Şimdi Ara

... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
5.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    Motorlar genelde kaslı tercih ediyor diyola doğrumu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir elin parmaklarını geçecek kadar kız arkadaşı olmamış insanların sorunu.
    Ergenliğini geçirmiş erkeklere soruyorum; fiziği güzel olan ama elinle kafasına vursan içi boş teneke gibi ses gelecek olan bir kızla çıkmadın mı hiç?
    Ya da fiziği sıradan ama samimiyeti, konuşması, fikirleri güzel bir kız için "çok tatlı bir kız" diyerek çıkmadın mı?
    Olay bu. Özgüven eksikliği olan, kızlarla konuşmada sıkıntı yaşayan, farklı bir yetisi olmayan kişi bunu başka bir şekilde kapatmaya çalışır. Cinsel açıdan sıkıntılı olanın büyük araba kullanması efsanesi de bunun bir benzeridir. Ya da bu kız bu adamda ne buluyor açıklamasının cevabı da genel olarak bu.
    Bence spora başla. Hatta hap,toz ne bulursan ye iç bir an önce o vücudu yap.
  • Kas yokken de kız arkadaşlarım oldu. 3 yıldır fitnessla uğraşıyorum. Yine oluyor. Kız için kas yapmış değilim.

    Ama önceden kolumu, göğsümü, bacağımı, kalçamı omzumu bu kadar çok ellemiyorlardı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O güzel kasların bir premium aracın yanında hiç bir şansı yok ve bu araçların çoğu bu göbekli dayılarda, sen de ağırlık kaldırırken ıkındığınla kalırsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Merdomable

    O güzel kasların bir premium aracın yanında hiç bir şansı yok ve bu araçların çoğu bu göbekli dayılarda, sen de ağırlık kaldırırken ıkındığınla kalırsın.
    Hocam önemli olan kızların kimi tercih ettiği değil bak dediğim tam anlaşılmamış

    Kızlar o premium araçlı göbekli dayıyı tercih etse de, güzel vücutlu bir erkek gördüğü zaman yanındakinden tiksinip aaaah aaah diyor gece gözünü kapatıp onu hayal ediyor
  • Olayı daha da genişletiyorum: Neyi ne için yaptığını düzgünce söyleyen herkes adamdır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5 yılı geçen bir süredir bodybuilding ile uğraşıyorum.Sorsan bodybuilding ve fitness aynı şey der bu konu sahibi arkadaş fakat işin aslı öyle değil.Bu arkadaş gibi düşünce yapısına sahip olup kızlar için bu spora başlayan ardından da devam ettiren insanlar benim tespitlerim ve tecrübelerime göre en fazla 6-9 ay arası bu sporu yapmışlardır.Fazlasını yapan varsa da artık o iş kız için vücut yapma kafasından çıkmıştır zaten.Çünkü bu spor bir yaşam tarzıdır,disiplindir,arkadaşların yanında pideleri pastaları gömerken senin tavuklu pilav yemendir.İnsanlar çoğu şeyi 1 yıl bile devam ettiremezken bu sporu bir kız için yıllarca devam ettirmek bana göre imkansız ötesi.Zaten bu konuyu açan arkadaşın 1 ay spor yapıp;"Hocam o hareketi yanlış yapıyorsun.","Kardeşim bunların hepsi steroitli ama ben doğal çalışıyorum.Steroitle direk sönüyor kaslar doğal değil." diyen varlıklardan olduğuna eminim.Body e gönül veren arkadaşlar her zaman daha fazlasını ister,aynaya baktığında hep yetersiz görür kendini.Çünkü bu bir hastalıktır.Spora gitmediğin günler kendini rahatsız hissedersin çünkü bu hastalığı kapmışsındır.Fakat bir kız için spor yapan zarganalar,1 ayda kendini sürekli kasarak yürürler.Dwayne johnson misali takılırlar.%90 ı 1-3 ay geri kalan %10luk kısmı da 6-9 ay sonra bu spora devam edemez.:))


  • işe yarıye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F31FE8CB4

    çünkü kaslılar profesyonel seviyesindeki, spor salonunda günlük yarım saat squat yapan kadınları götürüyor

    Alıntıları Göster
    Belgen var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kumandan hüsamettin

    10 sene önce başladım bıraktım 2 3 senedir çok adam gördüm pes eden benim gibi karı kızı sağlığı bırak belli bi süre sonra ister istemez pes ediyorsun ya bok gibi paran olucak Dr ve dyt yardımıyla kaliteli Steroid ve kaliteli beslenme bu oldumu ömrün boyunca devam edersin yoksa salona gidip sadece hammalık yaparsın 10 senede en kaliteli salonlarda spor yaptım merdiven altı ter kokulu salonlara gitmedim ama sonuç bu oldu yok sağlıkmış yok karıymış hepsi boş hikaye
    Steroid insanoğlunun icat ettiği en kötü şeydir bence çünkü herkes spor yaptığında kısa sürede dergi kapaklarındaki adamlar gibi olacağını düşünüyor doğal yoldan fitness sizi maalesef düşük kiloda kalıp define olmaya iter sadece 175 boylarındaki bir adamın değil 80 kiloda 75 kiloda bile define durup karın kası göstermesi mümkün değil 177 boydayım 84.5 kilodan 79 a düştüm ve adım adım four pack e doğru gidiyorum fitness ın özeti yapacağınız harekette kaldıracağınız ağırlığın sınırına ulaşıp kilo vermektir doğal yolla yapmak isteyen insanın bulk falan yapması da saçmalıktır. 72-73 civarına indiğimde benim hedefim gerçekleşmiş olacak 80 kg benchim 20+20 shoulder press im var.

    ve açıkçası konu için de yazacak olmam gerekirse kız için yapıyorlar falan diye ağlamanın mantığı yok fitness gösteriş sporudur tüm olayı zaten estetiktir yani kimsenin kız için falan yaptığı yok kız gelmesi fitness ın bir sonucudur sebebi değil sebep haline getiren spor salonunda aylarını yıllarını harcayamaz zaten
  • Size şöyle söyleyeyim, tecrübe ile sabittir (çok yakın arkadaşlarım ve çevresinden gördüklerim) eğer paranız yoksa hiç bir halt yiyemezsiniz. Para varsa ister kel olun isterse göbekli. Her türlü istediğinizi alırsınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nedir bu spor yapanların yapmayanlardan çektiği? sizene isteyen istediğini yapar. zararlı birşey değil, kötü birşey değil alkol sigara içeceğine, kafelerde-kahvehanelerde para çarçur edeceğine spor gidenleri saygıyla selamlıyorum. ne için yapıyorsa yapsın hiç farketmez spor insanı değiştirir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 10 Aralık 2019; 12:29:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F31FE8CB4

    Hocam önemli olan kızların kimi tercih ettiği değil bak dediğim tam anlaşılmamış

    Kızlar o premium araçlı göbekli dayıyı tercih etse de, güzel vücutlu bir erkek gördüğü zaman yanındakinden tiksinip aaaah aaah diyor gece gözünü kapatıp onu hayal ediyor

    Alıntıları Göster
    Hayal etse ne olacak? Sonuca bakarım ben :)
  • Doğada tüm canlılar "eş bulmak" "eşlerini etkilemek için" çeşitli şeyler yaparlar. Bu yaptıkları da soylarının devamı için önemlidir. Yani bu durum "doğaldır". Oysa bazı bireyler sanki potansiyel eşleri etkilemek için yapılan şeyin yanlış olduğunu düşünür hatta sıklıkla, o bana gelsin tarzı söylemlerde bulunurlar. Tabi ki bu kişilerin tercihidir. Eşleri etkilemeye çalışmakta yanlış bir şey yoktur.Son derece doğaldır. Aksini idda edenler biraz kedinin ciğer ile olan husumeti gibi duygular yaşamaktadır.

    Ancak body, fitnes sadece kızlarn ilgisini çekmek için yapılmaz. Sebep sonuç ilişkisini iyi kuralım. Kızları etkilemek için fitness yapan adım, sen doğru yoldasın. 6 pack her zaman kazanır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 10 Aralık 2019; 13:37:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Merdomable

    O güzel kasların bir premium aracın yanında hiç bir şansı yok ve bu araçların çoğu bu göbekli dayılarda, sen de ağırlık kaldırırken ıkındığınla kalırsın.
    Sonuctan ne anladığın önemli. Evlenmekse belki göbekli premium arabalı dayı kazanabilir ancak meselle birliktelikse adonisli 6 packlı abimiz kızı götürür.


    "Kızlar beni aldatmaz, benle aldatır" diyordu. how to get away with murder da Frank. Mesele o frank olmak. Zira premim arabalı dayı olma fırsatınız varsa zaten olursunuz. Fit olmak daha ucuz ve daha erişileblir. Ayrıca birlikte olabileceğiniz kadının kalitesi seviyesi de farklı olur. Herkes para peşidne sanmak saçma. Bazıları kaliteli et ister.
  • Kasla ancak 14-19 yaşındaki ergen kızları etkilersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bos konu evde bilgisayar oynayacağına git 1 saat spor yap. Kas yapmasan da olur. En azindan göbeğin erir. Kolların omuzların göğsün falan daha yapılı olur. Ben o amaçla yapıyorum. Hic diyetime falanda dikkat etmiyorum . Maksat kilo almamak, ve belirli bir kas kitlesi ilerde bir suru hastalıktan koruyor. Protein tozu falanda kullanma. Direk prion hastaligi yapiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şeker hastasıyım. hamuru yağlıyı basıyorum. sonra spor yapıyorum. şekerim düşüyor. yoksa şeker 300- 500.
  • Sağlıklı bir yaşam için fitness yapilmaz, sağlıklı yaşam için koşulur, yürüyüş yapılır, yüzulur, yediklerine dikkat edilir, fitness sağlık icin degil ya kizlar icin ya da insanin aynada kendini gördügunde iyi hissetmesi için yapilir.

    Ben fitnessi kızların ilgisini çekmek için yaparim, genel mantik budur ama sakın cok fazla fitness yapmayin, bunun da kendine güveni yok diye düşünürler. Ayrica yag oranim çok düşük olsun diye uğraşmayın, cok ince gözükürkenseniz de itici olursunuz. En iyisi Henry Cavill'in Man of Steel'deki vücudu bence. Çünkü vücudu hem yapılı gözüküyor hem de kasli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 1 yılı aşkın süredir evde ağırlık çalışmaları yapıyorum. Benim amacım vücudun seratonin hormonu salgılamasını sağlamak. Öyle ağırlıklarımda çok yüksek değil. Bir dambılım maksimum 5kg ile 22.5kg arasında artıralabilir tipte. Bu kilo ile zaten güzel bir hacim ve şekil alınmıyor. Seratonin özellikle depresif bir yapınız varsa kendinizi iyi hissetmenizi sağlıyor. Sırf bu yüzden bile fitness yapmayı önerebilirim. Zaten bunu devam yapmaya başladığınızda hayatınız düzenli olsa dahi daha bir düzene giriyor. Bu sporu kızlar için yapmayı düşünüyorsanız bırakmaya hazır olun bence. Her hafta progressive overload ile kendinizi zorlayarak yapacağınız sporu sırf kızlar için devam ettirmeniz imkansızdır bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 10 Aralık 2019; 17:56:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.