Şimdi Ara

çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
6
Favori
40.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 20 Mayıs Güncelleme:

    Değerli arkadaşlar Koçtaş üzerine düşeni ve kendilerine yakışanı yaptı. Biraz önce müdürlükten arandım. Firma adına özür dilendi. Yetkili servisin keseceği fatura karşılığı tüm zararımın karşılanacağı iletildi. Tüm sorumluluğu üstlendiler. Kendilerine teşekkür ettim.

    Ama öncelikle burada bana destek olan, konuya yazan, özel mesaj atan tüm forum arkadaşlarıma teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AutoTestPilot -- 5 Haziran 2017; 9:29:36 >



  • Şoför çarptığının farkında yalan söylüyor. Tabiki ben olsam direk polise giderdim. Çünkü şoför vurup kaçmış.
  • Bunlarda servisin çıkardığı parça ve işçilik listesi: (iyiki fara çarpmamış 1-2 cm ile yoksa 10 bine yaklaşırdı hasar)

    çözüldü



    çözüldü
  • Tramerde gozukmesin ne demek ! Koctasin soforunden ne farkin kaldi senin ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmis olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendini bu kadar yorma arkadaşım. görüntüleri kasko firmasına ver, yaptır, değer kaybını talep et. sonuçta hasarsızlığın bozulmayacak. bak ben bunları yazarken yoruldum. değerli hayatının değerli dakikalarını böyle şeylerler harcama. dava da açsan kaskoya da versen olacağı koçtaş'ın sigortasından ödenmek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beyinsis

    kendini bu kadar yorma arkadaşım. görüntüleri kasko firmasına ver, yaptır, değer kaybını talep et. sonuçta hasarsızlığın bozulmayacak. bak ben bunları yazarken yoruldum. değerli hayatının değerli dakikalarını böyle şeylerler harcama. dava da açsan kaskoya da versen olacağı koçtaş'ın sigortasından ödenmek.

    Bu yaptıkları yanlarına kar mı kalsın yani?
  • Şu olanlar yetkili birine gitsin o sizinle konuşan kişi tazminatsız işten çıkar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca vur kaç yaptığı için zaten Savcılık dava açıyor siz gidip ifade vermediniz mi? Orada soruyorlar hasarımın karşılanması karşılığında vazgeçiyorum ya da vazgeçmem diye seçenekler var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenginin malı ekstra kıymetli olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kazasız,boyasız ve hasar kaydı bulunmayan son model araç,hmmmm.
    Alıyorlar 200 bin liraya araba sonra çıldırıyorlar.
    Al bi lada samara rahat et birader
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersin07

    Ayrıca vur kaç yaptığı için zaten Savcılık dava açıyor siz gidip ifade vermediniz mi? Orada soruyorlar hasarımın karşılanması karşılığında vazgeçiyorum ya da vazgeçmem diye seçenekler var

    Ben polise tutanak tutturdum, haftaya salı-çarşamba emniyetten gidip alacağım. Savcılık olayını rapordan sonra değerlendireceğim. Ama şu aşamada kararsızım ne yapmam konusunda...
  • Arkadaşlar yardım ve destekleriniz bekliyorum, bugün benim aracıma vurdular , yarın öbür gün Allah göstermesin bu olay sizin başınıza da gelebilir. Ne yapılabilir nasıl bir yol izlenmeli fikri olan arkadaşlar var ise lütfen yazsınlar....
  • Aramızda hiç araba park ederken arkadaki araca vuran yok acaba? Ne kadar büyütmüşsün olayı. Yanlarına mı kalsın falanar. Komik duruma düşme arkadaşım gerçekten adam bir şey olmadığını düşünmüştür çünkü muhteşem bir darbe yok. Sonuç olarak elinde kayıtta var. Yaptır aracını koçtaşın sigortası karşılasın bitsin. Bu kadar adam öldürmüşler gibi yanlarına mı kalsın tutumu nedir?
  • Sadece plastik kisimlara zarar geldiyse deger kaybindan para alamazsiniz zira tampon ve farlar zarar gordugunde arabada bir deger kaybi olmuyor. Kaskodan yaptirin kasko ugrassin, eksi sozlukten birini bulup yazdirirsaniz ses getirebilir. Orada olusacak tepki yeterli olacaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herscher H kullanıcısına yanıt
    Bir insanin o durumda mal olmasi lazim arkadaki araca vurdugunu anlamamasi icin. İnsan bir not birakir, ulasmaya calisir arac sahibine. Bu arabalar kolay alinmiyor. Arabanin degeri ne olursa olsun sahibi icin bir yatirim araci turkiyede. Ben olsam ben de ayni tepkiyi veririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dava yoluna gitmeden yaptırmaya çalışın. Ha, hâlâ işi yokuşa sürüyorlarsa dava açın derim.

    Eğer ki 2500tl lik hasar plastik-ıvır zıvır şeylerden dolayı ise değer kaybı olmaz. Bundan dolayı fiyat kırmaya çalışan olursa muhatap bile olmayın.

    Kendi aracımın bagaj kapağı kamyonun ufaktan çarpmasından dolayı lokal boyalı. Bir kişi bile bundan fiyat kırmaya çalışmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu okurken sinirlendim, videoyu izleyince daha da sinir oldum. Ne demek şoför çarptığının farkında değil? Adam çarpıyor hiçbir şey olmamış gibi ileri geri manevra yapmaya devam ediyor, bunun üstüne müdür vasıflı bir adam bir özür dilemek yerine bunları söylüyorsa eğer yerinizde de olsaydım 2500 TL çok para değil ki elinizde konuşma kayıtlarınız bile varmış, cebimden yaptırıp dava açar onların huzurunu kaçırırdım. Böyle adamlar ekmeğinden olsun çalışmasın hiç acımayın. Küçücük bir kaza çarpıp kaçmak üstüne durumu kabul etmemek nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Utanmasa Hale'n zorluyor bir şey olmamış gibi park etmeyi, elinde herşey var kardeş git süründür şimdi şunu, biraz dikkatli olun be kendi başına gelse yangında kül bırakmazdı bunu yapan...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: herscher

    Aramızda hiç araba park ederken arkadaki araca vuran yok acaba? Ne kadar büyütmüşsün olayı. Yanlarına mı kalsın falanar. Komik duruma düşme arkadaşım gerçekten adam bir şey olmadığını düşünmüştür çünkü muhteşem bir darbe yok. Sonuç olarak elinde kayıtta var. Yaptır aracını koçtaşın sigortası karşılasın bitsin. Bu kadar adam öldürmüşler gibi yanlarına mı kalsın tutumu nedir?

    Evet park ederken vurabilirsin ve sen öyle yapıyor olabilirsin ama kaçıp gitmezsin. Bir not bırakırsın, özür dilersin birşey yaparsın. Zaten ben olay olduğunda şöför apartman görevlisinden bir telefonumu alıp bana telefon açsa abi böyle böyle oldu kusura bakma hakkını helal et dese hiç uzatmazdım işi canın sağolsun derdim. Ama geçmişte de hep böyle olaylar(vurkaç) geldi başıma ve hiçbirinde video kayıt yoktu bu sefer elimde var ne yapabileceğimi araştıyorum. Senin için küçük bir olay olabilir ama benim durduk yere hem maddi hem manevi keyfim kaçtı...




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.