Şimdi Ara

Klavye fare seti tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar;

    Birkaç klavye fare seti arasında seçim yapacağım.Fakat karasız kaldım.

    1-Logitech mx3200

    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27036

    2-Logitech wave

    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30520

    3-Microsoft wireless desktop 5000

    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=34966



    Seçenek 3 e daha yakın hissediyorum kendimi şuan.Oyun oynuyorum ama aşırı değil oynaycağım zaman kablolu kullanırım.Mx3200 ü daha önce kullandığım için faklı bir set almak istiyorum açıkcası.Sizin tavsiyeleriniz ne olur? Ya da farklı model de olabilir max 1430 lira civarı.

    Teşekkürler.







  • Fazla oyun oynamıyorsan bence WAVE KABLOSUZ DESKTOP senin için daha yaralı olucaktır. Bu klavye de daha rahat yazı ve klkavyenin fonksiyonları daha rahat kullanabilirisin ;)
  • Merhaba. Dediğim gibi oyun bağımlısı değilim fakat oynarım da.Tabi daha çok Rumple Pad 2 ile pes 2009 oynmuyorum:) Ama arada tabi cod waw crysis warhead bf II gibi oyunlar single , online oynuyorum.Çok kötü performans verirse oyunlarda usb klavye kullanırım oynarken fakat benim merak ettiğim gerçekten de çok aşırı bir rahatsızlık veriyor mu? Fare olarak bende Logitech g5v2 var.Amacım kablosuz seti internette ve office uygulamalarında kullanabilmek.
  • Arkadaşlar ben microsoft'un wireless Desktop 3000,4000 ve Wireless Laser Desktop 5000 modelini kullanmış biri olarak söylüyorum.Kesinlikle wireless laser 5000 almayın.Daha önce bir senedir kullandığım Wireles Desktop 4000 setini servise verdim geri aldılar.Sonra aldığım yerdeki eleman aklımı çeldi 4000 serisindeki sorunlar yeni sette yok dedi ve 5000 modelini aldım.Ama 4000 'deki sorunların aynısı bunda da var.Alırsanız Oyun oynamayı unutun derim.Çünkü klavye ve mouse'un aynı anda tuşlarına basmak zorunda kaldığınızda oyun duruyor.Tomb raider ,crysis ,half life gibi fps oyunları oynanamaz bu setlerle.Ayrıca acayip pil harcıyor.Reciver'ı klavye ve mouse'un arasına 50 cm'den az mesafede koyuyorum ona rağmen piller full olmasına rağmen sinyal seviyesi düşük diye hata veriyor.100 küsür lira para verip oyun bile oynanamayan bir sete para vermeyin.Benim yaptığım hataya düşmeyin derim.
    Birde microsoft bluetooth mouse 5000 almıştım.İki ürünüde yaklaşık 2 ay önce aldım.bu notebook mouse'u nun tekerleği bozuldu.Desktop setlerdeki gibi garip lastikten bir tekerleği var.Hemen bozuldu boşa dönüp duruyor.

    Aslında ben kaşındım.Sorunlu seti değiştirip yine microsoft'un setini ve notebook mousu'nu aldım.İkiside iki ay içinde bozuldu.




  • Mx3200 kesinlikle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.