Şimdi Ara

KM TAKİNTİMİ YENDİM 😊

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dostlar durumu ozetleyeyim
    2014 senesinde 2011 model corsa d aracimi 77 bin km deyken almistim.
    77 bin km 3 senede yapilir mi kafayi yemis bunlar demistim ve araci 90. Bin km oldugunda satmistim.

    Sonra 14 yasinda grande punto aracimi 160 bin km de alip 180 bin km yi gordugu icin hemen elimden cikartma telasina kapilmistim. Ona da 2 sene zar zor bindim.

    3. Aracimi alicagimda artik b segmente kapak janta plastik manuel cam acicana bu paralari vermicem dedim ve 250 bin kmde bir astra j aldim. İlk hafta gozume uyku girmedi ama verdigim para karsiligi aldigim arac beni cezbetti . Piyasasindan 20 bin tl ucuza aldim. Ona gore de satmasi olur illaki. Sanirim bundan sonra bakimliysa ve uygunsa kmye bakmicam. Sirf km dusurme isinden para kazanan ev gecindiren insanlar var. Piyasada km dusurme olayida cok fazla. 10 yillik sahibinden alinmis bir aracin bakimli olmasi ile birlikte sikinti cikartmadigini gordum. Araci olali 8 ay oldu masallah tik demedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 10 yıllık sahibinden bir araç almışsınız, bu tür araçlar %99 temiz oluyor ve ilanda çok uzun kalmıyor zaten.
    Fakat piyasada elden ele gezip tamir yüzü bekleyen (yağ yakma, rektefelik, turbosu bitmiş, yürürü dağılmış) sahibinin sorununu anladığı anda büyük masraftan kaçmak için satıp elinden çıkamaya çalıştığı o kadar araç var ki. Alan kişi de 3-5 ay sonra başkasına atmaya çalışıyor yediği kazığı. Bu döngü böyle sürüp gidiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 2.el takıntımı ekim ayında ilk sahibinden tek parça değişenli tertemiz bir Exclusive C4 alarak yendim. İlk 2.el aracımdı ancak 8 ay geçti ve araçtan memnuniyetimi tarif edemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende değişensin araba takıntımı yenmiştim geçen sene. İlk sahibinden 80.000 km de servis bakımlı almıştım. Park halindeyken el freni çekilmemiş araba gelip vurmuş foto video herşey var. Araç kaskolu olduğu için servise çekmişler direk. Sanayi de boyayla yapılacak hasarı servis her birşeyine kadar değiştirmiş. Bende eksper ve ustama gösterip aldım şu an 93 binde 1 seneyi geçti, sadece bakımını yaptırdım maşallah taş gibi
  • kartalus kullanıcısına yanıt
    Araba tavsiyelerine genelde C4 akla gelmiyor ama kullananlar da hep memnun hatta geçen gün otomatik şanzımanı ile ilgili epey olumlu şeyler yazan oldu ne dersiniz kıymeti bilinmeyen araçlardan mi C4

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim araç 530.000 km de memnunum mezara mı götürecez sanki bu kadar çok kasmanın anlamı yok.
  • babapars B kullanıcısına yanıt
    ELektronik aksamı biraz nazlı araç iş yerinde bir abimizde C4 benzinli vardı adam çözülemeyen bir sorun yüzünden zararına sattı aracını araç sürekli ateşleme bobini patlatıyordu.
  • Zaten çoğu elektronik sıkıntılar yüzünden aracı tercih etmiyor galiba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de değişen ve boya takıntısı var.asıl mesela aracın boyanan yerinde ya araç için önemli birşey varsa(şase motor)onlara zarar geldiyse korkusu var.
  • bu sizin değil bölge halkının takıntısı , peki neden bu takıntıya sahip oluyoruz? çünkü çok fahiş fiyatlarla araç sahibi oluyoruz, az kazanıyoruz, zor kazanıyoruz, yine de istediğimiz aracı alamıyoruz, avrupada iki aylık maaşıyla orta segmentte bir araç alınabiliniyorken , biz bir memur maaşıyla ancak 15 yıllık bir çalışmayla bir araç sahibi olabiliyoruz, hal böyle olunca da malın kıymete biniyor, çünkü bin bir zorlukla alıyorsun ve gözün gibi de bakmaya mecbur oluyorsun, araç fiyatları avrupada uygun olunca ve erişilmesi herkes tarafından kolay olunca, bu şekilde bizdeki gibi bir algı da olmuyor hatta olumlu bakılıyor, mesela değişen bir parçanın olumlu olduğu algısı var...ya da yanık veya çizik olan bir tarafın boyanmasına önceki halinden daha ılımlı bakılabiliyor. diyeceğim o ki yine gidip gelip ekonomiye bağlanıyor sonuç.
  • O kmde çöp olan çok araba var, benim alacağım araba en fazla 100.000 olmalı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Km takıntım yok ama o km'de Opel almazdım. 1.4t opeli almayı bile düşünmezdim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden bir Mondeo'm vardı, 2008 model. Üçüncü sahibiydim, aracı 450.000km'de aldım. 350.000'de rektefiye yapılmış bir sorun olmadan, ben de 40.000km (3 ay) binip satmıştım. Benden önceki sahibi aracı Türkiye'ye getirip tüm işlemlerini (rektefiye, döşeme, elektrik ayrıca yaştan dolayı ön airbag tüpleri orijinaliyle değişmiş) yaptığı için çok keyifle binip yaşlı bir kadına satmıştım. Şimdi Ghibli var, bir işadamının eşinin aracıymış, araca çok fena kıymışlar. Araç Türkiye'de şu an, komple boyandı ve yer yer göçük giderildi, motor rektefiyesi yapıldı, tavan dahil döşemesi yapıldı. Şu an o da şeker gibi oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun. Yüksek km takıntım olmadığı için 2. aracımı 200 bin km üzerinde aldım.
  • Cesaret edemiyorum arkadas. Nasil bileyim nasil kullanildi bu arac. Kime gosterelim. Hangi modellere bakalim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kullandigim 1.2 lpg li strada suan 383000 km de belkide tr nin en fazla km li stradasi hala kullaniyoz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 10 yıllık astra h sattım 3 sene önce yeni arac almak için. Alan çok bahtsız degilse sorunsuz kullanmaya devam ediyordur. Sorun bakımların eksik yapılması, km düşürülmesi, aracın bilinçsiz kullanılması kaynaklı. Soguk motorla dipgaz yapılmaz, turbodizelde hiç yapılmaz, yapılırsa ilk sahibi sorunsuz kullanır, sonraki sahibi çilesini çeker. Bakımsızlık ayni sekilde zarari sonradan ortaya çıkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TakemasterTR T kullanıcısına yanıt
    Hocam araclar farkli bir yerde mi ? Turkiye de bakim daha mi avantajli?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus00541 -- 30 Mayıs 2020; 0:0:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3. Yaşında araba 77 bin km yapmış kafayimi yemiş dediğiniz adam kafayı yememiste

    520 d si olan çok yakın bir tanıdığım var.km si yukselmesin diye ise otobüsle geliyor gidiyor.bakin araba kullanmayı sevmediginden,çevreci yada pratik olduğundan değil .kendi diyor zaten ilerde satarken iyi fiyata satmak için kullanmıyorum diye.kafayi yemislik budur

    Arabayı aldiysam binerim ağa.2016 Ağustos cikisli model benzinli tupsuz arabamı haftaya cuma 105 bin bakimina sokacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 30 Mayıs 2020; 0:11:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • km takıntı değil, ben bu kmde aracı almazdım. ha ben 200binde aracımı bir ayda zor satmıştım. alıcı "gördüğüm ilk temiz stilo, diğerlerinin hepsinin kmsi düşürülmüş, artık umudumu kaybetmiştim" dedi. yani 200binde temiz araba da var ama bulması zor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.