Şimdi Ara

KODAK PIXPRO S-1 günümüz için yeterli bir kamera mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bizim buralarda 2500 Tl civarına Kodak PIXPRO S-1 satılıyor. Yanında da 12-45MM F3.5-6.3 AF SZ, ED 42.5-160MM F3.9-5.9 AF SZ, SF 400MM F6.7 LENS lens veriyorlar sizce bu makinayı bu fiyata almak mantıklı mı yoksa bu fiyat bandında yeni bir makina alıp kullanmak mı daha iyi olur? Günümüz koşullarnda nasıl bir makinadır? Görüşlerinizi merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Çok kullanan bulmak zor ama bazı kaynaklara göre ürün iyi, tüketicisi memnun kalmış.
    Şöyle :https://www.bhphotovideo.com/c/product/1371276-REG/kodak_s1wh6_pixpro_s_1_compact_digital.html/reviews

    Tüketici yorumları hiç de bizdeki gibi "ürünü aldım iyi" gibi sığ da değil ürünü kullanıp çektikleri fotoları bile yüklemişler.

    TR fiyatına oranla da çok iyi fiyat sizinkizi -https://www.hepsiburada.com/kodak-pixpro-s-1-3-adet-lens-canta-ve-sd-kart-hediyeli-dslr-p-HBV000008769M?magaza=Kodak%20T%C3%BCrkiye&wt_gl=cpc.6805.shop.nelk.foto-ssc&gclid=EAIaIQobChMI7cX-yomV6QIV14BQBh2NtAfeEAYYASABEgIX2PD_BwE

    -https://www.ephotozine.com/article/kodak-pixpro-s-1-review-25708
    -
    Bu fiyat aralığında tanınmış bir marka var ise daha iyi tercih olur. Mesela Olympus PEN E-PL7, PEN E-PL8 modelleri bunun muadilleri gibi.




  • jiddi kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ben çok aktif bir üye değilim, konu da yeni değil ama Kodak markasını duyunca dayanamadım, Olympus M10 Mark III aldığım için forumu kurcalıyordum bu konuya rastladım,


    2006 Yılı mamulü z710 um var, arada bugüne kadar Canon Nikon 20 mp , zoom özellikli kompakt lar kullandım ama Z710 a gözüm gibi bakıyorum, artık oldukça yavaş çalışıyor, ama çok mükemmel fotoğraflar çekiyor, hala kullanıyorum, netledikten sonra kamerayı özellikle titretip sallıyorum yine de flu çektiremiyorum,, diyeceğim nedense artık Kodak ülkemizde eskisi kadar yaygın modellere sahip değil ama mükemmel bir kamera.

  • Tüm dünyada yaygın değil hocam Kodak, battılar. Şuanda fotoğraf alanında film/banyo ekipmanları satıyorlar, bunları satan Kodak da eski Kodak (Eastman) değil (Kodak Alaris).

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.