Şimdi Ara

Klima vakum problemi. İklimsa vakumlama yapmadı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sigma plus klima aldım dün mantoj yapıldı. Gelen servis yanında vakum pompası getirmişti. Yaparlar diye beklerken vakum yapmadan sisteme gaz verdi. Uyardım vakum yapmadın diye. Elindeki dijital bir aleti göstererek, muntemelen kaçak kontrolü yada basınç ölçen bir cihazı bunu buraya taktım vakum yaptık bana inananmiyor musun dedi. Oysa hiç vakum cihazı çalışmadı. İklimsa ya şikayet ettim. İnceleme yapıp doneceklerini söylediler. Muhtemelen tekrar gaz basalım diyecekler.


    Sorum fabrika dan şarj edilmiş cihazı vakum bile yapmayan servisin eline verip tekrar vakum yaptırıp gaz bastırmak mantıklı mı. Zaten olan oldu nem içeri gitti. Değişim talep ettim. Yapmazlarsa gaz değişimi de yaptirmayayim diyorum. Ne dersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcc -- 14 Ocak 2019; 15:25:47 >



  • İklimsa merkezden şikayetim için aradılar ve ''Biz orijinal set kullanıyoruz bu sette nem olmaz '' diye komik bir açıklama yaptılar. Çözüm odaklı çalışmak yerine kendilerini komik duruma düşürüyorlar. Servis basınç ölçme cihazını gösterip vakum yaptım diyor oysa o cihaz vakum yapmaz sadece basınç ölçer. İklimsa vakuma gerek yok diyor. Kurumsal bir firma diye klima aldık aldığımıza pişman olduk. Çözüm üretmedikleri gibi bari müşteri ile dalga geçmeseler.
  • İklimsa konuyla ilgili hiç bir çözüm önerisinde bulunmadı. Sadece servisin numarasını verelim onlarla görüşün dediler. Büyük lütuf !!!

    İklimsaya göre yeni cihaza vakumda gerekmiyormuş! bu arkadaşların borusuna nem girmezmiş!.

    Bir daha iklimsa mı asla.
  • geçmiş olsun, senelerdir sonu SA ile biten firmalardan bu tarz alışveriş yapmam
  • SA eski SA değil, ürünlerinden uzak durmakta fayda var.CarreforSA dahil
  • Vakum konusunda müşteri bu kadar bilgili iken, hizmet etmek için aylıklarını alan, klima satıp kârını cebine koyanlar aldığınız veya ettiğiniz hizmetin hakkını vermeden eşinizin ve çocuklarınızın kendinizin kursağından nasıl geçirirsiniz. Birde helal iş yapıyorsun diye övünüyorsunuzdur şimdi. İnsan olun doğru dürüst iş yapın yarım saat vakum seni öldürmez. Klimanın iç ünitesinin kurulumunu yapana kadar bağla vakumu gitsin sahtecilik içine işlemiş toplumun.
    Kusura bakmayın selametle 👌🏿
  • cmlkrt01 kullanıcısına yanıt
    Hadi servis işi aceleye getirdi müşteriyi kandırma derdinde. İklimsa genel merkez de aynı durumda. Set orjinal nem olmaz dediler :( orijinal sette vakuma gerek yok dediler. İKLİMSA
  • halilcc kullanıcısına yanıt
    Hiç canını sıkma.
    THH ver,ücret iadeni al.
    Vakumlama mecburidir. Zorunluluktur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.