en iyisi yetenekli geliştiriciler arıyorlar. Açık pozisyonlar programcı, sanatçı, oyun tasarımcısı, ses tasarımcısı, yazar, proje yöneticisi ve yapımcı.

    Daha fazla bilgi açıklanmadı.
     
     
    Korku manga sanatçısı Junji Ito, Temmuz ayında yaptığı açıklamada, Hideo Kojima'nın kendisi ile iletişime geçtiğini ve korku oyunu üzerinde çalışmaya davet ettiğini belirtmişti fakat daha sonra açıklamasını düzelterek Hideo Kojima'nın kendisine bir partide "Eğer bir fırsat çıkarsa, yardımını isteyebilir miyim?" diye sorduğunu belirtti.
     
    Haziran ayında da Hideo Kojima ve sanat yönetmeni Yoji Shinkawa, yeni projenin sinyalini vermişti ve Death Stranding'in devam oyunu olabileceği yönünde tahminler ortaya atıldı.
     
    Bu yılın başlarında ise Hideo Kojima büyük bir oyunun yanında ek olarak manga, anime ve sadece dijital oyunlar gibi küçük projeler üzerinde de çalışmak konusunda istekli olduğunu dile getirmişti.




  • Abi ne death stranding devam oyunu ya? Oyunu beğenen biri olarak bu hikaye nasıl devam edebilir? Tle Last of Us Part II gibi zorlama bir hikaye olmalı ki anca devam etsin.


    Yenilik her zaman iyidir. Yeni şeyler ortaya çıkmalı. Kojima MGS gibi Ds ds diye bellerse ohooo işimiz yaş. Potansiyeli iyi kullanmaları lazım. Devam oyunu fetişizmi bir an önce bitmeli.


    Death Stranding: Uyanış

    Death Stranding: Giriş

    Death Stranding: Olaylardan hemen sonra


    böyle gider  

  • aman abi death stranding gibi bir facianın devamı gelmesin .mgs kafasında bir oyun yapsın onun dışında bu herifin yaptıklarını anlayamaıyoruz
  • PT gibi bir şey gelecek yani?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu sefer hamallık yapmayalım ne olur kojima
  • Bu sefer korku oyunu olacağını doğrulamştı kojima yanlış hatırlamıyorsam hadi bakalım kojima san yap baba gibi silent hill tarzında bir korku oyunu konami nal toplasın

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • "Oyun" yapsın, en azından denesin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni saçmasapan oyunumuza hazır olun..
  • Ekibi yeni topluyorsa, 5 sene sonra oyun çıkar.
  • Bu haberle ilgili yabancı bir kaç forumda yorumları okudum, bir de burada atılan yorumlara bakıyorum. Türkiye'deki oyuncu topluluğu halkın geneline göre, sosyal ve kültürel olarak daha iyi durumda gözükse de, çağın gerisinde kaldığı da açıkça görülebiliyor.

    Sanılıyor ki, Türkiye de sadece ekonomik kriz var, sosya-kültürel anlamda da son 20 yılda büyük bir duraksama var.

    Zamanın ruhunu yakalamada, geleneksel bakış açılarının dışına çıkamıyorlar, asıl üzücü olan da bu.

  • Ve kojima bombayı attı ve kaçtı :))

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Death Stranding o kadar büyük bütçe ile yapılmış, sadece bağımsız yapımcıların yapabileceği kafada tasarlanmış harika bir oyun. Bunun takdir edilmesi gerekirken, eleştiren tipleri görmek, ülkedeki oyuncu topluluğu hakkında olumsuz düşüncelere neden oluyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.