Şimdi Ara

kobeye çok yakıştırdım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: J-Smoove


    quote:

    Orijinalden alıntı: HyperioИ

    Konuyu açan arkadaş provokatörlük için gelmiş zaten boşverin gitsin. Diğer mesajlara bile bakmadan direk "vurmuş işte hede hödö" tarzında mesaj yazmasından belli zaten ne olduğu.. Böyle gereksiz yere uzatmaya gerek yok konuyu bilen biliyo zaten orda ne olaylar olduğunu bilmek istemeyen, kulaklarını kapatıp kendini kandırmak isteyenlere laf anlatmakla boşa zaman geçirip değerli vaktinizi hiç yere çöpe atmayın..

    Benmi provokatörlük için gelmişim HOŞT dur bakıyım orda lebrona forumca giydirirken bi sorun yok Kobe daha beterini yapınca olur yeaaaaa ayrıca arkadaşım olduğunuda sanmıyorum .

    Üff be ne de laf koyarmış..
    Sırf şu attığın mesaj bile amacını belli ediyor zaten...
    Daha fazla da sıvayıp uzatma istersen. Karşında çocuk yok öyle iki mesaja kanıcak. Kimseyi kandıramassın böyle saçma laflarla..
    Ne yapmaya çalıştığın gayet belli işte. Hatta LeBron konusunda bi laf etmemişken konuyu LeBron'a bağlayıp ; Siz yaparken iyiydi ama dimi hee hööö şeklinde bi yaklaşımla gelmen bile zaten amacını direk ele veriyor.. Hiç uğraşma yani boşuna.. Böyle de boş işlerle uğraşmayı bırakıp daha faydalı alanlara yönelsen hem sana faydası olur hem forum huzuruna..




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.